Şehirden Uzakta Eskişehir’in hangi köyünde?

TRT Belgesel Şehirden Uzakta son bölüm nerede çekildi?

Eskişehir’in Çukurca köyüne giden Kıvanç Kasabalı, misafiri olduğu ailenin işlerine yardımcı oluyor. “Şehirden Uzakta”, yeni bölümüyle 27 Kasım Cumartesi 21.30’da TRT Belgesel‘de.

Şehirden Uzakta 17 bölüm nerede çekildi?

Kıvanç, Antalya’da soba kurulumunu, kestane toplamayı ve çobanlığı deneyimliyor. Kıvanç Kasabalı, bu kez Çorum’un Boğazkale ilçesine doğru yol alıyor. Kıvanç Kasabalı, bu kez Türkiye’nin en kuzey noktası olan İnceburun’da. Kıvanç, Anadolu’daki maceralarına Bolu’nun karlarla kaplı Nazırlar köyünde devam ediyor.

TRT Belgesel Kıvanç Kasabalı Şehirden Uzakta hangi gün?

TRT Belgesel ‘de ekranlara gelen Şehirden Uzakta programı Cumartesi günleri saat 22:40’da izleyicisi ile buluşuyor. Şehirden Uzakta belgeseli Kıvanç Kasabalı sunumu ile Anadolu’nun sıcak ve samimi insanları ile doğal güzelliklerini ekranlara getiriyor.

Şehirden Uzakta Kars Hangi köy?

Kars‘ın Akçakale köyüne giden Kıvanç, yöre halkıyla “cirit” müsabakasına katılıyor.

Kıvanç Kasabalı şu an ne yapıyor?

Oyuncu
Manken
Kıvanç Kasabalı/Meslekleri

Şehirden Uzakta 16 bölüm nerede çekildi?

Kıvanç Kasabalı, bu kez Çorum’un Boğazkale ilçesine doğru yol alıyor. Kıvanç Kasabalı, bu kez Türkiye’nin en kuzey noktası olan İnceburun’da.

Şehirden Uzakta Çanakkale hangi köyde çekildi?

Kıvanç Kasabalı, Çanakkale Biga’nın Ahmetçeli köyünde erik topluyor.

Şehirden Uzakta Muğla nerede çekildi?

Muğla‘nın Marmaris ilçesine bağlı Taşlıca köyüne giden Kıvanç Kasabalı, misafiri olduğu ailenin işlerine yardımcı oluyor. “Şehirden Uzakta”, yeni bölümüyle 21.30’da TRT Belgesel’de.

Şehirden uzak ne zaman?

TRT’nin yeni yapımı “Şehirden Uzakta” belgesel dizisi ilk bölümüyle yarın 21.30’da TRT Belgesel kanalında izleyiciyle buluşacak.

Kıvanç Kasabalı hangi köye yerleşti?

Sedef Avcı ve Kıvanç Kasabalı Muğla’da köy hayatı yaşamaya başladı…. Megakent’ten köye dönenler arasında ünlü isimler vardı. Sedef Avcı ve Kıvanç Kasabalı çifti de bu listeye katıldı. Ünlü çift, Muğla’da köy hayatı yaşamaya başladı.

Sedef Avcı boyu kaç?

1,79 mSedef Avcı / Boy

Şehirden Uzakta Sinop nerede çekildi?

Şehirden Uzakta programı ayrıca Çorum’un Boğazkale, Sinop ilinin Erfelek ilçesine bağlı Karacaköy ve Şerefiye köylerinde çekilmiştir.

Kivanc kasabasi nerede?

Kıvanç, Anadolu’daki maceralarına Bolu’nun karlarla kaplı Nazırlar köyünde devam ediyor. Kıvanç Kasabalı, Anadolu’daki maceralarına Ankara’nın Kayabükü köyünde devam ediyor.

Kıvanç Kasabalı nerede yaşıyor?

Şehir hayatından sıkılıp soluğu doğada alan ünlüler kervanına Sedef Avcı ve Kıvanç Kasabalı çifti de dahil oldu. Ünlü çift, Muğla’da köy hayatı yaşamaya başladı.

Kıvanç Kasabalı programı ne zaman?

Şehirden Uzakta her hafta sonu Cumartesi ve Pazar günleri saat 13.00 itibariyle TRT kanallarında yayınlanıyor. Anadolu’nun dört bir yanını gezmeyi hedefleyen Kıvanç Kasabalı, programına Nevşehir’den başlamıştı.