Özge Gürel aslen nereli?

Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel evlendi mi?

Özge Gürel sevgilisi Serkan Çayoğlu ile evleniyor!

Özge Gürel kimdir nerelidir?

Özge Gürel, 5 Şubat 1987 tarihinde İstanbul’da doğdu. Silivrili bir ailenin kızıdır. Liseyi bitirene kadar Silivri’de yaşadı. Beykent Üniversitesi Uluslararası Ticaret Bölümünü yarıda bıraktı.

Özge Gürel kimin kızı?

Bir hafta önce böbrek rahatsızlığı nedeniyle ameliyat masasına yatan Özge Gürel‘in babası Ercüment Gürel, hayatını kaybetti. ÖZGE GÜREL KİMDİR? Özge Gürel 5 Şubat 1987 yılında İstanbul Silivri’de doğumludur. Özge Gürel‘in annesi ev hanımı babası ise emeklidir.

Serkan Çayoğlu nereli?

Serkan Çayoğlu (d. 31 Mayıs 1987, Almanya) Türk manken ve oyuncu.

Özge Gürel’in gerçek hayattaki sevgilisi kim?

Oyuncu Serkan Çayoğlu, meslektaşı olan sevgilisi Özge Gürel‘in 35’inci doğum gününü sosyal medya paylaşımıyla kutladı.

Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel Sevgili mi?

İşte detaylar… 6 yıldır mutlu bir birliktelik sürdüren Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu, evlilik yolunda ilk adımı attı. 2015 yılında birlikte rol aldıkları Kiraz Mevsimi setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan ünlü çift, ilişkilerini resmiyete dökmeye karar verdi.

Özge Gürel çevirmenlik yapıyor mu?

özge gürelÇevirmen – İmaj Seslendirme | LinkedIn.

Özge Gürel eşi kimdir?

Gürel son olarak Dolunay’da rol alırken, Çayoğlu ise BÖRÜ ile ekranlara geldi. Genç oyuncu Özge Gürel, Kiraz Mevsimi dizisinde dikkatleri çekmeyi başardı. Set aşıları Serkan Çayoğlu ile Özge Gürel senaryo gereği evlendiler. Ünlü çift şimdilerde gerçekten evlenme kararı alarak hayranlarını mutlu etti.

Özge Gürelde estetik var mı?

Başarılı oyunculuğu ve sempatik tavırlarıyla adından söz ettiren Özge Gürel ekranların vazgeçilmez oyuncularından olurken rol arkadaşı Can Yaman’la yakaladıkları uyum da dikkat çekti. Güzelliğiyle kendisine hayran bırakan Özge Gürel de estetik harikası çıktı.

Serkan Çayoğlu Giresunlu mu?

Serkan Çayoğlu, 31 Mayıs 1987 yılında Almanya’da dünyaya gelmiştir. Almanya’da Erglangen-Nürnberg Üniversitesi Ekonomi bölümünden mezun olmuştur. Serkan Çayoğlu baba tarafından aslen Giresun Alucra’lıdır.

Ayazın sesi neden değişti?

Bunun yanında dizinin başrol oyuncusu Serkan Çayoğlu’nun yeni sezonla birlikte dizide kendi sesini kullanacağını açıkladı. Diziden önce Almanya’da yaşadığı için Türkçesi bozuk olan Çayoğlu’nun diksiyonunu düzelttiği için bu kararın alındığı söyleniyor.

Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu neden ayrıldı?

Serkan Çayoğlu, kendisi gibi oyuncu sevgilisi Özge Gürel ile ‘Pera Palas’ta Gece Yarısı’ adlı dizisinin özel gösterimine katıldı. ‘Kıbrıs Zafere Doğru’ dizisi için uzun süre Kıbrıs’ta kalan yakışıklı oyuncu, bu nedenle Gürel‘le ayrı kaldıklarını ve bu sürecin zor geçtiğini söyledi.

Özgecan Gürel kaç kilo?

Özge Gürel 1.69 metre boyunda, 56 kilo ve kova burcudur.

Özgecan Gürel boyu kaç?

170 cmÖzge Gürel / Boy

Serkan Çayoğlu burcu ne?

Ardından, Zeytin Tepesi, Hayatımın Aşkı, Börü gibi projelerde yer alan Serkan Çayoğlu şimdilerde TRT 1 ekranlarında ayınlanmakta olan Halka dizisinde Cihangir karakterine hayat vermektedir. Serkan Çağoğlu 1.88 metre boyunda, 85 kilo ve İkizler burcudur.