Trabzonspor Yusuf Erdoğan ile anlaştı mı?

Yusuf Erdoğan Trabzonspor’da mı?

Trabzonspor‘un devre arasında Kasımpaşa’dan kadrosuna kattığı Yusuf Erdoğan, bordo-mavili kulüpten teklif alarak duasının kabul olduğunu söyledi. … “Trabzonspor, benim için bir kulüpten daha fazlası. Ailem, memleketim gibi.” diyen Erdoğan, “Başka bir takımda bu kadar hevesli olacağımı düşünmüyorum.

Yusuf Erdoğan nereye transfer oldu?

TrabzonsporYusuf Erdoğan / Şu andaki takımı (#20 / Orta saha)
Yapılan bildirimde Yusuf Erdoğan’ın 500 bin euro bonservis bedeliyle Trabzonspor‘a transfer olacağı kaydedildi. Tecrübeli oyuncu, sabah saatlerinde Trabzon’a geldi.

Yusuf Erdoğan kadroda mı?

Spor haberi… Süper Lig’de lider konumda bulunan Trabzonspor ara transfer döneminde de adından söz ettirmeyi başarıyor. Birçok yeni ismi kadrosuna katan Karadeniz ekibi son olarak Kasımpaşa’da forma giyen Yusuf Erdoğan transferini resmen açıkladı.

Yusuf Erdoğan Trabzon’a ne zaman geldi?

Bordo-mavililer, Kasımpaşa forması giyen eski oyuncusu Yusuf Erdoğan‘ın transferi için prensip anlaşmasına vardı. 29 yaşındaki oyuncunun 14 Ocak Cuma günü Trabzon’a gelmesi bekleniyor.

Yusuf Erdoğan aslen nereli?

Yusuf Erdoğan (d. 7 Ağustos 1992, Isparta), Türk futbolcudur.

Yusuf Erdoğan nereden geldi?

Yusuf Erdoğan, 7 Ağustos 1992 yılında Isparta’da dünyaya geldi. Futbol hayatına Araklıspor’da başlayan Yusuf, Ağustos 2011’de Trabzonspor’un pilot takımı 1461 Trabzon’a transfer oldu.

Yusuf Erdoğan ne kadar kazanıyor?

Yusuf Erdoğan ile 3,5 yıllık anlaşma sağlanmıştır. Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya, 2021/22 futbol sezonu ikinci yarısı için 3 milyon 500 bin lira, 2022/23 futbol sezonu için 7 milyon lira garanti ücret ödenecektir.

Yusuf Erdoğan hangi takımı tutuyor?

2013-2017 yılları arasında Trabzonspor forması giyen Yusuf, Bursaspor ve Kasımpaşa maceraları sonrası futbol hayatına Karadeniz ekibinde devam edecek. Yusuf Erdoğan kimdir, nereli?

Trabzonspor 9 numara kim?

Trabzonspor kadrosu

# Oyuncu Piyasa değeri
11 Anastasios Bakasetas A. Bakasetas On Numara 10.00 mil. €
10 Abdülkadir Ömür A. Ömür On Numara 7.50 mil. €
29 Yunus Malli Y. Malli On Numara 850 Bin €
9 Anthony Nwakaeme A. Nwakaeme Sol Kanat 5.00 mil. €

Yusuf Erdoğan nerede doğdu?

Isparta, TürkiyeYusuf Erdoğan / Doğum yeri

Yusuf Erdoğan’ın memleketi neresi?

Yusuf Erdoğan, 7 Ağustos 1992 yılında Isparta’da dünyaya geldi. Futbol hayatına Araklıspor’da başlayan Yusuf, Ağustos 2011’de Trabzonspor’un pilot takımı 1461 Trabzon’a transfer oldu.

Yusuf Erdoğan babası kim?

Dursun ErdoğanYusuf Erdoğan / Babası

Yusuf Erdoğan kimin oğlu?

Dursun ErdoğanYusuf Erdoğan / Ebeveynleri

Anthony Nwakaeme kaç yaşında?

32 yaşında (21 Mart 1989)Anthony Nwakaeme / Yaş

Trabzonsporun kaç oyuncusu var?

Son dakika spor haberi: Süper Lig’de 2021-2022 sezonu yaz transfer tescil dönemi sona ermesiyle birlikte 28 oyuncudan oluşan Trabzonspor’un takım kadrosu 15 yerli, 13 yabancı oyuncudan oluştu. İşte detaylar…