Yeni Malatyaspor Teknik direktör kim olacak?

Yeni Malatyaspor hocası kim olacak?

Rumen Teknik Direktör Marius Sumudica ile yolları ayıran Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor, futbol sorumlusu olarak Adem Büyük’ü takımın başına getirdi. Spor Toto Süper Lig takımı Öznur Kablo Yeni Malatyaspor‘da teknik direktör Marius Sumudica ile yollar ayrılmıştı.

Yeni Malatyaspor kimi transfer etti?

Yeni Malatyaspor, Azubuike ve Kenan Özer’i kadrosuna kattı Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, orta saha oyuncusu Azubuike Okechukwu ile Kenan Özer’i kadrosuna kattı.

Malatya Teknik Direktörü Kim 2021?

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor’un teknik direktörü Marius Sumudica, Spor Toto Süper Lig’in 16. haftasında 6-2 yenildikleri Aytemiz Alanyaspor maçına ilişkin, “Bütün istatistikler ilk yarı bizi gösteriyordu, iki de gol attık ama bu seviyede evinizde iki gol atıyorsanız maçı kaybetmeyeceksiniz.

Yeni Malatyaspor hangi hocayla anlaştı?

Malatya. Süper Lig ekiplerinden Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, teknik direktörlüğe Marius Sumudica’yı getirdi. Yeni Malatyaspor‘un sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Kulübümüz, Rumen teknik direktör Marius Sumudica ile sezon sonuna kadar anlaşmaya varmıştır.

Malatyaspor Teknik Direktörü istifa etti mi?

Spor Toto Süper Lig’in 16. haftasında evinde Aytemiz Alanyaspor’a 6-2 kaybeden Öznur Kablo Yeni Malatyaspor‘da Sumudica, maç sonu taraftarlara veda etti. Malatya’da oynanan maçta Alanyaspor’a 6-2 yenilen ev sahibinde Rumen teknik adam taraftara veda etti.

Malatyaspor maçı niye yarıda kaldı?

TFF, kar yağışı sebebiyle yarıda kalan Gaziantep FK – Yeni Malatyaspor maçının 23 Şubat Çarşamba günü saat 20:00’da kaldığı yerden devam edeceğini açıkladı.

Malatyaspor kaç tane oyuncu aldı?

Teknik direktör Sumudica, 6-7 oyuncu alacaklarını ve bunlardan 4 oyuncu ile anlaştıklarını sosyal medya hesabından duyurdu.

Yeni Malatyaspor maçı neden yarıda kaldı?

Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında yoğun kar yağışı nedeniyle yarıda kalan ve ertelenen maçta bugün saat 20.00’de Gaziantep FK ile Yeni Malatyaspor karşı karşıya gelecek.

Sumudica istifa etti mi?

Müsabakanın bitimiyle birlikte saha içine giren Sumudica, elleriyle veda işareti yaptı. Rumen çalıştırıcı, Yeni Malatyaspor atkısını öptükten sonra tribünlere “Bitti” işareti yaptı ve soyunma odasına gitti. Evinde 6-2 kaybeden Malatyaspor’un ligdeki galibiyet hasreti 7 maça çıktı.

Alanya yeni teknik direktörü kim?

Francesco Farioli Alanyaspor’un yeni teknik direktörü oldu.

Malatya Antep maçı neden yarıda kaldı?

18 Ocak Salı günü oynanan karşılaşmanın ilk yarısı golsüz tamamlanmış, devre arasında etkili olan kar yağışı nedeniyle maç ileri bir tarihe tatil edilmişti.

Gaziantep Malatya maçı ne oldu?

(ÖZET) Gaziantep FK – ÖK Yeni Malatyaspor maç sonucu: 0-0 – Süper Lig – Spor Haberleri.

Sumudica malatyadan ayrıldı mı?

Spor Toto Süper Lig’de son sırada yer alan Yeni Malatyaspor’da Teknik Direktör Marius Sumudica ile karşılıklı anlaşılarak yollar ayrıldı.

Göztepe Teknik Direktörü Kim Oldu?

Göztepe‘nin kulüp başkanvekili Talat Papatya, teknik direktörlük görevi için Hırvat çalıştırıcı Stjepan Tomas’la anlaştıklarını duyurdu.

Antep maçı neden yarıda kaldı?

Hertha BSC – Gaziantep karşılaşması 56. dakikada olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.