Ingilizcede PPT ne demek?

Pot ingilizcede ne anlama gelir?

Ingilizce-Türkçe Çeviri. İsim kap, toprak/madenî tencere, güveç, çömlek, saksı, küp. pots and pans: kap kacak, tencere tava. İsim kap/tencere dolusu.

Pat ne demek ingilizcede?

İngilizcede pat‘ın anlamı to touch someone or something gently and usually repeatedly with the hand flat: He patted my head/patted me on the head affectionately.

Ingilizce Cup ne demek?

Ingilizce-Türkçe Çeviri fincan, kahve/çay fincanı. Spor kupa. Our team won the cup this year. fincan dolusu.

Mat ingilizce ne demek?

donuk, mat (yüzey). These photographs have a mat finish.

Grammar spot ne demek?

Ayrıca Gräfenberg nokta olarak adlandırılan G noktası, uyarıldığında, mutlaka cinsel uyarılma, güçlü orgazm ve potansiyel kadın boşalma yol açabilir, bu vajinanın bir endogenöz alan olarak tarif edilir.

Ingilizce pour ne demek?

Ingilizce-Türkçe Çeviri dök(ül)mek, ak(ıt)mak, yağ(dır)mak. boşal(t)mak. bardaktan boşanırcasına yağmak. pouring rain: sel gibi yağmur.

Pat nasıl yapılır?

Pat, satrançta bir oyuncunun oyun sırası geldiği halde kurallara uygun hiçbir hamle yapamadığı ancak karşı taraf şah çekmediği için oyunu da kaybetmediği durumdur. Pat durumunda oyun beraberlikle sonuçlanır.

Pat ne demek tip?

Paroksismal supraventriküler takikardi (PSVT, PAT): Karıncıkların üst bölümünden başlayan genellikle hızı dakikada 150-200 arasında, düzenli bir aritmidir. PSVT aniden başlar ve birden sona erer. Süresi değişkendir. Kalp hızı yüksek olduğu için özellikle uzun sürerse rahatsızlık uyandırır.

Sütyenlerde B ve C ne demek?

Biri Cup (B,C,D gibi) yani göğüs ucundan alınan ölçü, diğeri de göğüs altından alınan beden ölçüsüdür. Kap ölçüsü bir anlamda göğüslerin büyüklüğünü ifade eder.

Sütyen cup ne demek?

Sütyen bedenleri iki ayrı ölçüden oluşmaktadır. Birincisi beden ölçüsü ikincisi ise kap (cup) ölçüsüdür. Beden ölçüsü sırtınızın uzunluğunu, kap (cup) ölçüsü de göğsünüzün büyüklüğünü karşılamaktadır. Öncelikle sütyen ölçümlerinde kesin sonuç almak için sütyensiz olarak ölçü alınmalıdır.

Mat eylemek ne demek?

Mat eylemek ne demek? Mat etmek deyiminin anlamı ve açıklaması Satranç oyununda yenmek. “Onu bugün iki kez mat ettim.” 2. Bir tartışmada, karşı tarafı söz söyleyemeyecek duruma getirmek.

MAP Türkçesi ne?

Ingilizce-Türkçe Çeviri harita, plân. draw a map: harita yapmak. city map: şehir plânı. highway/road map: karayolları haritası.

Spot işlem ne demek?

Ticari bir ürünü toptancısından veresiye aldıktan sonra değerinden daha aşağı bir fiyatla pazarda peşin olarak satma. Her ürünün spot piyasası vardır. Genellikle kur farkı olabileceği endişesiyle döviz alım-satımlarında kullanılır. Bu işleme spot işlem denir.

Spot alım ne demek?

Spot alım satım; kripto para, forex, hisse senedi ya da bono gibi finansal araç ve varlıkları doğrudan almayı ya da satmayı içerir. Varlık, çoğu zaman anında teslim edilir. Spot alım satım, ya borsa temelli ya da borsa dışı (doğrudan kullanıcılar arası) spot piyasalarda yapılır.

New Recipe ne demek?

Çocuklar için yeni bir yemek tarifi deniyorum. New recipe. Yeni Tarif.