Tuzlaspor un başkanı kim?

Tuzlaspor kime satıldı?

Lig’e yükseldi. 2018’de Fevzi İlhanlı kulübü satın aldı.

Tuzlaspor seçmeleri 2021 ne zaman?

23/10/2021 Tarihinde Başlayıp, 24/10/2021 Tarihinde Sona Erecek Seçmelere, Yurt İçi ve Yurt Dışından Belirtilen Koşulları Sağlayan Tüm Sporcular Katılabilecekler.

Tuzlaspor hangi stad?

Tuzlaspor, İstanbul’un Tuzla ilçesinin futbol kulübüdür ve TFF 1. Lig’de mücadele etmektedir. Tuzlaspor maçlarını Vefa Stadı‘nda oynamaktadır.

Tuzlaspor ne zaman kuruldu?

1954Tuzlaspor / Kuruluş tarihi
1954 yılında kurulan Tuzlaspor, tarihinde ilk kez 2013 yılında 3. Lig’e yükselerek profesyonel lige adım attı. Son 4 yılda 3 şampiyonluk yaşayan Tuzlaspor, ligin bitimine 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti ve 2. Lig’e yükseldi.

Tuzlaspor Kulüp Başkanı nereli?

1 Ağustos, 1976, Londra, İngiltere doğumlu eski Türk futbolcu. Tuzlaspor Kulüp Başkanı.Ankaraspor, Galatasaray, Gaziantepspor, İstanbulspor, Malatyaspor, Mersin İdman Yurdu, Sakaryaspor, Sivasspor ve Kasımpaşa takımlarında forma giymiştir.

Diyarbakır Spor Başkanı kim?

Diyarbakırspor 1968 yılında Diyarbakır‘da kurulan spor kulübü. Bölgesel Amatör Lig’de mücadele etmektedir. Kulübün şu anki başkanı Siyabend Aydın, teknik direktörü Hüseyin Kaya’dır.

Tuzlaspor maçı neden ertelendi?

Kulüpten yapılan açıklamada, 23 Ocak’ta oynanması planlanan Beypiliç Boluspor- Tuzlaspor maçının Türkiye Futbol Federasyonu tarafından elverişsiz hava ve saha koşulları nedeniyle ertelenmesine karar verildiği belirtildi.

GS Tuzla maçı kaç kaç bitti?

Spor Toto 1. Lig’in 25. haftasında Tuzlaspor, 9 kişi kaldığı maçta küme düşme hattındaki Bursaspor’u deplasmanda Ezeh’nin 87. dakikada attığı müthiş golle 1-0 mağlup etti.

Tuzlaspor Erzurumspor hangi kanalda?

Tuzlaspor – BB Erzurumspor maçı 22 Aralık Çarşamba günü saat 13:30’da TRT Spor’da canlı yayınlanacak.

Tuzlaspor Başkanı Fevzi Ilhanlı nereli?

Diyarbakır’lı iş adamı Feyzi İlhanlı‘nın 2 takımı lider durumda bulunuyor.. Tff 1. Lig’de mücadele eden Tuzlaspor, Lig’de oynadığı 8 maç sonunda 18 puan topladı ve Tff 1.Lig’de lider durumda bulunuyor. 3.Lig 1.

Fevzi Ilhanlı Kimdir Nereli?

Profil bilgileri

Anavatandaki isim: Feyzi İlhanlı
Doğum tarihi: 15 Eyl 1975
Doğduğu il: Diyarbakir
Yaş: 46
Uyruğu: Türkiye

Diyarbakırspor Şampiyon Oldu mu?

Arnavutköy Bolluca Stadı’nda saat 15.00’da başlayan maç golsüz berabere sonuçlandı ve Diyarbekirspor şampiyon olarak 2. Lig’e yükseldi. Müsabakanın bitiş düdüğüyle Diyarbekirspor cephesinde bayram havası yaşandı. Futbolcular, teknik heyet ve yöneticiler uzun süre şampiyonluk sevinci yaşadı.

Abdurrahman Yakut kimdir?

Abdurrahman Yakut, 25 yıldır mesleğini başarıyla sürdüren bir tıp doktoru ve Diyarbakır’da çok seviliyor. “Diyarbakır’da askerinden, polisine, siyasetçisinden öğrencisine, hastasından köylüsüne kadar herkese yardımı düstur edindim. Kimseyle sorunum olmadı” diyor ve şunları söylüyor: “Yasadışı olaylarla işim olmaz.

Tuzlaspor Erzurumspor maçı neden ertelendi?

Spor Toto 1. Lig’de olumsuz hava ve saha koşulları nedeniyle dün akşam oynanamayan Tuzlaspor-Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçı ileri bir tarihe ertelendi.

Erzurum Tuzla maçı iptal mi?

Lig 14. hafta maçında oynanacak olan Tuzlaspor ile Büyükşehir Belediye Erzurumspor mücadelesi olumsuz hava koşulları nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Vefa Stadı’nın son halini inceleyen hakem Davut Dakul Çelik sahanın futbol oynamaya elverişsiz olması nedeniyle maçı erteledi.