Cinemaximum hangi avm’lerde var istanbul?

Sinema yatak kaç TL?

Salon ikişer kişilik 24 locadan oluşuyor. Tek kişilik bilet almak mümkün değil, 2 kişilik loca bileti satılıyor. Dev beyaz perdenin karşısında yatağınızda uzanarak filmi seyretmenin bedeli 2 kişilik bir loca için 150 lira. Sınırsız ve ücretsiz patlamış mısır ve içecek ikramı da yapılıyor.

4DX sinema kaç TL?

özellikle star wars vizyondayken denenmesi gereken bişey 4dx. bilet fiyatları hafta içi 25tl, 3d film de zaten 17,5tl. tamam biletler pahalı ama 3d ile karşılaştırınca aradaki farka değiyor.

Gold Class kaç lira?

şu an sadece ataşehir watergarden avm’de var. biri 24, diğeri 36 kişilik iki salon, kendine özel fuayesi var. sınırsız kahve ikramı ve terlik-şal hizmeti bulunuyor, ayrıca reklam süresi 3 dakika. koltuklar tuşlar yardımı ile yatar bir hale getirilebiliyor. bilet fiyatı kişi başı 50 tl.

Sinema kaç TL 2020?

Türkiye’de 2020 yılının temmuz ayında ortalama sinema bileti fiyatı 20,6 TL‘dir. – Veri Kaynağı

Yataklı sinema nerede istanbul?

Tempur Sinema Salonu’nu sadece Cinemaximum Atakule’de. Tempur yataklarıyla konforlu sinema keyfini mutlaka deneyimleyin.

Istinye park yataklı sinema kaç TL?

Şirket, Güney Kore’de çok yaygın olan yatarak film izlemenin mümkün olduğu sinema salonlarında bilet fiyatını 150 TL olarak belirledi. Güney Kore’nin sinema salonları devi CJ CGV, Türkiye’nin en büyük sinema zinciri Mars Cinema Group’u 800 milyon dolara bünyesine kattıktan sonra yenileme çalışmalarına da başladı.

4DX sinema ne oluyor?

Hareket, titreşim, su, ışık efektleri, koku ve diğer unsurları kullanarak sinema izleyicisini gerçek anlamda filme dahil eden bir deneyim sunuyor.

4 d sinema nasil oluyor?

Peki 4DX teknolojisi nedir? 4DX teknolojisi seyircilere filmlerde hareket, titreşim, su, rüzgar, ışıklandırma, koku ve daha fazlasını sinemaseverlere hissettiriyor. Başka bir deyişle sinema izleyicisini gerçek anlamda filme dahil eden bir deneyim sunuyor.

Gold Class ne oluyor?

Geniş ve yatabilen koltuklarıyla bambaşka bir konfor sunan Gold Class, sinemaseverleri bekliyor. Gold Class salonlarının kendine ait ayrı bir fuaye alanı var. Dileyen misafirlerimiz için telefon şarj ünitesi bulunan salondaki rahat koltuklar konforda sınırı bir üst seviyeye taşıyor.

2022 sinema biletleri kaç TL?

Tüm Sinema Bileti fiyatlarının ortalaması alındığında ise 14 Mart 2022 tarihinde ortalama Sinema Bileti fiyatı ise 50.0 TL olarak sitemizde yer alıyor.

Sinema bileti kac tl 2022?

Tüm Sinema Bileti fiyatlarının ortalaması alındığında ise 13 Mart 2022 tarihinde ortalama Sinema Bileti fiyatı ise 50.0 TL olarak sitemizde yer alıyor.

Cinemaximum Halk Günü kaç TL?

Artık Pazartesi Günleri de Cinemaximum‘da Halk Günü! Sendromsuz Pazartesi! Her Pazartesi 19 TL ile 39,5 TL arasında değişen özel bilet fiyatları Cinemaximum‘da! Üstelik CGV Cinema Club üyelerine özel Pazartesi günleri mısır menülerde %15 indirim!

Cinemaximum Gold Class Nedir?

Geniş ve yatabilen koltuklarıyla bambaşka bir konfor sunan Gold Class, sinemaseverleri bekliyor. Gold Class salonlarının kendine ait ayrı bir fuaye alanı var. Dileyen misafirlerimiz için telefon şarj ünitesi bulunan salondaki rahat koltuklar konforda sınırı bir üst seviyeye taşıyor.

Atakule yataklı sinema istanbul nerede?

Cinemaximum, İstanbul İstinyepark’taki sinema salonunu baştan aşağı yeniledi ve bir de yataklı sinema salonu açtı. Yataklı sinemalarda “Tempur Sinema” ikonu olur. Tempur Sinema Salonu’nu sadece Cinemaximum Atakule‘de mevcuttur.

4DX sinema Türkiye’de var mı?

4DX teknolojisini Cinemaximum Marmara Forum, Cinemaximum Panora, Cinemaximum Emaar Square Mall, Cinemaximum İstinye Park ve Cinemaximum Maltepe Piazza sinemalarımızda deneyimleyebilirsiniz.