Yeni Malatyaspor hangi transferleri yaptı?

Yeni Malatyaspor kimi transfer etti?

Yeni Malatyaspor, Azubuike ve Kenan Özer’i kadrosuna kattı Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, orta saha oyuncusu Azubuike Okechukwu ile Kenan Özer’i kadrosuna kattı.

Malatyaspor kaç tane oyuncu aldı?

Teknik direktör Sumudica, 6-7 oyuncu alacaklarını ve bunlardan 4 oyuncu ile anlaştıklarını sosyal medya hesabından duyurdu.

Malatyaspor Teknik direktör kim oldu?

Rumen Teknik Direktör Marius Sumudica ile yolları ayıran Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor, futbol sorumlusu olarak Adem Büyük’ü takımın başına getirdi. Spor Toto Süper Lig takımı Öznur Kablo Yeni Malatyaspor‘da teknik direktör Marius Sumudica ile yollar ayrılmıştı.

Malatya maçı hangi kanalda?

HATAYSPOR – YENİ MALATYASPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK? Hatayspor – Yeni Malatyaspor maçı 27 Şubat Pazar günü saat 16:00’da beIN SPORTS 2’de canlı yayınlanacak.

Yeni Malatyaspor maçı neden yarıda kaldı?

Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında yoğun kar yağışı nedeniyle yarıda kalan ve ertelenen maçta bugün saat 20.00’de Gaziantep FK ile Yeni Malatyaspor karşı karşıya gelecek.

Malatya maçı neden yarıda kaldı?

Peki, Gaziantep Malatya maçı neden yarıda kaldı, ne zaman oynanacak? Spor Toto Süper Lig’in 22’nci haftasında Gaziantep FK, sahasında Öznur Kablo Yeni Malatyaspor ile karşılaştı. Maçın ilk yarısı 0-0’lık eşitlikle sonuçlanırken, maçın ikinci yarısı başlamadan yoğun kar yağışı nedeniyle mücadele yarına erteledi.

Malatyaspor kalecisi kimdir?

Ertaç Özbir

Kişisel bilgileri
Mevkii Kaleci
Kulüp bilgileri
Kulübü Yeni Malatyaspor
Numarası 25

Malatyaspor kalecileri kadro dışı mı?

Tekink direktör Erol Bulut, radikal kararlar alacağını daha önceden belirten bir açıklama yapmıştı. Spor Toto Süper Lig’de 7 maçtır galibiyet alamayan Evkur Yeni Malatyaspor‘da kaleci Ertaç Özbir ve stoper Murat Akça süresiz kadro dışı bırakıldı.

Malatya’nın Teknik Direktörü Kim Oldu 2021?

Malatya. Süper Lig ekiplerinden Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, teknik direktörlüğe Marius Sumudica’yı getirdi.

Malatyaspor Teknik Direktörü istifa etti mi?

Spor Toto Süper Lig’in 16. haftasında evinde Aytemiz Alanyaspor’a 6-2 kaybeden Öznur Kablo Yeni Malatyaspor‘da Sumudica, maç sonu taraftarlara veda etti. Malatya’da oynanan maçta Alanyaspor’a 6-2 yenilen ev sahibinde Rumen teknik adam taraftara veda etti.

Fenerbahçe Yeni Malatya hangi kanalda?

FenerbahçeYeni Malatyaspor maçı 26 Aralık Pazar günü saat 19:00’da beIN SPORTS 1’de canlı yayınlanacak. Maç ile ilgili tüm detaylar fotomac.com.tr’de yer alacak.

Malatyaspor Gaziantep maçı neden yarıda kaldı?

SON DAKİKA HABERİ: Gaziantep FK – Öznur Kablo Yeni Malatyaspor kar yağışı nedeniyle yarıda kaldı. İlk yarısı golsüz sona eren karşılaşma ertelendi. Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında Gaziantep FK ile Öznur Kablo Yeni Malatyaspor karşı karşıya geldi.

Antep maçı neden yarıda kaldı?

Hertha BSC – Gaziantep karşılaşması 56. dakikada olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.

Gaziantep Malatya maçı neden yarıda kaldı?

Yoğun kar yağışı nedeniyle ertelenen Gaziantep FK-Öznur Kablo Yeni Malatyaspor karşılaşması, hava şartlarının müsait olması durumunda bugün 17.00’de kaldığı yerden devam edecek. Öte yandan maçın hakemi Ümit Öztürk’e ertelemeden dolayı itirazlarda bulunan Yeni Malatyaspor‘un hocası Marius Sumudica, kırmızı kart gördü.

Malatyaspor kalecisi Ertac nereli?

Ertaç Özbir (d. 25 Ekim 1989, Seyhan, Adana), Türk futbolcudur.