Savaşçı dizisine kimler katıldı?

Savaşçı başrol oyuncusu kim olacak?

Kılıç Timi genişliyor Başrollerini Sarp Levendoğlu ile Murat Serezli’nin paylaştığı dizinin kadrosuna; Yeşilçam’ın yıldız ismi Ediz Hun’un yanı sıra Tamer Karadağlı, Ekin Mert Daymaz, Erkan Meriç, Anıl Tetik, Güneş Zavrak gibi birbirinden başarılı isimler katıldı.

Savaşçı sakallı kim?

Şahveren Alim Eren, 1974 doğumlu olup Erzurum’da doğmuştur. Kalabalık bir ailede doğan Şahverdi Ali Eren 35 yıldır İzmir’de yaşamaktadır. Orta okul ve lise yıllarından itibaren tiyatro ile ilgilenmiştir.

Savaşçı Velid diziden ayrıldı mı?

Savaşçı dizisi Velid savaşçıdan ayrıldı

Savaşçı Seyfi kim?

Dizide Seyfi karakterine hayat veren başarılı oyuncu Şahverdi Ali Eren ise büyük başarılara imza attı. Savaşçı isimli televizyon dizisi projesi ile birlikte büyük bir kazanım elde eden Eren, dizide teröristlere yardım eden birisi olarak oynadı.

Savaşçıdan kimler ayrıldı?

Şimdi de bir oyuncu daha Savaşçı dizisi ile yollarını ayırdı. Gökçen karakterini canlandıran Elit Andaç Çam’ın da Akıncı dizisine katılması ve Feyza Sevil Güngör’ün ayrılığının ardından bir ayrılık haberi daha geldi. Savaşçı‘da Çiğdem Ülgen karakterini canlandıran Gaye Turgut Evin de yeni yuvasını buldu.

Savaşçı Gökçen Bozkurt kimdir?

Merve Kayaalp daha sonra Sakarya Fırat dizisinde yer aldı. Savaşçı dizisinden önce son olarak 2014 yılında “Şeref Meselesi” adlı dizide “Nisa” Karakterine hayat vermişti. Merve Kayaalp’ı yaklaşık 2 yıldır dizilerde göremiyorduk. Savaşçı dizisindeki Gökçen‘i canlandırıyor.

Kayıhan Kızılırmak nereli?

Kayıhan Kızılırmak kimdir, sizi tanımak isteriz. Sanat hayatınız nasıl başladı? Afyon’un Sultandağı ilçesinde doğdum. Orta halli bir ailede büyüdüm.

Feyza Sevil Güngör kimdir?

Feyza Sevil Güngör, 1997 yılında dünyaya gelmiştir. 2015 senesinde İstanbul Ticaret Üniversitesinde eğitimine başlayan oyuncu 2020 yılında mezun olmuştur. Burada lisans eğitimini tamamladıktan sonra ilk dizisi olarak Savaşçı dizisinde yer almıştır.

Şahverdi Ali Eren kimdir nerelidir?

Yönetmen, Oyuncu Muhteşem Yüzyıl Kösem İran elçisi. Oyuncu, yönetmen. 1.70 cm boyunda 63 kg ağırlığındadır. 1974 yılında Erzurum’da dünyaya geldi. 13 çocuklu bir ailenin en küçük üyesidir. 5 yaşından itibaren İzmir’e taşınan Ali Eren, 35 yıldır İzmir’de yaşıyor.

Savaşçı Gökçen hemşire kimdir?

Merve Kayaalp daha sonra Sakarya Fırat dizisinde yer aldı. Savaşçı dizisinden önce son olarak 2014 yılında “Şeref Meselesi” adlı dizide “Nisa” Karakterine hayat vermişti. Merve Kayaalp’ı yaklaşık 2 yıldır dizilerde göremiyorduk. Savaşçı dizisindeki Gökçen‘i canlandırıyor.

Savaşçı neden bitti?

5. sezonuyla Fox TV ekranlarının uzun soluklu dizisi olan Savaşçı, kanal yönetiminin reytinglerden dolayı aldığı kararla final yapacak. Bu sezon başarılı oyuncu Tamer Karadağlı’nın dizinin kadrosuna katılması heyecan yaratmıştı.

Savaşçı 6 sezon çıkacak mı?

Savaşçı 6. sezonu ile 10 Nisan Pazar akşamında saat 20.00’da FOX TV ekranlarında başlıyor. Yayınlandığı 4 sezonda da izlenme rekorları kıran Savaşçı dizisinin yeni sezon oyuncu kadrosunda da oldukça dikkat çeken isimler bulunmakta.

Savaşçı Dizisi karargah nerede?

Savaşçı (dizi)

Savaşçı
Mekân Eskişehir
Görüntü yönetmeni Erhan Ergün
Gösterim süresi 120 dk
Yapım şirketi Limon Film

Haydar Yuzbasi kac yasinda?

34 Yaşında. Mersin Mut’lu. Jandarma Özel Harekat mensubu.

Kayıhan Kızılırmak kaç yaşında?

1982 Afyon doğumlu olan Kayıhan, ayrılık sebebini net olarak belirtmese de hukuki süreç başlattığını duyurdu.