Kıbrıs’ta Vodafone kullanılıyor mu?

Türkiye Telefon Hattı Kıbrısta kullanılır mı?

Geçici süre tatil veya iş ziyareti ile Kuzey Kıbrıs‘a gelenler hernagi bir KKTC GSM hattı alarak kendi telefonlarını 3 ay (90 gün) süreyle kullanabilirler, tabiki Türkiye‘den getirdiğiniz cep telefonunuz, mevcut Türkiye hattınız ile KKTC’de süresiz çalışabilir.

Kıbrıs Vodafone hat nasıl açılır?

Hattınızın yeniden aktif olabilmesi için:

  1. AD SOYAD KIMLIK TUR KIMLIK NO bilgilerinizi yazıp 4343’e ücretsiz SMS gönderebilirsiniz (ORNEK: DERYA YOLCU TC/KKTC KIMLIK 333333)
  2. USSD üzerinden *4343# nolu numarayı arayabilirsiniz.
  3. 444 0 542 nolu telefondan çağrı merkezimizle iletişime geçebilirsiniz.

Kıbrısı aramak yurtdışı mı?

(Kıbrıs yönüne yaptığınız aramalar da yurt dışı arama olarak ücretlendirilmektedir.)

Kıbrıs hattı kaç TL?

​Alo Kıbrıs 1 Saat Paketi ile sadece 49,90 TL‘ye Kuzey Kıbrıs‘daki yakınlarınızı tam 1 saat arayabilirsiniz. Üstelik 1 ay boyunca geçerli paketinizde cep ve sabit hat ayrımı yok; Kuzey Kıbrıs‘ın tüm cep ve sabit operatörlerine yapılan aramalarda geçerli. Fiyatlara KDV ve ÖİV dahildir.

Türk Telekom hattı Kıbrısta kullanılır mı?

KKTC Konuşma Paketinden faturalı hat sahibi tüm bireysel ve kurumsal müşterilerimiz yararlanabilir. Pakete kayıt olmak için KKTC yazarak 5555’e SMS göndermek* yeterlidir. Paketle sunulan avantajdan yararlanmak için hattınızın yurt dışında kullanıma açık olması gereklidir.

Askercell Kıbrıs’ta kullanılıyor mu?

Genelkurmay Başkanlığı’nın kışlalarda er ve erbaşların serbestçe konuşabilmesi için şart koştuğu koşulları yerine getirerek, Kuzey Kıbrısta ilk defa Askercell‘i ücretsiz olarak er ve erbaşların emrine sunuyor, müşterilerimiz kışlalarda doya doya konuşuyor.

Vodafone KKTC nasıl kullanılır?

Yurt dışına çıkmadan önce hattınızı yurt dışında kullanıma açmalısınız.

  1. Online Self Servis’ten açabilirsiniz.
  2. Yurt içinde «ROAM AC» yazıp 7048’e SMS göndererek açabilirsiniz.
  3. *121# yazıp arama tuşuna basarak açabilirsiniz.
  4. Vodafone Müşteri Hizmetleri (542) ve Vodafone Mağazaları’nden açabilirsiniz.

Vodafone hat açtırma nasıl yapılır?

1.Hattınızı aktive etmek için başvuru yaptığınız telefon numaranız ile Vodafone Yanımda uygulamasına giriş yaparak “Başvurularım” menüsüne tıklayın. 2.Ekranda çıkacak “SIM kartı aktive et” tuşuna tıklayarak, SIM kartınızın yer aldığı zarfın üzerinde yer alan barkodu taratın.

Kıbrıs hattını aramak ücretli mi?

9 Ekim 2020 itibariyla Kibris aramalari hem faturali hem faturasizda dk basina 1,95 TL olarak, kisa mesaj adedi ise 1,22 TL olarak güncellenecektir.

Türkiye’den Kibris nasil aranir?

Kuzey Kıbrıs‘tan aranacak herhangi bir telefon numarası için”0” sonra da aranacak şehrin otomatik telefon kodu ile numarası tuşlanacaktır. Kuzey Kıbrıs‘taki telefon aboneleri Türkiyeden aranırken önce “0” Kuzey Kıbrıs alan kodu ile “392”ve 7 rakamlı abone numarası çevrilecektir (tuşlanacaktır).

KKTC dakikası kaç TL?

Faturalı Uluslararası Arama ve Standart Ücretleri

Sabit Hat (TL/dk.) Mobil Hat (TL/dk.)
Rusya ve Bağımsız Devletler Topluluğu ve Kuzey Amerika* 2,41 4,59
Orta Doğu 5,86 5,86
Diğer 6,23 6,23
K.K.T.C. 2,26 2,26

Yurt dışı arama kaç TL?

Standart Uluslararası Arama ve SMS Fiyatları

Sabit Hat (TL/dk.) Mobil Hat (TL/dk.)
Avrupa 0,61 2,24
Rusya ve Bağımsız Devletler Topluluğu ve Kuzey Amerika* 1,58 2,55
Orta Doğu 2,80 2,80
Diğer 3,47 3,47

Kıbrıs’ta hangi hatlar kullanılır?

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde yerel olarak temsilciliği bulunan iki GSM operatörü vardır. KKTCELL (Kuzey Kıbrıs Turkcell) ve Telsim (Vodafone) şirketleri. Vodafone şirketi KKTC‘de halen Telsim ismiyle hizmet vermektedir.

Kıbrıs’taki askerle nasıl iletişim kurulur?

Servise Kuzey Kıbrıs Turkcell İletişim Merkezleri’nden ve Yetkili Turkcell Satış Noktaları’ndan askeri kimlik belgesi ile birlikte abonelik yapılacaktır. Konuşulmak ve mesajlaşılmak istenen 7 numara Askercell servisine tanımlandıktan sonra servisin kriterleri otomatik olarak sağlanacaktır.

Kıbrıs’ta hangi hat kullanılır?

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde yerel olarak temsilciliği bulunan iki GSM operatörü vardır. KKTCELL (Kuzey Kıbrıs Turkcell) ve Telsim (Vodafone) şirketleri. Vodafone şirketi KKTC’de halen Telsim ismiyle hizmet vermektedir.