Video izlemek için hangi program gerekli?

Video izlemek için hangi program lazım?

  • VLC Media Player. VLC Media Player açık kaynak kodlu olarak geliştirilen ve tamamen ücretsiz olarak dağıtılan gelişmiş bir medya oynatıcıdır.
  • GOM Player. …
  • PotPlayer. …
  • KMPlayer. …
  • BSPlayer. …
  • Splash Lite. …
  • DAPlayer. …
  • Wondershare Player.

En iyi video oynatma programı hangisi?

En iyi mobil video oynatıcı, Android için VLC’dir. Android için en iyi video oynatıcılardan biri olarak, çoğu yerel ses ve video dosyasını oynatır. Bu medya oynatıcı, uyarlamalı akış dahil olmak üzere ağ akışlarıyla da iyi çalışır.

VLC ücretsiz mi?

Ücretsiz olan bu program ile başka bir video player kullanmanıza gerek kalmayacaktır.

VLC Media Player güvenli mi?

Bilgisayar kullanıcılarının IPTV ve yüksek çözünürlüklü video izlemek için kullandıkları VLC Media Player uygulamasında çok kritik bir güvenlik açığı tespit edildi. Bu güvenlik açığı, bilgisayar korsanlarının kolay bir şekilde hedefe sızmalarını ve diledikleri kodları çalıştırabilmelerine imkan tanıyor.

Android en iyi video oynatıcı hangisi?

En iyi video oynatıcıları (Özet Liste): MX Player. VLC Player. FX Player. PlayerXtreme Media Player.

Youtube yerine ne kullanılabilir?

Youtube‘a Alternatif, En İyi 8 Ücretsiz Web Sitesi

  • Dailymotion. Bir zamanlar neredeyse Youtube kadar popüler olan bu video paylaşım sitesinin oldukça kolay kullanıma sahip bir arayüzü mevcut. …
  • 2. Vimeo. …
  • 3. Dtube. …
  • Veoh. …
  • Archive. …
  • 6. 9Gag Tv. …
  • 7. Open Video Project. …
  • 8. Twitch.

MX Video Player ne işe yarar?

MX Player sunduğu geniş kapsamlı dosya desteği ile neredeyse tüm video dosyalarını Android’de açmayı başarıyor. Ayrıca birçok altyazı formatını destekliyor. Akıllı telefon kullanıcılarının dert yandığı konuya çözüm bulan Antutu Battery Saver pil kullanımından büyük ölçüde tasarruf etmenizi sağlıyor.

VLC player mp4 açar mı?

Herşeyi oynatır – Dosya, Disk, Web Kamerası, Aygıt ve Akış. Çoğu kodlayıcı/çözücüyü ek kodlayıcı/çözücü paket gerektirmeden oynatır – MPEG-2, MPEG-4, H.264, MKV, WebM, WMV, MP3… Tüm platformlarda çalışır – Windows, Linux, Mac OS X, Unix, iOS, Android …

VLC player nereden indirilir?

Bilgisayarının İnternet tarayıcısına https://www.videolan.org/vlc/index.html yaz. Download VLC‘ye (İndirin VLC) tıkla. Sayfanın sağ tarafında bulunan turuncu bir butondur. İstenirse bir indirme konumu seç.

VLC Media Player zararlı mı?

http://www.videolan.org/vlc/ adresinden indirdiyseniz VLC player virüslü değildir. VLC player son derece güvenilir ve başarılı bir video oynatıcıdır.

VLC kimin?

VLC media player veya VideoLAN, özgür bir video oynatıcı yazılımdır….VLC media player.

Geliştirici(ler) VideoLAN
Güncel sürüm Windows, Linux, & macOS 3.0.10 Android 3.2.11 iOS 3.2.8 / 28 Nisan 2020
İşletim sistemi Windows, Mac OS X, Linux, Android, iOS

VLC Player Android nasıl kullanılır?

VLC Media Player ile çevrimiçi videoları indirebilirsiniz. Ağ sekmesine tıklayın ve videonuza ait URL’yi girin. Oynat butonun yanındaki seçenekten videoyu çevirmek istiyorsanız ‘Dönüştür’e tıklayın. Oynatmak için ise ‘Oynat’a tıklamanız yeterli.

Android temel Video Player nedir?

Android Video Player, Android cihazınızda neredeyse bütün videoları rahat ve hızlı bir şekilde oynatmanıza izin veren güçlü bir video oynatıcısıdır. Uygulama, AVI, 3GP, M4V, MOV, MP4, WMV, RMVB, MKV, TS, MPG ve FLV dahil birçok popüler video formatı ile uyumludur. … Android Video Player güçlü bir video oynatıcıdır.

YouTube’un alternatifi var mı?

DTube, Youtube yerine kullanabileceğiniz en iyi gizlilik odaklı video platformlarından biri. DTube videoları Youtube‘da olduğu gibi tek bir merkezi sunucudan yüklenmiyor ve yayınlanmıyor. Ayrıca içeriğin tamamı blockchain’de saklanıyor.

MX Player nasıl bir program?

MX video oynatıcı, gelişmiş donanım hızlandırma ve Android’de altyazı desteğine sahip, yaygın olarak kullanılan bir video oynatıcıdır. MX Player, bellekteki tüm medya dosyalarını tarar. İnternet akışlarını ve yerel videoları sorunsuz bir şekilde oynatabilirsiniz.