Saralların başı kim?

Saral aşireti kaç kişi?

Sayıları bugün için 30.000 kişi civarındadır. Aile, Karadeniz’in pek çok yöresine (Of, Arsin, Trabzon, Giresun, Artvin, Rize) yayılmakla beraber, çoğunluk olarak İstanbul’da yaşamaktadır. Soyadı Kanununa istinaden Sarıalioğlu soyadı önce genel olarak Saral soyadıyla değiştirilmiştir.

Yakalanan Saral kimdir?

Yakalanan Barış Saral‘ın, Sarallar olarak bilinen suç örgütü yöneticilerinden olduğu öne sürüldü. Ankara ve İstanbul’daki farklı dosyalardan aranan Saral‘ın 5 yıl önce suç örgütü lideri Sedat Şahin’e yönelik uzun namlulu silahla düzenlenen saldırı girişiminin azmettiricisi olarak da arandığı öğrenildi.

Fatih Saral kaç yaşında?

Fatih Saral Kimdir? Fatih Saral 1982 yılında, Of’ta dünyaya gelmiştir. Kökeni Osmanlı Devleti’nden günümüze dayanan, Karadeniz’in büyük ailelerinden biri olan SARAL AİLESİ’nin mensubudur.

Sarallar ne oldu?

28 sanığın yargılandığı davada ‘Sarallar‘ çetesinin lideri Ümit Saral‘a, 2 kişiyi öldürdüğü, 3 kişiyi de öldürmeye azmettirdiği gerekçesiyle 3 kez ağırlaştırılmış müebbet ile 2 kez müebbet hapis verilirken, çeşitli suçlardan değişik oranlarda da toplamda 75 yıl hapis cezasına çarptırılmasına karar verildi.

Şirinler çetesi nereli?

Adana merkezli 4 ilde Şirinler çetesi olarak bilinen silahlı suç örgütüne yönelik operasyonda gözaltına alınan 39 şüpheliden 18’i tutuklandı.

Oktay Saral aslen nereli?

Trabzon, TürkiyeOktay Saral / Doğum yeri

Ferhat Solmaz kimdir?

İstanbul Büyükçekmece’de Saral çetesinin alt grubu olarak faaliyet gösteren ‘Buji Ferhat‘ takma isimli Ferhat Solmaz ve çetesine pizzacı kılığında operasyon düzenlendi. Sedat Şahin grubu üyesi M.Ş.’ye suikast hazırlığında olan Solmaz‘ın da aralarında bulunduğu 4 kişi gözaltına alındı.

Sarallar grubu kimlerdir nerelidir?

Sarallar; Trabzon Of ilçesi kökenli, aile bağı ile mensup ve taraftarları olan, İstanbul’da etkin olan bir organize suç örgütüdür. Emniyetin 2021 verilerine göre Burhanettin Saral ve Ümit Saral liderliğinde, 347 silahlı mensubu olup, Türkiye’de Alaettin Çakıcı’dan sonra en büyük ikinci organize suç örgütüdür.

Mustafa Saral kimdir?

Mustafa Saral, Başakşehirspor futbol kulübünün yönetim kurulu üyesidir. Aynı zamanda Fenerbahçe SK kongre üyesidir. Mustafa Saral, 2014 yılında Başakşehirspor futbol kulübünün asbaşkanlığına geldi. Aynı zamanda profesyonel futbol şube sorumlusu oldu.

Kurtoğlu Alüminyum sahibi kim?

Ayşe Saral Saral Yetim – Yönetim – Kurtoğlu Alüminyum | LinkedIn.

Mehmet Sabri Şirin kimdir?

Mehmet Sabri Şirin organize suç lideri olarak biliniyor. Olay Güngören’de yaklaşık 5 ay önce 1 kişinin yaşamını yitirdiği, 4’ü vatandaş 7 kişinin yaralandığı saldırının arkasından mafya hesaplaşmasıyla ortaya çıktı.

Şirinler çetesi Adana kimdir?

Mehmet Sabri Şirin organize suç lideri olarak biliniyor. … Organize suç lideri Mehmet Sabri Şirin yakalandı. Öte yandan AVM’de gözaltına alınan kişilerin ‘Şirinler çetesi‘ lideri ‘Max’ lakaplı Mehmet Sabri Şirin ve çetenin üyesi olduğu öğrenilen yedi kişi olduğu öne sürüldü.

Saral Holding kimin?

Grup 90’lardan 2005’e kadar Hüseyin Saral tarafından yönetildi. Hüseyin Saral‘ın 2005’te öldürülmesi üzerine, günümüzde grup liderinin Burhanettin Saral‘ın olduğu; Ümit Saral, İlyas Saral, Yakup Kerem Saral, Alaattin Saral, Barış Saral ve Zafer Saral‘ın ise yönetici kadrosunda olduğu belirlendi.

Refik Saral kimdir?

Tabanca ve tüfek üretimi geçmişi olan kurucumuz Refik Saral, edindiği tecrübe ve bilgilerle, ileri seviye işleme ve kalıp üretim yöntemleri geliştirerek, alanlarında uzman kuruluşlara gerek doludan gerekse dövme ve dökümden elde edilen parçaları işleyerek, nihai parça üretimi yapmıştır. 2005 yılında Toz Metal …

Şirinler cetesi nerelidir?

Adana merkezli 4 ilde Şirinler çetesi olarak bilinen silahlı suç örgütüne yönelik operasyonda gözaltına alınan 39 şüpheliden 18’i tutuklandı.