Sinem Kobal çocuğu ne zaman doğdu?

Sinem Kobalın kızı kaç aylık oldu?

Annesine yöneltilen soruları dikkatle dinleyen ve kameralara şaşkınlıkla bakan Lalin, etrafa gülücükler saçtı. Dört aylık hamile oyuncu, aynı heyecanı tekrar yaşadığını dile getirdi. Kobal, “İkinci bebeğimi de sabırsızlıkla bekliyorum, mutluyum. Daha hiç düşünmedik, teşekkür ederim” dedi.

Lalin kaç aylık oldu?

Kızı Lalin‘i dünyaya getirdikten sonra setlere ara veren Sinem Kobal şimdilerde 4 aylık hamile. 34 yaşındaki güzel oyuncu Sinem Kobal, önceki gün 1.5 yaşındaki kızı Lalin‘le birlikte Bebek’te objektiflere takıldı.

Sinem Kobal Kaç aylık hamile?

5 aylık hamile olan Sinem Kobal son haliyle sosyal medyayı salladı! Şimdilerde atv ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster’in sunuculuğunu üstlenen Kenan İmirzalıoğlu, 6 yıl önce meslektaşı Sinem Kobal ile nikah masasına oturmuştu. 2020’de kızları Lalin’i kucaklarına alan oyuncu çift, geçen aylarda da ikinci …

Sinem Kobal bebeği oldu mu?

2016 yılında nikah masasına oturan ve geçtiğimiz yıl ilk bebekleri Lalin’i kucaklarına alan Sinem Kobal (34) ile Kenan İmirzalıoğlu (47) ikinci bebek sevinci yaşıyor.

Lalin ne zaman doğdu?

22 Ekim 2020 yılında da kızları Lalin dünyaya geldi.

Lalin bebek kac yasinda?

Beş yıl önce hayatlarını birleştiren Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu’nun kızları Lalin 1,5 yaşında.

İmirzalıoğlu kiminle evli?

Sinem KobalKenan İmirzalıoğlu / Eşi (e. 2016)

Sinem Kobal Arda Turan kaç yıldır?

İkilinin Sinem Kobal‘ın cipinde çekilen fotoğrafı, en çok da Kobal‘ın 6 yıllık birliktelikten sonra ayrıldığı Arda Turan‘ı şoke etti.

Sinem Kobal’ın bebeğinin cinsiyeti ne?

Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu’nun ikinci bebekleri de kız olacak. Beş yıl önce nikah masasına oturan ve geçtiğimiz yıl ilk bebekleri Lalin’i kucaklarına alan Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu, ikinci bebek sevinci yaşıyor.

Lalin İmirzalıoğlu ne zaman doğdu?

14 Mayıs 2016’da oyuncu Kenan İmirzalıoğlu‘yla evlendi. 22 Ekim 2020 yılında da kızları Lalin dünyaya geldi.

Sinem Kobal normal doğum mu?

Kenan İmirzalıoğlu’nun eşi Sinem Kobal, 21 Ekim’de kızları Lalin’i normal doğumla dünyaya getirmişti. Kobal, dün Instagram’da paylaştığı pozlarıyla şaşırttı. Doğumun üstünden sadece 18 gün geçmesine rağmen incecikti.

Sinem Kobal’ın kızı kaç yaşında?

Beş yıl önce hayatlarını birleştiren Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu’nun kızları Lalin 1,5 yaşında.

Kenan İmirzalıoğlu bölüm başına ne kadar alıyor?

Eşi Sinem Kobal ve kızı Lalin’le uzun bir süredir Mamrmaris’te olan Kenan İmirzalıoğlu da haftalık 200 bin TL, aylık 800 bin TL talep ediyor. ‘Aşk-ı Memnu’, ‘Fatmagül’ün Suçu Ne?’ , ‘Muhteşem Yüzyıl: Kösem’ gibi dizilerde rol alan güzel oyuncu Beren Saat; haftalık 150 bin TL, aylık 600 bin TL alıyor.

Sinem Kobal Arda Turan kaç yıl sevgili kaldı?

İkilinin Sinem Kobal‘ın cipinde çekilen fotoğrafı, en çok da Kobal‘ın 6 yıllık birliktelikten sonra ayrıldığı Arda Turan‘ı şoke etti.

Arda Turan ve Sinem Kobal nasıl tanıştı?

Arda Turan İspanya’nın Atletico Madrid takımına transfer olup İspanya’ya taşınırken sevgilisi Sinem Kobal onu yalnız bırakmayıp peşinden gitti. İlişkisi için her şeyi yapan bir Sinem Kobal profili vardı o yıllarda. Herkesin evleneceklerine kesin gözüyle baktıkları bir ilişki yaşıyorlardı.