TRT çocuğa 23 Nisan videosu nasıl gönderilir 2021?

TRT çocuğa 23 Nisan videosu nasıl atılır?

TRT 23 Nisan video gönderme ve yükleme nasıl yapılır?

  1. Videonun sorunsuz ve donma, kasma yapmaması önem arz edecek. …
  2. Video çekilirken ışık ya da güneş mutlaka kameranın arkasına kalmalı. …
  3. Video çekerken telefon ya da kamera asla dik tutulmamalı.

23 Nisan videosu nereye gönderilir?

Uzaktan eğitime devam eden milyonlarca öğrenci, TRT kanalındaki EBA eğitimlerini takip ediyor. 23 Nisan Perşembe günü ise EBA TRT ekranında kendini izleme şansı yakalamak isteyen öğrenciler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili şiirler okuyarak, 23 Nisan sözleri söyleyerek çektiği videoyu TRT’ye …

23 Nisan etkinlikleri hangi kanalda?

Bu kapsamda, TRT’nin 42 yıldır düzenlediği şenlik programlarından binlerce saatlik yayın bantları incelenerek, en özel ve coşkulu sahnelerden oluşan kolaj hazırlandı. Nostaljik yolculuğun yaşanacağı “Bugün 23 Nisan” özel yayını, yarın saat 14.30’da TRT 1’de izleyiciyle buluşacak.

23 Nisan şiirlerini nereye gönderiyoruz?

Bu yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı evde kutlanacak. TRT’den de çocuklara sürpriz yapılacak. Okuduğunuz şiirlerin veya şarkıların videosunu TRT’ye gönderebilir, 23 Nisan günü kendinizi televizyon ekranında görebilirsiniz.

TRT 23 Nisan saat kaçta?

23 Nisan etkinlik programı belli oldu. Bu yıl 23 Nisan evlerden kutlanacak olurken TRT programlarında birçok program yayınlanacak. Nostaljik yolculuğun yaşanacağı “Bugün 23 Nisan” özel yayını, bugün saat 14.30’da TRT 1’de izleyiciyle buluşacak.

Atv 23 Nisan video gönderme nasıl yapılır?

Elinize Türk bayrağını alın. 23 Nisan mesajınızı, şiirinizi, dansınızı videoya alın ya da çizip, boyadığınız bir resmin fotoğrafını çekin, www.atv.com.tr adresinde yer alan form ile birlikte gönderin. atv video gönderme işlemleri 22 Nisan 2020 tarihine kadar yapılabilecek.

23 Nisan Videosu hangi kanallara?

Peki, ATV ve TRT1’e video nasıl gönderilir? 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bu yıl corona virüsü sebebiyle evlerinde geçirmek zorunda olan çocuklar için Atv ve TRT’den güzel haber geldi. Bu yıl çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajlarını ATV ve TRT ekranından tüm Türkiye’ye duyuracak!

23 Nisan’da TRT EBA var mı?

23 Nisan’da TRT EBA kanalında çeşitli etkinlikler devam edecek. Ancak EBA‘da ders olmayacak. Tüm okulların tatil olması ile birlikte EBA dersleri de olamayacak.

23 Nisan kutlamalari nasil olacak?

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda İstiklal Marşı okunur ve saygı duruşunda bulunulur. Ardından şiirler, yazılar, kompozisyonlar okunur. Fakat geçtiğimiz yıl (2020) 23 Nisan‘da Koronavirüs salgını nedeniyle 23 Nisan törenleri televizyon ekranı karşısında ve evlerde kutlanmıştı.

TRT’ye video nasıl gönderilir?

TRT 23 NİSAN VİDEO GÖNDERME İŞLEMİ NASIL YAPILIR?

  1. Ad-Soyad bölümü doldurulmalı.
  2. E-Posta adresi girilmeli.
  3. Cep telefonu yazılmalı.
  4. Yüklenecek videonun boyutu 250 MB’yi geçmemeli.
  5. Velinin TC Kimlik Numarası
  6. Velinin adı soyadı
  7. Çocuğun kimlik numarası
  8. Çocuğun adı soyadı

23 Nisan evlerde saat kaçta kutlanacak?

İletişim Başkanlığı tüm vatandaşları 21.00’de evlerinin balkonlarında ve pencerelerinde İstiklal Marşı okumaya davet etti.. İşte İstiklal Marşı’nın sözleri ve detaylar… 23 Nisan coşkusu bugün yaşanıyor.

Max ve Maestro saat kaçta?

Max ve Maestro” ile çocuklar müziğe doyacak “Max ve Maestro“, 23 Nisan’dan itibaren haftanın her günü saat 17.40 ve 20.25’te TRT Çocuk ekranına olacak.

TRT 23 Nisan Video gönderme ne zaman son?

TRT 23 Nisan videosu için ise son gün yarın yani 21 Nisan olarak belirlendi. Çektikleri videoları “www.trt23Nisan.com” adresine yükleyen çocukları tüm Türkiye, TRT 23 Nisan Çocuk Şenliği’nde TRT ekranlarından izliyor olacak. TRT 23 Nisan Çocuk Şenliği, TRT1 özel yayınında ve TRT Çocuk’ta gün boyu yayınlanacak.

MEB 23 Nisan ders var mı?

23 Nisan 2021 Cuma günü milli bayram olduğu için resmi tatil olacaktır. Bu sebeple 23 Nisan Cuma günü yüz yüze veya uzaktan eğitim (canlı ders) şeklinde ders yapılmayacaktır.

23 Nisan online eğitim var mı?

Koronavirüs salgınından dolayı 8.ve 12.sınıflar hariç uzaktan eğitime geçildi. Online ders gören öğrenciler canlı ders ile ilgili ayrıntıları merak ediyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı resmi tatil olması nedeniyle 23 Nisan‘da canlı ders olmayacak.