TV kumandası EPG nedir?

TV Kumanda EPG tuşu ne işe yarar?

televizyon ekraninda tv programini gorebilmemizi saglayan uygulamadir. kumandadan bir tusa basilir, ekrana gunluk/haftalik program gelir. digiturkde bulunan guide buna bir ornektir.

EPG hizmeti nedir?

İzleyiciler, uydu alıcısının EPG veya INFO tuşları ile Elektronik Program Rehberine bakabilecek, uygun cihazlar ile istiyorsa alarm kurabilecek veya programı kaydedebilecek. Türksat tarafından başlatılan Elektronik Program Rehberi hizmeti ile özellikle yerel kanalların izlenme oranlarının artması bekleniyor.

IP TV EPG nedir?

IPTV‘de EPG nedir EPG (Elektronik Program Rehberi’nin kısaltması) kısaltması “Elektronik TV Rehberi” veya basitçe ifade etmek gerekirse TV programı rehberi anlamına gelir.

Türksat EPG nedir?

Elektronik Program Rehberi hizmetine sahip televizyon kanalları, 7 güne kadar program adı, yayın saati ve içerik özetini izleyicilere sunabilecek. … İzleyiciler, uydu alıcısının EPG veya INFO tuşları ile Elektronik Program Rehberine bakabilecek, uygun cihazlar ile istiyorsa alarm kurabilecek veya programı kaydedebilecek.

Kumanda daki sat ne demek?

DIGITURK PLUS’ı kontrol ederken kumandanızda “SAT/TV” tuşuna bastıktan sonra TV setinizi kontrol edebilirsiniz. 6. Kumandanız üzerindeki LED SAT modunda (DIGITURK PLUS’ınızın kontrolü için) yeşil, TV modunda (TV kontrolü için) kırmızı yanacaktır.

Kablolu TV nasıl açılır?

✓ Televizyonunuz iki kez kısa basma ile açılır/kapanır. ✓ Televizyon açıkken kısa bir basma ile TV moduna geçilerek; o Ses artır/azalt tuşları kullanılabilir, o Giriş seçimi (HDMI1, HDMI2 vb.)

Kanal nasıl kilitlenir?

Kilitlemek istediğiniz kanalın üzerine gelerek, kumandanızın “Yeşil tuş”una basın. Kanal kilitlenmiş olacak. “Menü” tuşuna basın. Kumandanın sağ sol yön tuşuna basarak.

Uydu Kumandası kaç lira?

Uydu Alıcısı Kumandası Sıkça Sorulan Sorular %13 indirimle WEKO KR TİVİBU SEÇ İZLE UYDU KUMANDA YAZISIZ Uydu Alıcısı Kumandası 25 TL’ye, %21 indirimle KR TİVİBU HD ORJİNAL BLİSTERLİ UYDU KUMANDA (2 PİLLİ AAA) Uydu Alıcısı Kumandası 23 TL’ye sahip olabilirsiniz.

TV kumanda çalışmıyor ne yapmalıyım?

Uzaktan kumanda pil temasının iyi olmamasından veya statik elektrikten dolayı doğru şekilde çalışmazsa uzaktan kumanda sıfırlanarak problem çözülebilir.

  1. Uzaktan kumandanın pillerini çıkarın.
  2. Uzaktan kumanda üzerindeki güç düğmesini üç saniye boyunca basılı tutun.
  3. Uzaktan kumandaya yeni pilleri takın.

KabloTV nasıl çalışır?

KabloTV aboneleri, içinde HD (yüksek çözünürlüklü) kanalların da bulunduğu 210’un üzerinde kanalı üstün görüntü ve ses ile izleyebilmektedirler. Tek kablo üzerinden tv, internet ve sabit telefon hizmetini alabilirsiniz. KabloTV çanak anten gerektirmez. Bağlantınız, Analog Kablo TV hattı üzerinden gerçekleştirilir.

KabloTV kumanda kilitlenmesi nasıl açılır?

Kumandanız cihaz ile iletişimini kaybetmiş olabilir. Tekrar eşleştirmek için; Kumanda, cihazı görecek şekilde “Durdur/Oynat tuşu ile sıfır tuşuna” aynı anda basılı tutun.

Kilitlenen kanal nasıl açılır?

Hızlı ayarlar > yukarı Gezinme tuşu > Kanal > Ebeveyn Denetimleri öğelerine ve Tamam tuşuna basın. Gerektiğinde PIN kodunuzu girin. Kanal Engelli öğesini seçip Tamam tuşuna basın. Kilitlemek veya kilidini açmak istediğiniz kanalı seçmek için yukarı veya aşağı Gezinme tuşlarına ve Tamam tuşuna basın.

Kanal silme nasıl yapılır?

1 Televizyon kumandası üzerinde bulunan Menü tuşuna basın ardından Yayın seçeneğine giriş yapın. 2 Kanalı Düzenle’yi seçin. 3 Silmek istediğiniz Kanal‘ı seçin. 4 Sil‘i seçin.

Telefondan uydu kumandası nasıl yapılır?

Sanal uzaktan kumandanızı kurma

  1. Android telefonunuzda Google TV uygulamasını açın.
  2. Sağ alt tarafa yakın bir yerde bulunan Uzaktan Kumanda simgesine dokunun.
  3. Üstte Cihazlar taranıyor’a dokunun.
  4. Cihazınızı seçin.
  5. Eşleme işlemini tamamlamak için telefonunuzdaki ve TV’nizdeki talimatları uygulayın.

Cep telefonu kumanda olur mu?

Android telefonu evrensel uzaktan kumanda yapma. IR blaster (kızılötesi) özelliğine sahip akıllı telefonlar, doğrudan evrensel uzaktan kumanda olarak kullanılabilir.