Petek Dinçöz kaç yaşında nereli?

Serkan Kodaloğlu Kimdir Kaç Yaşında?

Daha önce adı şarkıcı Hatice ve oyuncu Esra Sönmezer’le aşk dedikodularına karışan Serkan Kodaloğlu, iş adamı ve sosyetenin ünlü isimlerinden biridir. Galeri İrfan Home Mağazalar Zinciri’nin yönetim kurulu başkanıdır. 37 yaşında ve Ispartalıdır.

Petek Dinçöz şu an kaç yaşında?

41 yaşında (29 Mayıs 1980)Petek Dinçöz / Yaş

Petek Dinçöz oglu kaç yaşında?

Şarkıcı Petek Dinçöz ve işadamı Serkan Kodaloğlu çiftinin oğlu İrfan Aslan 2 yaşında… İlk kez annelik heyecanı yaşan ünlü şarkıcının mutluluğu gözlerden kaçmıyor…

Petek Dinçöz şu anda ne yapıyor?

2014 yılında Serkan Kodaloğlu ile evlenen ünlü şarkıcı şimdilerde bir güzellik merkezi işleten Dinçöz‘ün geçirdiği estetik operasyonlar sonucu siması oldukça değişti.

Petek Dinçöz eşi kimdir?

Serkan Kodaloğlue. 2014
Can Tanrıyare. 2008–2010
Petek Dinçöz/Eşi

Petek kiminle evlendi?

Petek Dinçöz yeniden nikâh masasına oturdu ve Galeri İrfan Home Mağazalar Zinciri’nin yönetim kurulu başkanı Serkan Kodaloğlu ile evlendi. Uzun yıllar birlikte olduğu ve 2008’de evlendiği Can Tanrıyar’dan olaylı şekilde boşanan Petek Dinçöz‘ün yeniden nikâh masasına oturdu.

Petek Dinçöz ve Can Tanrıyar neden ayrıldı?

Tanrıyar‘dan gece hayatına düşkünlüğü nedeniyle boşandığını söyleyen Dinçöz, “Eskiden Can merkezli yaşıyordum. şimdi hayata bakışım, her şey değişti” dedi. – Çünkü assolist olarak sahneye çıktım. Yani yaşımdan çok daha ağır bir sorumluluk üstlendim.

Can Tanrıyar kaç yaşında?

62 yaşında (1960)Can Tanrıyar / Yaş

Petek Dinçöz kiminle birlikte?

Serkan Kodaloğlue. 2014
Can Tanrıyare. 2008–2010
Petek Dinçöz/Eşi

Petek Dinçöz hastalığı nedir?

Instagram hesabından paylaşımda bulunan Petek Dinçöz, şu ifadeleri kullandı; “Doğuştan gelen boyun kemiği tersliği rahatsızlığı ve troid hastalığım sebebiyle 2. kez yaşadığım annelik heyecanım maalesef yarım kaldı. Ailemizin büyümesi ve İrfan Aslan’ın ağabey olması tek dileğimiz.

Petek Dinçöz Serkan Kodaloğlu boşandı mi?

İkili, 2008’de evlenmiş ve 2010’da boşanma kararı almıştı. Dinçöz ikinci evliliğini iş adamı Serkan Kodaloğlu ile 2014’te yaptı. Yaklaşık 7 yıldır mutlu evliliğini sürdüren Dinçöz‘ün İrfan Aslan Kodaloğlu adında bir erkek çocuğu bulunuyor. Petek Dinçöz Instagram’da “petekdincozkodaloglu” kullanıcı adı ile paylaşıyor.

Petek Dinçöz boşandı mı?

Bir zamanlara damga vuran isim Petek Dinçöz, kariyerinde elde ettiği başarılar sayesinde birçok ödüle layık görülmüştü. Dinçöz‘ün, Can Tanrıyar ile evliliği kısa sürmüştü. İkili, 2008’de evlenmiş ve 2010’da boşanma kararı almıştı.

Can Tanrıyar Alevi mı?

Gazeteci Can Tanrıyar kimdir? Tanrıyar, 1960 yılında İstanbul’da Alevi kökenli bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi. 15 yaşından itibaren babasının saunasında çalışmaya başladı. İstanbul’da Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi’ni okudu ve mezun oldu. Üniversite çağlarından beri ud çalmaktadır.

Can Tanrıyar kimlerle evlendi?

Otuza yakın beste yapan Can Tanrıyar‘ın 1988 yılında evlendiği ilk eşi Şafak Demircioğlu’ndan Oğulcan (d.1988) ve Anılcan (d.1990) adında iki oğlu vardır. Can Tanrıyar, 11 ocak 2008 tarihinde Beyaz Show canlı yayınında şarkıcı Petek Dinçöz ile evlendi.

Anılcan Tanriyar kimdir?

Üniversite eğitimini Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde tamamlayan Can Tanrıyar, Milli Hentbol Takımı’nda da forma giymiştir. Milliyet Gazetesi’nde muhabirlikle gazeticiliğe başlayan Can Tanrıyar, askerlik görevini tamamladıktan sonra Fenerbahçe muhabiri olarak görev almaya başladı.