Forest ne zaman çıkacak?

Sons of the Forest Ne Zaman Çıkacak 2021?

Daha önce 2021 içerisinde çıkacağı duyurulan Sons of the Forest için resmi çıkış tarihi bir fragman eşliğinde ilan edildi; böylece oyunun önümüzdeki Bahar aylarına ertelendiği öğrenildi. Yayınlanan videoda oyunun yeni çıkış tarihi 20 Mayıs 2022 olarak belirtildi.

Yeni The Forest ne zaman çıkacak?

Hayatta kalma korku oyunu olan Sons of the Forest birkaç yıl önce duyurulmasına rağmen, oyunun piyasaya sürülmesinde hala aksaklıklar devam etmektedir. Sons of the Forest‘ın 30 Kasım tarihinde yayınlanan yeni fragmanında çıkış tarihi 20 Mayıs 2022 olarak belirlendi.

The Forest 2 ne zaman cıkar?

20 Mayıs 2022Sons of the Forest / İlk piyasaya sürülme tarihi

The Forest kaç gb ram ister?

Bellek: 4 GB RAM. Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 8800GT. DirectX: Sürüm 9.0. Depolama: 5 GB kullanılabilir alan.

The Forest oyunu nasıl biter?

Oyunda büyük çukura girip, metal bir kapı bulup onu açmanız lazım gireceğiniz yer oyunun sonu.

Ark 2 ne zaman çıkacak?

2022Ark II / İlk piyasaya sürülme tarihi

Oyunun başrolünde bulunan aynı zamanda geliştirici ekibine de katılmış ve oyunun animasyon filminin yapımcılığını da üstlenmiş Vin Diesel ile şimdiden konuşulmaya başlanan Ark 2, 2022 yılında oyuncularla buluşacak ama çıkacağı platformlar konusunda yeni bir açıklama yapıldı.

Forest hile nasıl açılır?

The Forest Hile Aktif Etme (Uyarı!) Öncelikle oyunu açmanız gerekmektedir. Açtıktan sonra hiçbir şeye basmadan “DEVELOPERMODEON” yazmanız gerekmektedir. Bunu yazmazsanız eğer yazdığınız hiçbir hile çalışmaz. Yazdıktan sonra oyuna girin ve “F1” tuşuna basın.

Hytale ne zaman çıkacak?

2023Hytale / İlk piyasaya sürülme tarihi
Oyun, 2015 yılında Minecraft’ın çok oyunculu sunucularından biri olan Hypixel’in geliştiricileri tarafından, daha sonra stüdyoyu tamamen satın alan Riot Games’in desteğiyle ve oyunu fonlamasıyla geliştirilmeye başladı. Oyunun 2023‘de PC, mobil cihazlarda ve konsollarda piyasaya sürülmesi planlanıyor.

The Forest 1 kaç gb?

The Forest oyunu için 5 GB kullanılabilir alan yeterli olacaktır.

The Forest indirimde kaç TL?

15- The Forest, %40 indirimle 19,20 TL.

The Forest sondaki kapı nasıl açılır?

Oyunun sonunda size kart veriliyor ya, o yattaki gizli kapıyı o kart ile açıp, o koyulması gereken şeyi alıyorsunuz. Daha sonra oraya geri dönüp o kapıyı açabilirsiniz.

The Forest zırh nasıl yapılır?

The Forest Armor Craftlama

  1. Kemik Zırh (Bone Armor): 6x Kemik, 3x Bez.
  2. Gizli/Kamuflaj Zırh (Stealth Armor): 1x Kertenkele Derisi, 15x Yaprak.
  3. Tavşan Kürkü Bot (Rabbit Fur Boots): 3x Tavşan Derisi, 2x İp.
  4. Kar Ayakkabısı (Snowshoes): 5x Çubuk, 2x İp.

6 May 2020

The Forest teknedeki kilitli kapı nasıl açılır?

Oradaki taşa koyulması gereken şey, adadaki yatın içinde. Oyunun sonunda size kart veriliyor ya, o yattaki gizli kapıyı o kart ile açıp, o koyulması gereken şeyi alıyorsunuz. Daha sonra oraya geri dönüp o kapıyı açabilirsiniz.

The Forest oyun nasıl bitirilir?

Oyunda büyük çukura girip, metal bir kapı bulup onu açmanız lazım gireceğiniz yer oyunun sonu. Kapı için key card lazım ve kapıya ulaşmak için tırmanış baltası lazım.

Hytale Ne Zaman Çıkacak 2021?

Oyun, 2015 yılında Minecraft’ın çok oyunculu sunucularından biri olan Hypixel’in geliştiricileri tarafından, daha sonra stüdyoyu tamamen satın alan Riot Games’in desteğiyle ve oyunu fonlamasıyla geliştirilmeye başladı. Oyunun 2023’de PC, mobil cihazlarda ve konsollarda piyasaya sürülmesi planlanıyor.