Yakup Saral kimdir nerelidir?

Saralların reisi kim?

Grup 90’lardan 2005’e kadar Hüseyin Saral tarafından yönetildi. Hüseyin Saral‘ın 2005’te öldürülmesi üzerine, günümüzde grup liderinin Burhanettin Saral‘ın olduğu; Ümit Saral, İlyas Saral, Yakup Kerem Saral, Alaattin Saral, Barış Saral ve Zafer Saral‘ın ise yönetici kadrosunda olduğu belirlendi.

Saral aşireti kaç kişi?

Sayıları bugün için 30.000 kişi civarındadır. Aile, Karadeniz’in pek çok yöresine (Of, Arsin, Trabzon, Giresun, Artvin, Rize) yayılmakla beraber, çoğunluk olarak İstanbul’da yaşamaktadır. Soyadı Kanununa istinaden Sarıalioğlu soyadı önce genel olarak Saral soyadıyla değiştirilmiştir.

Fatih Saral nereli?

Fatih Saral Kimdir? Fatih Saral 1982 yılında, Of’ta dünyaya gelmiştir. Kökeni Osmanlı Devleti’nden günümüze dayanan, Karadeniz’in büyük ailelerinden biri olan SARAL AİLESİ’nin mensubudur.

Şahinler nereli?

Yeraltı dünyasının ünlü isimlerinden olan Sedat Şahin, Samsun’un Bafra ilçesindendir. Sedat Şahin İsmi ilk olarak 1993 yılında, Çağlayan’da bir arabanın içinde vurulan yakın adamları Cihan Kaplan ve Esabil Karataş’a yönelik suikastten sorumlu tuttuğu Hacı Çapan’ın öldürülmesi ile duyuldu.

Şirinler nereli?

Pierre Culliford Kimdir? Pierre Culliford(25 Haziran 1928 – 24 Aralık 1992) Peyo olarak bilinir. Belçikalı karikatüristin en çok bilinen eseri Şirinler‘dir. Peyo 1928 de Brüksel’de doğdu.

Ferhat Solmaz kimdir?

İstanbul Büyükçekmece’de Saral çetesinin alt grubu olarak faaliyet gösteren ‘Buji Ferhat‘ takma isimli Ferhat Solmaz ve çetesine pizzacı kılığında operasyon düzenlendi. Sedat Şahin grubu üyesi M.Ş.’ye suikast hazırlığında olan Solmaz‘ın da aralarında bulunduğu 4 kişi gözaltına alındı.

Oktay Saral aslen nereli?

Trabzon, TürkiyeOktay Saral / Doğum yeri

Şirinler çetesi lideri kimdir?

Mehmet Sabri Şirin organize suç lideri olarak biliniyor. Olay Güngören’de yaklaşık 5 ay önce 1 kişinin yaşamını yitirdiği, 4’ü vatandaş 7 kişinin yaralandığı saldırının arkasından çete hesaplaşmasıyla ortaya çıktı.

Kurtoğlu Alüminyum sahibi kim?

Ayşe Saral Saral Yetim – Yönetim – Kurtoğlu Alüminyum | LinkedIn.

Erkan Şahin neden öldü?

SEDAT Şahin‘in vefat eden oğlu 31 yaşındaki Şehmi Erkan Şahin, bugün memleketi Samsun’un Bafra İlçesi’nde düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verildi. Sedat Şahin‘in İstanbul Beykoz’da oturan büyük oğlu evli ve 2 çocuk babası Şehmi Erkan Şahin iddiaya göre kalp krizi sonucu öldü.

Hacı Çapan ı kim öldürdü?

SEDAT ŞAHİN KİMDİR İsmi ilk olarak 1993 yılında, Çağlayan’da bir arabanın içinde vurulan yakın adamları Cihan Kaplan ve Esabil Karataş’a yönelik suikastten sorumlu tuttuğu Hacı Çapan’ın öldürülmesi ile ünlendi.

Mehmet Sabri Şirin kimdir?

Mehmet Sabri Şirin organize suç lideri olarak biliniyor. Olay Güngören’de yaklaşık 5 ay önce 1 kişinin yaşamını yitirdiği, 4’ü vatandaş 7 kişinin yaralandığı saldırının arkasından mafya hesaplaşmasıyla ortaya çıktı.

Şirine kime aşık?

Aşık Şirin, Şirine köye geldiğinden beri ona aşıktır.

Meks lakaplı mafya kimdir?

Mehmet Sabri Şirin organize suç lideri olarak biliniyor. Olay Güngören’de yaklaşık 5 ay önce 1 kişinin yaşamını yitirdiği, 4’ü vatandaş 7 kişinin yaralandığı saldırının arkasından mafya hesaplaşmasıyla ortaya çıktı.

Şirinler cetesi nerelidir?

Adana merkezli 4 ilde Şirinler çetesi olarak bilinen silahlı suç örgütüne yönelik operasyonda gözaltına alınan 39 şüpheliden 18’i tutuklandı.