Savaşçı ilyas kimdir?

Savaşçı da ilyas kimdir?

İlk oyunculuk deneyimini 2011 yılında rol aldığı Kavak Yelleri dizisi ile yaşayan Ali Tarık Fındık; daha sonra Arka Sıradakiler ve Aşkın Halleri dizilerinde rol almıştır. Başrolü Berk Oktay ve Murat Serezli’nin paylaştığı Savaşçı dizisinin kadrosunda yer almakta ve Astsubay Çavuş İlyas karakterini canlandırmaktadır.

Ali Tarık Fındık nereli?

1986 yılında İstanbul’da doğmuştur. Maltepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Plastik Sanatlar Bölümü’nün yanı sıra Maltepe Üniversitesi Sinema Yüksek Lisans Oyunculuk eğitimi almıştır.

Savaşçı ilyas diziden ayrılıyor mu?

Bölümünde ekranlara veda etmesi ise Karadağlı sevenlerinin başka bir diziye yönelmesine neden olmuştu. Tamer Karadağlı’nın ayrılmasının hemen arkasından ise dizide İlyas karakterine hayat veren Ali Tarık Fındık diziden ayrıldığını resmen gösterdi.

Savasci Astsubay Karaca kim?

Ali Tarık Fındık’ın Savaşçı dizisinde oynadığı İlyas Karaca karakterinin kısa açıklaması ve resmi.

Savaşçı ilyas kaç yaşında?

1992 Iğdır doğumlu. Astsubay Üstçavuş. Temiz, Anadolu çocuğu.

Ali Tarık Fındık hangi dizilerde oynadı?

SavaşçıAli Tarik Findik / TV şovları

Arka Sıradakiler Ali kimdir?

Ali Tarık Fındık, 1986,Türk aktör. Arka Sıradakiler isimli ve Fox Tv ekranlarında yayınlanan gençlik dizisinde rol almış ve oradaki karakteri Kenan Esas’dır. Yine Fox Tv ekranlarında yayınlanan Aşkın Halleri dizisinde Kutlu karakterini canlandırmıştır.

Savasci ilyas nereli?

1992 Iğdır doğumlu. Astsubay Üstçavuş. Temiz, Anadolu çocuğu.

Ali Fındık kimdir?

Kosta Rika’da büyükelçilik görevinde bulunan Fındık, 15 Temmuz 2016’daki darbe girişiminin ardından önce merkeze çekilmiş, ardından görevden alınmış ve tutuklanmıştı. İddianamede de Fındık‘ın “silahlı terör örgütüne üye olmak” suçundan 7,5 yıldan 15 yıla kadar hapsi isteniyordu.

Deniz Sarıbaş kim?

Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema ve Televizyon bölümü mezunudur. En Son Babalar Duyar adlı dizinin senaryosuna katkıda bulunan Deniz Sarıbaş, 2006 yılında yayınlanan İlk Aşkım adlı dizinin senaryosunu İnan Güngören ve Sinan Biçici ile birlikte yazdı.

Arka sıradakilerin Alisi kimdir?

Zeynep Alkan on Instagram: “Aliye. Yıl 2009.. Arka Sıradakiler‘de dizisinde kaçırılan Azeri bir kızdım. O yorgun hatıraların içine dönüp baktığımda yüzümde sıcak bir…”

Deniz Sarıbaş kaç yaşında?

1982 yılında dünyaya gelen Deniz Sarıbaş, İzmir doğumludur. Deniz Sarıbaş, Arka Sıradakiler, Arka Sokaklar, Metropol Cafe… Gibi yapımlarda rol almıştır..

Deniz Sarıbaş hangi dizide oynuyor?

Deniz Sarıbaş

  • Reaksiyon. 2014.
  • Arka Sıradakiler. 2007 – 2012. Sibel.
  • Metropol Cafe. 2007. Sekreter.
  • Benimle Evlenir misin? 2001.

Arka Sıradakiler Özge Kimdir?

Sevda Dalgıç, 2007 ile 2012 yılları arasında toplamda 193 bölümü yayınlanan, yapımcılığını Birol Güven, yönetmenliğini de Hamdi Alkan’ın üstlendiği fenomen dizi Arka Sıradakiler‘de “Özge” karakterini canlandırmıştı.

Arka Sıradakiler Özge kaç yaşında?

Sevda Dalgıç, 1984 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Eğitimini Sadri Alışık Kültür Merkezi Oyunculuk Bölümü’nde tamamladı.