Yusuf Çim ailesi kimdir?

Yusuf Çim nasıl ünlü oldu?

Kariyerine 2009 yılında modellik yaparak başladı. 2011’de katıldığı bir modellik yarışmasından ikincilik kazandı ve adını bir nebze duyurma şansı yakaladı. Ardından Avea ve Galatasaray Mobil’in reklamlarında oynayarak, ekranlara çıktı.

Yusuf Çim hangi takımı tutuyor?

3- Hangi takımı tutuyor? Koyu bir Beşiktaş taraftarı. Büyük bir futbol tutkunu Yusuf Çim.

Yusuf Çim ve Demet Özdemir Sevgili mi?

Oyuncu Demet Özdemir ile kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Yusuf Çim‘den kötü haber geldi. Geçen yıl ilişkileri birkaç kriz atlatan Demet Özdemir ve Yusuf Çim‘in bir ay önce yine ayrılık kararı aldığı ortaya çıktı.

Yusuf Çim kimdir nerelidir?

İlk yılları 26 Eylül 1991’de İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Giresun’un Alucra ilçesindendir. 3 çocuklu bir ailenin en küçük ferdidir.

Yusuf Çim in sevgilisi kim?

Oyuncu Yusuf Çim evli değil. Ancak Yusuf Çim, kendisi gibi oyuncu olan Özge Özkaplan ile birliktelik yaşıyor.

Yusuf Çim hangi okuldan mezun?

Babası eczacıdır. İlkokulu Cibali İlköğretim okulunda, ortaokulu Riyaziyeci Salih Zeki okulunda okudu. Beyoğlu Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinden Bilgisayar Programcılığı üzerine okuyarak mezun oldu. İstanbul Arel Üniversitesi Radyo ve Televizyon bölümünde öğrenimine devam etmektedir.

Çağatay Ulusoy Hangi Takımı Tutuyor?

GALATASARAYLI ÜNLÜ İSİMLER Ata Demirer, Sıla, Çağatay Ulusoy, Demet Akbağ, Nurgül Yeşilçay, Amine Gülşe, İsmail Hacıoğlu, Kıvanç Tatlıtuğ, Inava Sert, Hadise, Meryem Uzerli, Gülben Ergen, Bengü, Aydemir Akbaş, Kenan İmirzalıoğlu, Halil Sezai, Ajda Pekkan ve Burcu Esmersoy.

Demet Özdemir Yusuf Çim ne zaman sevgili oldu?

Sevgililer bir gece klübünde saatlerce eğlendi. Demet Özdemir ile Yusuf Çim, Haziran 2015’teki ‘Çilek Kokusu’nun setinde tanışıp aşk yaşamaya başlamıştı. Dizi 23 bölümde yayından kaldırıldı.

Demet Yusuf neden ayrıldı?

Demet Özdemir ile Yusuf Çim’in ayrılık sebebinin, Çim’in erkek arkadaşlarıyla çıktığı gece turları olduğu ileri sürüldü. İddiaya göre, genç oyuncunun yakın arkadaşları Mehmet Dinçerler ve Berk Atan’la gittiği gece kulüplerindeki çapkınlıkları Özdemir’in kulağına gitti. Ve yaşanan tartışmalar ilişkinin sonunu getirdi.

Yusuf Çim ne iş yapıyor?

Oyuncu
MankenŞarkıcıFutbolcu
Yusuf Çim/Meslekleri

Yusuf Çim sevgilisi kim 2021?

Özge Özkaplan, doğum gününde Yusuf Çim‘e olan aşkını sosyal medya hesabından ilan etti.

Demet Özdemir Yusuf Çim ne zaman ayrıldı?

Demet Özdemir dizi setinde tanışıp aşk yaşamaya başladığı Yusuf Çim‘den Ekim 2016’da ayrılmıştı.

Özge Özkaplan kim?

Özge Özkaplan kimdir? 16.03.1989 tarihinde Ankara’da doğan Özge Özkaplan, Bilkent Üniversitesi’nin İşletme Bölümü’nden mezun oldu. Yağmur Ulusoy Göktürk’ten Temel Oyunculuk dersi aldıktan sonra Hakan Barış ve Esra Kızıldoğan’dan oyunculuk eğitimi aldı ve halen Esra Kızıldoğan ile oyunculuk eğitimlerine devam ediyor.

Numan Kurtulmuş hangi takımı tutuyor?

İsmail Niyazi Kurtulmuş’tur. Hâlen, ailesi ile birlikte İstanbul’un Fatih ilçesinde ikamet etmektedir. 1988’de Sevgi Kurtulmuş ile evlenen Kurtulmuş’un Ayşe, İsmail ve Emir adlarında üç çocuğu dünyaya gelmiştir. İyi derece İngilizce bilen Kurtulmuş, Fenerbahçe takımını tutmaktadır.

Haluk Levent hangi takımı tutuyor?

FutbolArena olarak ünlü sanatçı Haluk Levent ile bir röportaj gerçekleştirdik. İşte Haluk Levent‘in Beşiktaşlılığı ve futbola bakışı… FutbolArena Röportaj – Haluk Levent‘i sanatçı kimliğinin yanında Beşiktaş sevgisiyle ile de tanıyoruz.