Kırgızistan’ın plakası nedir?

Vietnam topraklarının eski adı nedir?

Vietnam

Vietnam Vietnamca: Cộng hòa xã hội chủ nghĩa Việt Nam Vietnam Sosyalist Cumhuriyeti
• Fransız Hindiçini 1862-1945
• Fransa’dan bağımsızlık 2 Eylül 1945
• Saygon’un düşüşü 30 Nisan 1975
• Yeniden birleşme 2 Temmuz 1976

Slovakya plakası ne?

Bulmacada Slovakya‘nın plaka işareti sorusunun cevabı nedir? Kare ve çengel bulmacalarda “Slovakya‘nın plaka işareti” sorusunun yanıtında boşluk 2 harflidir ve cevabına SK yazabilirsiniz..

Bulmacada hamam ne demek?

Hamam kelimesinin bulmaca karşılığı birden fazla kelimeye denk gelmektedir. Bunlardan en popüleri ise YUNAK ve ya YIKAK olmaktadır. Ancak bunların dışında da Hamam sorusuna cevap olarak seçilen başka kelimeler de bulunmaktadır. Bunlar ise; ISIDAM, İSSİ ve MONŞA kelimeleri olmaktadır.

Lübnan’ın plakası nedir?

Lübnanın uluslararası plaka işareti RL harfleridir.

Eski Sümer su tanrısı nedir?

Güneş tanrısı Utu her şeyi görür, adaleti korur, insanlara yardım eder. Bilgelik ve su tanrısı Enki insanların ve sihirbazların koruyucusudur.

Bulmacada mutedil ne demek?

Mutedil kelimesi için bulmacalarda kullanılabilecek 6 harfli bir sözcük öne çıkıyor. Bu bağlamda ortak şekilde bütün farklı bulmacalar için kullanılabilecek olan kelime, ‘Ilıman’ sözcüğüdür. Herhangi bir durum ya da olay ile berber iş karşısında aşırıya kaçmayan ve ölçülü olarak ifade edilmektedir.

Slovakya para birimi nedir?

EuroSlovakya / Para birimi
Avrupa Birliği üyesi olan Slovakya’nın resmi para birimi Euro‘dur. Ülke Avrupa Birliğine 2004 yılında katılsa da 2009 yılına kadar Slovak Korunası tedavülde kalmıştır.

Bıh hangi ülke?

Bosna Hersek BIH Plaka Kodu Bosna Hersek, Güneydoğu Avrupa’da konumlanmış bir ülkedir. Tarih içerisinde başından geçmiş olan iç savaşlardan sonra tekrar birleşen bir ülke olarak turistlerin de oldukça ilgisini çeken bir yerdir.

Bulmacada hamam böceği ne demek?

Hamam böceği sorusunun cevabı “kakalak” şeklinde olmaktadır. Sıklıkla sorulması nedeni ile bulmaca severlerin bu cevabı bilmesi gerekmektedir.

Düşmanlık nedir bulmaca?

Yedi harfli cevap: Husumet Türk Dil Kurumu tarafından onaylanmış sözlüklerde geçen düşmanlık kelimesinin eş anlamlıları bu kelimelerdir.

Duman yolu ne demek?

Tuğla ya da betondan yapılmışduman yolu.

Kas grubu zayıflığı are mi?

Kas grubu zayıflığı teriminin bulmaca çeşitlerinde en çok karşımıza çıkan cevabı ” Miyasteni ” cevabıdır.

Sümer su tanrısının adı nedir?

Bilgelik ve su tanrısı Enki insanların ve sihirbazların koruyucusudur. Venüs yıldızını simgeleyen tanrıça İnanna âşıkların ve savaşçıların koruyucusudur. Sümerlilerden Samilere geçen kültür aktarımında, Sümer tanrılarının isimleri değişerek Samilerde de karışımıza çıktığını görmekteyiz.

Öküz yemliği ne demek?

Bulmaca çözerken karşınıza öküz yemliği sorusu çıkmış ise cevap kısmına akere yazabilirsiniz.

Kimsesiz ne demek bulmaca?

Kimsesiz kelimesinin 5 harfli birden çok karşılığı bulunur. Bu kelimeler “bikes”, “garip”, öksüz”, “göbel”, “abalı”, “ıssız” şeklindedir.