Gaziantep Jolly Joker sahibi kim?

Sakiler nerede çıkıyor?

Sakiler, Hayal Kahvesi Aqua Florya Sahnesi’nde sizlerle… – Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır. – Sosyal mesefa kurallarına uygun şekilde hazırlanan oturma düzeni ile etkinlik gerçekleşecektir. – Katılımcılar izleyiciler COVID-19 kapsamında alınan kurallara uymalıdır.

Melek mosso nerede çıkıyor?

Eki 2021 Melek Mosso, Hayal Kahvesi Aqua Florya Sahnesi’nde sizlerle… – Etkinlik alanına gelirken Aşı Kartı veya en geç 48 saat öncesinden yapılmış PCR test sonucunuzu yanınızda bulundurmanızı rica ederiz.

JJ pub ne demek?

Gazianteplilerin yeni buluşma noktası Jolly Joker Pub (JJ Pub) 9 Temmuz’da açılıyor. JJ Pub‘da sohbet, eğlence, müzik, sanat, yemek ve kahkaha bir arada. 2008 yılında İstanbul’da yolculuğuna başlayan ve 10 şehirde 12 mekanla büyük bir aileye dönüşen canlı müziğin adresi Jolly Joker, yepyeni bir konseptle karşınızda.

Jolly Joker Gaziantep nerede?

Jolly Joker Gaziantep, konser salonları, 5 Temmuz Mah., Prof. Dr. Necmettin Erbakan Cad., No:71, Şehitkamil, Gaziantep, Türkiye – Yandex Haritalar.

Jolly Joker nerelerde var?

Jolly Joker, Türkiye menşeli bir performans mekânı zinciri. 2008 yılında kurulmuş, İbrahim Sayın ve Ahmet Çelenk tarafından yönetilen işletmenin, Vadistanbul, Kartal, Ankara, Antalya, Adana, Mersin, Bursa, Gaziantep ve Alaçatı olmak üzere 9 şubesi bulunmaktadır.

Konuşanlara bilet nasıl alınır?

Hasan Can Kaya’nın Konuşanlar programına seyirci olarak katılmak için Biletix’in www.biletix.com internet adresine giriş yapmanız gerekiyor. Sağ üst tarafta yer alan, ‘Etkinlik, sanatçı ya da mekan arayın’ kısmına ‘Hasan Can Kaya’ yazın.

Pub ne demek?

Britanyalı sosyal kültürünün en önemli parçalarından birisi olan pub, Public House kelimelerinin kısaltılmasından oluşur. İnsanların boş vakitlerini geçirdiği, dinlendiği ve bir arada bulunduğu, alkol tüketilen yerlerdir.

Jolly Joker Pub nedir?

2008 yılında kapılarını ilk defa açan Jolly Joker, geniş ve farklı kitleleri yüksek kalite standartlarında tasarlanmış 9 şubesiyle Türkiye’nin en büyük ve yaygın konser mekanları ağı içerisinde bir araya getirerek, güncel müzik ve eğlenceyi erişilebilir kılmayı hedefliyor.

Mersin Jolly Joker bugun kim var?

candan erçetin jolly joker mersin sahnesinde!

  • Levent Yüksel. 4 MartCuma 21:00. Detaylar.
  • Nazan Öncel. 5 MartCumartesi 21:00. Detaylar.
  • Candan Erçetin. 11 MartCuma 21:00. Detaylar.
  • Emre Aydın. 16 MartÇarşamba 21:00. Detaylar.
  • Soner Sarıkabadayı 18 MartCuma 21:00. Detaylar.
  • Berkay. 19 MartCumartesi 21:00. Detaylar.

Jolly Joker kimler çıkıyor?

Jolly Joker Kıyı İstanbul, müzikseverleri sevdikleri müzisyenlerle buluşturuyor.

  • 18 Cum Mar. Haktan. Satışta. …
  • 19 Cmt Mar. Emir Can İğrek. Satışta. …
  • 23 Çar Mar. Melek Mosso. Satışta. …
  • 25 Cum Mar. Rubato. Satışta. …
  • 26 Cmt Mar. Levent Yüksel. Satışta. …
  • 06 Cum May. Koray Avcı Satışta. …
  • 07 Cmt May. Merve Özbey Tamamen Arabesk. Satışta.

Jolly Joker sahne önü Bistro ne demek?

Ayakta biletleri en arka kısımda ayakta durup konseri izleyecek şekilde en uygun bilet fiyatları olmaktadır. Bistrolar Ayakta alanının ön kısmında oturaklı küçük masalardan oluşur. Yine sahneyi uzaktan veya orta kısımlardan görmektedir. Sahne önü bistro en ön vip masalardan sonraki kategoridir.

Konuşanlar yeri nerede?

Büyük bir ilgiyle seyredilen program Grand Pera’da çekilmektedir. Grand Pera’nın adresi Grand Pera Hüseyinağa Mah. İstiklal Cad. No:56-58 / Beyoğlu TAKSİM / İstanbul’dur.

Konuşanlar saat kaçta çekiliyor?

Per 14:00. Konuşanlar – Hasan Can Kaya, 24 Aralık Perşembe Grand Pera – Alternatif Sahne’de sizlerle.

Pub tarzı ne demek?

Pub‘, aslında İngilizcedeki ‘public house’un kısaltılmış hali. İngilizcede pub kelimesi bir anlamda halkevi demek. Herkese açık olan bu paylaşımcı mekân, iş çıkış saatlerinde ve hafta sonlarında dolup dolup taşar. Pub‘lar insanın düşünmeden, rahatça, evi gibi içeri girdiği mekânlardır.

Pub olmak ne demek?

Pub kelimesi İngilizce’deki ‘public house‘un kısaltılmış hali. İngilizcede pub kelimesi bir anlamda halk evi anlamına geliyor. Bu da pub‘ların herkese açık olduğunu ifade ediyor. Herkese açık olan bu mekanda özellikle iş çıkış saatlerinde ve hafta sonlarında dolup dolup taşıyor.