Savaş ve Barış 2 kaç sayfa?

Savaş ve Barış 1 Cilt kaç sayfa?

Savaş ve Barış (1.cilt)

Çevirmen: Muammer Tuncer
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 528
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt

Savaş ve Barış 2 Cilt kaç sayfa?

1.225Savaş ve Barış / Sayfa sayısı

Savaş ve Barış orjinali kaç cilt?

Savaş ve Barış (4 CİLT) – Lev Nikolayeviç Tolstoy Savaş ve Barış, dünyanının bütün edebiyat otoriteleri tarafından ”en büyük roman” olarak kabul edildi.

Savaş ve Barış orjinali kaç sayfa?

Savaş ve Barış (2 Cilt Takım)

Çevirmen: Leyla Soykut
Orijinal Adı: Voyna i mir
ISBN: 9789750512322
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 1823

Savaş ve Barış Hasan Ali Yücel kaç sayfa?

Bu üründen 14.384 adet satın alınmıştır. İlgili Kategoriler: Kitap Edebiyat Roman (çeviri)…Savaş ve Barış 2 Cilt (Karton Kapak)

Çevirmen: Tansu Akgün
ISBN: 9786053329008
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 1808
Cilt Tipi: Karton Kapak

Savaş ve Barış Akıcı mi?

Akıcı bir roman her zaman başarılı bir roman da olmuştur. “Savaş ve Barış” ise akıcılıktan çok uzak. Kitap boyunca merak duygusu nerdeyse yok diyecek kadar az. Daha siz kitaba başlar başlamaz yazarın romanı kesip araya girmesiyle savaşı Fransa’nın kaybedeceğini anlıyorsunuz.

Savaş ve Barış kaç seri?

Savaş ve Barış (4 Kitap Set)

Savaş ve Barış 4 Cilt kaç sayfa?

Savaş ve Barış (4 Cilt Takım-Kutulu)

Çevirmen: Mete Ergin
Sayfa Sayısı: 2048
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 14 x 20 cm

Savaş ve barışı neden okumalıyız?

Başta Napolyon olmak üzere, romanda anlatılan birçok karaktere ait mektupları, biyografileri ve günlükleri okuyarak gerçekçilik kattığı Savaş ve Barış‘ı her ne kadar bir tarih romanı olmasa da tarihle ilgisi olan herkesin okuması gereken bir kitap haline getiriyor.

Savaş ve Barış kaç yaşında okunmalı?

Savaş ve Barış, hem türler arası, türler üstü bir kitap olması nedeniyle, hem de okurun bir kitaptan beklediği temel hazzı fazlasıyla karşılamasından ötürü ‘pratik’ bir seçim olanağı sunuyor. Her yaştan okurun, her yaşında okuyabileceği bir eser, demek abartı olmaz.

Savaş ve Barış gerçek mi?

savaş ve barış 1865 ile 1869 yılları arasında (o zaman adet olduğu üzere dergilerde) yayınlanmış, tolstoy’un napolyon savaşları esnasındaki rusya’yı ve bir çok gerçek tarihsel kişiyi arka plan seçerek anlattığı bir hikayedir. her ne kadar şimdi “büyük roman” olarak adlandırılsa da, o zamanın standartlarındaki roman …

Savaş ve Barış hangi Çevirmenden okunmalı?

Çeviri ise Mete Ergin’e ait. Mete Ergin, -aynı zamanda babası olan- Hasan Âli Ediz’in devrettiği mirası aynı titizlikle sürdürdü; ve hayatının son günlerine kadar, edebiyatla meşgul oldu. ‘Savaş ve Barış‘ı tüm dünyada ‘en başarılı çeviri’ olarak kabul edilen Louise-Aylmer Maude çevirisini esas alarak Türkçeleştirdi.

Savaş ve barışta ne anlatılıyor?

Savaş ve Barış, Napolyon döneminde gecen Rusya ve Fransa arasındakı çekismeli savaşı anlatmasının yanında saray hayatı ve saray insanlarının bulundukları konumlardan nasıl değişikliğe uğradıgı da anlatılmaktadır. Savaş Rusya ile Fransa arasındaki bitmek bilmeyen vahşet, barış ise kişiler arasında yaşanan aşklardır.

Ivan ilyiç in ölümü kaç sayfa?

İvan İlyiç’in Ölümü

Çevirmen: Ergin Altay
ISBN: 9789750530784
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 140
Cilt Tipi: Karton Kapak

Tolstoy Savaş ve Barış okunmalı mı?

Savaş psikolojisini ve savaşın sebeplerini anlamak için okunması gereken başyapıt. Tolstoy‘un birçok kitabını okudum ama Savaş ve Barış‘ı bitirdikten sonra; “İşte şimdi Tolstoy‘ u okudum, anladım” dedim. Eser bittikten sonra dünyaya bambaşka bir gözle bakmaya başlıyor insan.