Fıs fıs ismail yağcı kimdir?

Süleyman Yağcı ne hastası?

Çocuklar Duymasın dizisindeki ‘Fıs Fıs İsmail’ karakteriyle tanına ünlü oyuncu Süleyman Yağcı, geçtiğimiz mayıs ayında kontrol için gittiği hastanede aort damarının tıkalı olduğunu öğrenince apar topar ameliyata alınmıştı. Yağcı rahatsızlanmasına sebep olan olayı gözyaşları içinde anlattı.

Çocuklar Duymasın daki Fıs Fıs İsmail ne oldu?

Yıllar önce yayınlanan Çocuklar Duymasın dizisinde canlandırdığı Fıs Fıs İsmail rolüyle hafızalara kazınan Süleyman Yağcı,geçtiğimiz mayıs ayında kontrol için gittiği hastanede aort damarının tıkalı olduğunu öğrenince apar topar ameliyata alındı.

Süleyman Yağcı ameliyattan çıktı mı?

Yağcı, ameliyattan önce sigara ve alkol kullanmamasına rağmen kalbinin stresten dolayı zarar gördüğünü ve acil olarak ameliyata alındığını ifade etti. Ameliyatı başarılı geçen Süleyman Yağcı, dün taburcu edildi. Ameliyatı hakkında konuşan Yağcı, “Zor bir dönem geçirdik. Sekiz günde on kilo zayıfladım.

Fıs Fıs İsmail evli mi?

Süleyman Yağcı, özellikle Çocuklar Duymasın isimli dizide uzun yıllar boyunca canlandırdığı Fıs Fıs İsmail karakteri ile tanınmıştır. “Yasemin hanım şu dosyaları alın da odama gelin he hehhehhe” repliği hafızalara kazınmıştır. Süleyman Yağcı, Emine Yağcı ile evlidir.

Süleyman Yağcı ne iş yapar?

OyuncuSüleyman Yağcı / MesleğiOyuncu, dramatik bir yapımda rol alan ve sinema, televizyon, tiyatro veya radyoda bir karakteri canlandıran sanatçı. Aktör kelimesi Antik Yunancadaki ὑποκριτής kelimesinden gelmektedir. Bu kelime, “oynayan, canlandıran kişi” anlamına gelir ve bu yüzden “aktör” kelimesi de oyunculuk yapan kişiyi temsil eder. Vikipedi

Fıs Fıs İsmail kaç doğumlu?

Süleyman Yağcı, 23 Ağustos 1964 tarihinde Rize ilinde doğmuştur.

Süleyman Yağcı kaç yaşında?

57 yaşında (23 Ağustos 1964)Süleyman Yağcı / Yaş

Şükrü Koruyucu kim?

Çocuklar Duymasın dizisinde Şükrü rolüne hayat veren Şükrü Koruyucu, Darıca Belediyesi’nde şoför olarak çalışıyor. Koruyucu 3. Lig’de oynayan Darıcaspor’u maçlara taşıyor. Koruyucu, Çocuklar Duymasın dizisinde rol aldığı “Şükrü” karakteri ile, gittiği her maçta tanınıyor ve ilgi görüyor.

Fıs Fıs İsmail’in hastalığı nedir?

Çocuklar Duymasın dizisinin Fıs Fıs İsmail karakterine hayat veren Süleyman Yağcı kalp hastalığı ile gündeme geliyor. Ünlü oyuncunun stres dolayısıyla ana kalp damarları tıkandı. Ameliyata girecek olan Süleyman Yağcı sevenlerinden dua istedi.

Süleyman Yağcı kaç yaşında öldü?

57 yaşında (23 Ağustos 1964)Süleyman Yağcı / Yaş

Süleyman Yağcı nerede çalışıyor?

Süleyman Yağcı‘nın gerçek mesleği ambulans şoförlüğüdür.

Fıs Fıs İsmail’in gerçek adı nedir?

Süleyman YağcıFısfıs İsmail / Canlandıran

Süleyman Yağcı neden stres oldu?

Yağcı, sigara ve alkol kullanmamasına rağmen kalbinin stresten dolayı zarar gördüğünü ve acil olarak ameliyata alındığını ifade etti. Süleyman Yağcı yaptığı açıklamada, “Sigara ve alkol kadar daha tehlikeli bir şey var, stres. Lütfen stresten uzak durun.

Süleyman Yağcı kaç yaşındadır?

57 yaşında (23 Ağustos 1964)Süleyman Yağcı / Yaş

Sukru Koruyucu nereli?

Dizi oyuncusu, yapım koordinatörü. Darıca / Kocaeli doğumlu. Bir dönem Darıcaspor futbol takımının şoförlüğünü yaptı. 3.