TRT 1 Seksenler yeni bölüm ne zaman?

TRT 1 Seksenler hangi gün?

Seksenler” dizisi her perşembe saat 20:00’de TRT 1 ekranlarında yayınlanıyor.

Seksenler in yeni bölümü ne zaman başlıyor?

16 Ağustos Pazartesi itibariyle uygulama başlayacak. Seksenler yeni bölüm tarihleri… SEKSENLER NE ZAMAN? Seksenler dizisi TRT1 kanalından her hafta pazartesi ve perşembe olmak üzere iki gün yeni bölümü ile akşam saat 20:00’de sevenleri ile olacak.

Seksenler yayından kaldırıldı mı?

Ayrıca dizi kemik izleyici kitlesini de hiç kaybetmedi. Hikayede 80’li yılların sonuna gelinmesiyle dizide tamamlanmış oldu. Seksenler, final bölümüyle 27 Mayıs Cumartesi günü TRT 1’de!

Seksenler Yeni Bölüm saat Kaçta?

Artık dizi hem perşembe hem de pazartesi akşamları izleyicilerle buluşuyor. Seksenler dizisinin kış sezonu yapımları başlayana kadar bu şeklide devam etmesi bekleniyor. Eylül veya ekim ayları içinde ise dizinin yeniden günlük dizi formatında saat 18.00’de izleyici ile buluşacağına yönelik değerlendirmeler var.

Seksenler dizisinin günü değişti mi?

TRT 1’de 2012 yılından beri ekranlarda olan Seksenler dizisi için yeni bir karar alındı. Perşembe akşamları ekrana gelen dizinin yayın günü değişti. 9 sezondur izleyiciyle buluşan fenomen dizi bu haftadan itibaren pazartesi akşamları yayınlanacak.

Seksenler Her gün mü?

Seksenler Hafta İçi Her Gün TRT1’de!

Seksenler ne zaman başlıyor 2021?

SEKSENLER DİZİSİ YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR 2021? Hafta içi her gün ekranlara gelecek olan “Seksenler” dizisi, bugüne özel saat 17.30’da yayınlanacak. 12 Ekim 2021 Salı gününden itibaren ise 16.30’da ekranlardaki yerini alacak.

TRT 1 Seksenler bitti mi?

Her hafta Pazartesi günleri izleyicisiyle buluşan Seksenler dizisinin yeni bölümü bu hafta yayınlanmayacak. TRT1 ekranlarında yayınlanan Seksenler dizisi için flaş bir karara imza atıldı.

Seksenler Rukiye neden ayrıldı?

TRT 1’de hafta içi her gün 17.00’da yayınlanan Seksenler dizisinde Nurten karakterini canlandıran Tolunay Donat yaşadığı hastalık sebebiyle diziye ara verdi. Oyuncunun ‘miyelit’ (omurilik iltihabı) hastalığı geçirdiği ve tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

TRT 1 Seksenler saat Kaçta 2021?

Hafta içi her gün ekranlara gelecek olan “Seksenler” dizisi, bugüne özel saat 17.30’da yayınlanacak. 12 Ekim 2021 Salı gününden itibaren ise 16.30’da ekranlardaki yerini alacak.

Seksenler neden pazartesi günü?

492. bölümden itibaren “Seksenler Yaz” ismiyle yeniden yayınlanmaya başlayan Seksenler, yeni bölümleriyle Perşembe akşamları ekrana geliyordu. Bu hafta yapılan değişiklikle dizinin Pazartesi akşamları saat 20:00’de yayınlanması kararlaştırıldı. Dolayısıyla bugün oynaması planlanan bölüm Pazartesi günü yayınlandı.

Seksenler hangi gün 2021?

Hafta içi her gün ekranlara gelecek olan “Seksenler” dizisi, bugüne özel saat 17.30’da yayınlanacak. 12 Ekim 2021 Salı gününden itibaren ise 16.30’da ekranlardaki yerini alacak.

Seksenler 9 sezon ne zaman başlayacak?

Geniş oyuncu kadrosuyla 2012’den beri yayınlanmaya devam eden Seksenler dizisinin 9. yeni sezonu, 24 Haziran 2021 Perşembe günü saat 20.00’de TRT 1’de izleyicisiyle buluşacak. Dizinin haftada bir yayınlanacağını belirtelim.

Seksenler Nurten diziden ayrıldı mı?

TRT 1’de hafta içi her gün 17.00’da yayınlanan Seksenler dizisinde Nurten karakterini canlandıran Tolunay Donat yaşadığı hastalık sebebiyle diziye ara verdi.

Seksenlerde Suzan Kardeş neden yok?

Dizinin başından beri rol alan ve Fato Ana karakterini başarıyla canlandıran Suzan Kardeş, Küçük Aslı’nın günümüzdeki halini canlandıran Burcu Deprem ve Zafer karakterini canlandıran Efe Deprem diziyle yollarını ayırdı. Bu ayrılıkların senaryo gereği olduğu öğrenildi.