Sinem Kobal bebeği oldu mu?

Sinem Kobal’ın bebeğinin cinsiyeti nedir?

Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu’nun ikinci bebekleri de kız olacak. Beş yıl önce nikah masasına oturan ve geçtiğimiz yıl ilk bebekleri Lalin’i kucaklarına alan Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu, ikinci bebek sevinci yaşıyor.

Kobal Kaç aylık hamile?

2016 yılında nikah masasına oturan ve ilk kızları Lalin’i 2020’de kucaklarına alan Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu, şimdilerde ikinci kez anne-baba olmak için gün sayıyor. 4 aylık hamile olan güzel oyuncu Sinem Kobal, son halini sosyal medya hesabında takipçileriyle paylaştı.

İmirzalıoğlu’nun kaç çocuğu var?

Altı yıl önce evlenen Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu kısa süre önce ilk çocukları Lalin’i kucağına almıştı. Mutlu evlilikleriyle sanat dünyasının en sevilen çiftlerinden olan Kobal ve İmirzalıoğlu‘ndan ikinci çocuk müjdesi gelmişti.

Sinem Kobal ne Kadarlik hamile?

Bebek’te görüntülenen Kobal‘dan ilk açıklama geldi. 4 aylık hamile olan Kobal, “Sabırsızlıkla bekliyorum, mutluyum” derken doğumu nerede yapacağını açıkladı. Sinem Kobal, önceki gün 1.5 yaşındaki kızı Lalin’le birlikte Bebek’te objektiflere takıldı.

Lalin ne zaman doğdu?

22 Ekim 2020 yılında da kızları Lalin dünyaya geldi.

Sinem Kobal Arda Turan kaç yıldır?

İkilinin Sinem Kobal‘ın cipinde çekilen fotoğrafı, en çok da Kobal‘ın 6 yıllık birliktelikten sonra ayrıldığı Arda Turan‘ı şoke etti.

Sinem Kobal in kızı kaç aylık?

Beş yıl önce hayatlarını birleştiren Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu’nun kızları Lalin 1,5 yaşında. Babasının ‘Annesine benziyor ama içinden de Kenan bakıyor’ dediği; annesinin ise “Daha 5 buçuk aylık ama bence de bana benziyor” dediği Lalin bebek aylar sonra yeniden görüntülendi.

Sinem Kobal kızı Lalin ne zaman doğdu?

22 Ekim 2020 yılında da kızları Lalin dünyaya geldi.

Sinem Kobal boyu ne kadar?

171 cmSinem Kobal / Boy

Kaç haftalık hamileyim?

Adet Gününe Göre Hamilelik Hesaplama Hamilelik hesaplama işleminde uzmanlar genellikle döllenme tarihini baz almazlar. Kaç haftalık hamile olduğunuzu ve bebeğinizin doğacağı tarihi hesaplamak için, regl tarihinden itibaren 40 hafta ileri sayarak tarihinizi hesaplayabilirsiniz.

Sinem Kobal hangi ayda doğmuştur?

14 Ağustos 1987 (34 yıl yaşında)Sinem Kobal / Doğum tarihi

Lalin kaç aylık oldu?

Kızı Lalin‘i dünyaya getirdikten sonra setlere ara veren Sinem Kobal şimdilerde 4 aylık hamile. 34 yaşındaki güzel oyuncu Sinem Kobal, önceki gün 1.5 yaşındaki kızı Lalin‘le birlikte Bebek’te objektiflere takıldı.

Arda Turan ve Sinem Kobal nasıl tanıştı?

Arda Turan İspanya’nın Atletico Madrid takımına transfer olup İspanya’ya taşınırken sevgilisi Sinem Kobal onu yalnız bırakmayıp peşinden gitti. İlişkisi için her şeyi yapan bir Sinem Kobal profili vardı o yıllarda. Herkesin evleneceklerine kesin gözüyle baktıkları bir ilişki yaşıyorlardı.

Aslıhan Doğan ve Arda Turan nasıl tanıştı?

ASLIHAN DOĞAN VE ARDA TURAN NASIL TANIŞTI? Şu sıralar Tuba Büyüküstün’le aşk yaşayan Umut Evirgen, Arda Turan‘ın şu an ki sevgilisi Aslıhan Doğan ile bir zamanlar birliktelik yaşadı. Magazin kulislerinde konuşulan iddiaya göre, Arda Turan ile Aslıhan Doğan‘ı ‘Gizli Kalsın’ isimli mekanda Umut Evirgen tanıştırmış.

Lalin kaç yaşında?

Beş yıl önce hayatlarını birleştiren Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu’nun kızları Lalin 1,5 yaşında.