Galatasaray yöneticisi Yusuf Günay kimdir?

Yusuf Günay kimin listesinde?

Galatasaray’da şu an ikinci başkan olarak görev yapan Abdurrahim Albayrak, başkan adayı Yiğit Şardan listesinde yer aldı. Albayrak’ın yanı sıra mevcut yönetimdeki isimlerden Yusuf Günay da Şardan’ın listesine dahil olan isimlerden.

Yusuf Güney galatasaray kimdir?

Sinop’ta doğan Günay, 1994 yılında Galatasaray Üniversitesi kuruluş kanununu dönemin Devlet Bakanı Sayın Coşkun Kırca ile birlikte hazırlayan ekipte yer almıştır. 2001 yılında Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Kurucu Başkanı olarak Bakanlar Kurulu kararıyla 6 yıl süre ile atanmış, bu süre içerisinde merkezi Roma’ …

Yusuf Günay Galatasaray kaç yaşında?

57 yaşında (1965)Yusuf Günay / Yaş

Yusuf Güney memleketi neresidir?

Türkeli, TürkiyeYusuf Günay / Doğum yeriTürkeli, Sinop ilinin batısında, Kastamonu sınırında, Karadeniz kıyısında bir ilçedir. Türkeli, daha önceleri Ayancık’a bağlı iken 1957 yılında ilçe statüsü kazanmıştır. Günümüzde ilçeye bağlı 1 bucak ile 31 adet köy bulunmaktadır. Vikipedi

Abdurrahim Albayrak seçimde kimin listesinde?

Mustafa Cengiz’in seçime girmeyeceğini açıklamasının ardından mevcut yönetimden bazı isimlerin Yiğit Şardan’ın listesine girebileceği ifade edilmişti. Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak‘ın Şardan’ın listesinde yer aldığı öğrenildi. Galatasaray’da başkanlık seçimi büyük bir heyecana sahne olacak.

Yusuf Güney kaç yaşında?

37 yaşında (5 Haziran 1984)Yusuf Güney / Yaş

Şarkıcı Günay kaç yaşında?

Uzun süre kendisine kalp masajı yapılan Günay daha sonra hastaneye kaldırıldı. 71 yaşındaki sanatçı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Vefat haberinin 15 Temmuz Meydanına ulaşmasının ardından Belediye Başkanı Ömer Arısoy’un talimatıyla gece iptal edildi.

Yusuf Günay kaç yaşında?

57 yaşında (1965)Yusuf Günay / Yaş

Yusuf Güney ne iş yapıyor?

Şarkıcı
OyuncuŞarkı yazarı
Yusuf Güney/Meslekleri

Abdurrahim Albayrak Burak Elmas’ın listesinde var mı?

Albayrakın yönetim kurulu listesi de belli oldu. İşte o isimler… G.Saray’da seçim tarihi 19 Haziran olarak açıklanırken Burak Elmas, Metin Öztürk, Eşref Hamamcıoğlu ve Işın Çelebi listelerini Divan’a bildirdi. Bu isimlerin yanına bir de Abdurrahim Albayrak eklenecek.

Galatasaray’ın Başkanı Kim Oldu Son Dakika?

6 Mayıs 2021’de kişisel Twitter hesabından Galatasarayın yapılacak ilk seçiminde başkanlığa aday olmayacağını açıklayan Cengiz, 22 Haziran 2021 tarihinde görevini seçilen başkan Burak Elmas’a devretmişti.

Irmak Arıcı Yusuf Güney Evli mi?

Yusuf Güney henüz evlenmemiştir. Özetlersek; Yusuf Güney 5 Haziran 1984 yılında Trabzon’da doğdu.

Yusuf Güney ve sevgilisi kim?

Yusuf Güney geçtiğimiz akşam Bebek’te bir mekandan çıkarken objektiflere yakalandı. Yeni sevgilisi Gül Ocakçı ile birlikte görüntülenen Güney ” Henüz yeni bir ilişki bu nedenle çok konuşmak istemiyorum ” dedi.

Günay Aksoy şimdi kaç yaşında?

Peki Günay Aksoy kimdir? Kendisi aslen Londra’da ailesiyle yaşayan bir Türk kızıdır. Yaşı daha genç 16 yaşında.

Gaye Aksoy kaç yaşında?

Gaye Aksu (d. 14 Aralık 1985, Trabzon), Türk şarkıcı.