Türkiye Süper Kupa Finali 2021 ne zaman?

Türkiye Süper Kupa Maçı Ne Zaman?

2020-2021 Sezonu Spor Toto Süper Lig şampiyonu Beşiktaş ile Ziraat Türkiye Kupası finalisti Fraport TAV Antalyaspor arasındaki Turkcell Süper Kupa maçı, 5 Ocak 2022 Çarşamba günü (bugün) Katar’da oynanacak.

Süper Kupa Final Maçı Hangi Kanalda?

Katar’da düzenlenecek 2022 Dünya Kupası finallerine de ev sahipliği yapacak Ahmed Bin Ali Stadyumu’nda oynanacak Beşiktaş-Antalyaspor Süper Kupa maçı bu akşam saat 20.45’te başlayacak. ATV’den şifresiz olarak ekranlara gelecek karşılaşmanın canlı skor takibi haberimizde olacak.

Süper Kupa Finali 2021 hangi kanalda yayınlanacak?

Beşiktaş – Antalyaspor maçı 5 Ocak Çarşamba günü saat 20:45’te ATV’de canlı yayınlanacak.

Süper Kupa finalistleri nasıl belirlenir?

Süper Lig şampiyonu ile Türkiye Kupası şampiyonu arasında oynanan organizasyon, iki kupayı da aynı takımın kazanması durumunda Süper Lig şampiyonu takım ile Türkiye Kupası’nı kaybeden finalist takım arasında oynanır.

Süper Kupa nerede oynanacak 2021?

Beşiktaş ile Fraport TAV Antalyaspor arasındaki Turkcell Süper Kupa maçının 5 Ocak’ta Katar’da oynanacağı açıklandı. TFF’nin yaptığı açıklamada, başkent Doha’da bulunan Ahmed Bin Ali Stadyumu’nda oynanacak maç saat 20.45’te başlayacak.

Beşiktaş süper kupayı hangi takımla oynayacak?

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından 15. kez düzenlenen Turkcell Süper Kupa‘da Beşiktaş ile Fraport TAV Antalyaspor, karşı karşıya gelecek.

Türkiye Kupası maçları ne zaman hangi kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası‘nda 5. tur heyecanı yaşanıyor. Kasımpaşa – Kocaelispor, Hatayspor – Menemenspor, Antalyaspor – Giresunspor, Trabzonspor – Boluspor ve Galatasaray – Denizlispor maçları A Spor ekranlarından canlı ve şifresiz yayınlanacak.

Süper Kupa finali hangi kanal verecek?

Beşiktaş ile Antalyaspor arasındaki TFF Süper Kupa maçı, ATV kanal(lar)ından canlı yayınlanacak.

Chelsea Villarreal Super Cup hangi kanalda?

ChelseaVillarreal maçı 11 Ağustos Çarşamba günü saat 22:00’de Exxen dijital platformunda yayınlanacak. UEFA Süper Kupa’yı en çok müzesine götüren ekipler İtalya’nın Milan ve İspanya’nın Barcelona takımları oldu.

BJK Super Kupayı kiminle oynayacak?

Federasyonun resmi sitesinden yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: “2020-2021 Sezonu Spor Toto Süper Lig Şampiyonu Beşiktaş ile Ziraat Türkiye Kupası finalisti Fraport TAV Antalyaspor arasındaki Turkcell Süper Kupa 2021 maçı, 5 Ocak 2022 Çarşamba günü Katar’da oynanacak.

Beşiktaş Süper Kupayı kiminle oynayacak?

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından 15. kez düzenlenen Turkcell Süper Kupa‘da Beşiktaş ile Fraport TAV Antalyaspor, karşı karşıya gelecek.

Süper Kupa finali hangi sahada?

Karşılaşma Katar’ın başkenti Doha’da bulunan Ahmed Bin Ali Stadyumu’nda yapılacak. Saat 20.45’te başlayacak mücadeleyi hakem Halil Umut Meler yönetecek. Karşılaşma ATV’den canlı yayınlanacak.

Süper Kupa maçı hangi stadda?

Geçtiğimiz sezonun Spor Toto Süper Lig şampiyonu Beşiktaş ile Ziraat Türkiye Kupası finalisti Fraport TAV Antalyaspor arasındaki Turkcell Süper Kupa mücadelesi, bu akşam Katar’ın başkenti Doha’da bulunan Ahmed Bin Ali Stadyumu’nda oynanacak.

Süper Kupa maçını hangi takımlar oynar?

(1) Süper Kupa müsabakası, bir önceki sezon, Süper Lig’i 1. sırada tamamlamış takım ile Türkiye Kupası‘nı kazanmış olan takım arasında oynanır.

Süper Kupa hangi takımda kaç tane?

Türkiye Süper Kupa şampiyonluk sayıları

Takım Adı Şampiyonluk Sayısı
Galatasaray 16
Beşiktaş 9
Fenerbahçe 9
Trabzonspor 9

•5 Oca 2022