Türk Telekom Mobil TV paketi var mı?

TV bu aylık ne kadar?

Tivibu Uydu Paketleri:

Paket İsmi Tarife Fiyatı (Vergi Dahil) 7-24. Aylar Kampanyalı Fiyat (Aylık)
Aile Paketi 68,00 TL 27,00 TL
Sinema Paketi 78,00 TL 33,00 TL
Spor Paketi 78,00 TL 33,00 TL
Süper Paket 98,00 TL 43,00 TL

Türk Telekom TV bu nedir?

tivibu, Türk Telekom tarafından sunulan bir dijital TV platform hizmetidir. 2010 yılında Türkiye’de internet üzerinden veri akışıyla gerçekleşen Internet TV alanında yapılmış çalışmalardan birisi olarak yayına başlamıştır.

Tivibu için Türk Telekom internet şart mı?

TTNET ürünü olan Tivibu‘ya abone olmak için internete abone olmak zorunda değilsiniz.

Türk Telekom internet ve Tivibu ne kadar?

Tivibu’lu Evde İnternet Kampanyası

İnternet Paketi (‘e kadar) Tivibu Paketi Yalın/Alo Paket Tercih Edenler İçin Fiyatlar (24 Ay)
24Mbps Limitsiz Fiber İnternet Tivibu Süper (IPTV) ₺147,00
35Mbps Limitsiz Fiber İnternet ₺158,00
50Mbps Limitsiz Fiber İnternet ₺166,00
100Mbps Limitsiz Fiber İnternet ₺174,00

TV Go Süper Paket nedir?

TV keyfi avantajlı fiyatlarla her zaman, her yerde sizle! Web, Cep ve Tablet üzerinden erişim istenmesi halinde, Tivibu Go Süper Paketi aylık 14,90 TL ile ücretlendirilecektir. … Tivibu Go hizmeti bağlantı yapılan internet kotasını etkilemektedir. Abonelik iptal edilmediği sürece otomatik olarak devam etmektedir.

Tivibu Go kimlere ücretsiz?

Tivibu Go 1 ay ücretsiz deneme paketine başvuran yeni müşterilerimizin, aynı zamanda Türk Telekom faturalı veya faturasız mobil tarifelerde bireysel aboneliği var ise; bu müşterilerimize 12 ay boyunca her ay sadece Tivibu Go uygulaması özelinde kullanılabilecek aylık mobil internet paketi hediye edilecektir.

Tivibu hangi operatöre bağlı?

Kampanyaya dâhil Türk Telekom mobil tarife grubunda bulunan faturasız hattını veya tanıdığına ait Türk Telekom mobil faturasız hattı referans gösteren yeni Tivibu müşterileri faydalanabilir.

Tivibu ücretsiz mi?

Kaydet İzle, Geri Al İzle, Durdur İzle gibi özellikler ücretli mi? Hayır, bu hizmetler Tivibu‘nun üyelerine tamamen ücretsiz sunduğu özelliklerdir.

Tivibu TV aylık ne kadar?

Web, Cep ve Tablet üzerinden erişim istenmesi halinde, Tivibu Go Süper Paketi aylık 14,90 TL ile ücretlendirilecektir. Bu üç ekrana ek olarak desteklenen akıllı televizyonlar içerisinde bulunan Tivibu Smart TV uygulaması üzerinden erişim opsiyonu istendiğinde Tivibu Go Süper Paketi için aylık ücreti 22,90 TL olacaktır.

Tivibu cihazı ne kadar?

Marka Tivibu

İlan Başlığı Marka Fiyat
2 adet uydu alicisi Tivibu 220 TL
full hd uydu cihazi Tivibu 140 TL
Param Güvende Türk Telekom Yeni Nesil Tivibu Airties 7205 Tivibu 50 TL
Param Güvende TİVİBU UYDU ALICISI Tivibu 150 TL

TV bu Bağlantısı Nasıl Yapılır?

Tivibu cihazınızın güç adaptörünü elektrik prizine (a) takıp diğer ucunu cihazınıza (b) takarak çalıştırınız. Cihazınızın ambalajından çıkan HDMI kablosunun bir ucunu cihazınızın HDMI çıkışına diğer ucunu da televizyonunuzun HDMI girişine takınız. HDMI bağlantısından yüksek çözünürlüklü görüntü alınabilir.

Tivibu nedir?

Tivibu Cep ile yerli ve yabancı onlarca TV kanalına ulaşabilir canlı yayınları istediğiniz zaman durdurup geri alabilir, pek çok film ve diziye istediğiniz an ulaşabilir, kaçırdığınız yerli dizileri 1 hafta süresince kaydetmenize gerek kalmadan tekrar seyredebilirsiniz.

İnternet olmadan Tivibu olur mu?

TTnet’in interaktif dijital televizyon servisi Tivibu için artık evinizde telefon ya da ADSL internet aboneliği olmasına gerek yok.

Tivibu uydu mu internet mi?

Uydu altyapısı üzerinden internet gerekmeden, Tivibu uydu cihazı ile erişebileceğiniz televizyon hizmetidir.

Tivibu ne kadar internet yer?

300Kbit/sn ile 1saat kota tüketimi: 132 Mbyte/saat. 4GB tarife ile 30 saat, 6GB tarife ile 46 saat Tivibu kullanılabiliyor.