Beşiktaş Üsküdar Vapuru nereden kalkıyor?

Üsküdar’dan vapurla Beşiktaş’a nasıl gidilir?

Üsküdardan Beşiktaş’a vapur ile ulaşım, ortalama 10-15 dakika sürmektedir. Dentur Avrasya’nın motor seferlerini kullanarak daha kısa bir sürede de ulaşım sağlayabilirsiniz. Üsküdardan Beşiktaş’a 06:10 ile 00:45 saatleri arasında ulaşım sağlayabilirsiniz.

Üsküdar Beşiktaş hangi vapur?

Anadolu Yakası’ndaki Üsküdar ilçesinde Avrupa Yakası’nda bulunan Beşiktaş ilçesine deniz ulaşım aracı olan Dentur vapurları ile seyahat gerçekleştirebileceksiniz. Aynı zamanda Beşiktaş‘tan kalkan vapurlar ile de Üsküdar‘a ulaşabilme imkanınız olacaktır.

Beşiktaş Üsküdar vapur kaç dakikada bir kalkıyor?

üsküdar beşiktaş vapur hattı her 15 dk da bir kalkan vapurlarıyla hemen yan tarafta bulunan motor iskelesiyle yıllarca rekabet etmişti. benim gibi sırf motor yerine vapura binmek isteyenlerin müdavimi olduğu bir yerdi.

Beşiktaş Üsküdar Motor kaça kadar?

Üsküdar – Beşiktaş

HAFTA İÇİ ve CUMARTESİ PAZAR ve RESMİ TATİLLER
ÜSKÜDAR 06:10 – 00:45 Sürekli Sefer 06:20 – 00:45 Sürekli Sefer
BEŞİKTAŞ 06:20 – 01:00 Sürekli Sefer 06:30 – 01:00 Sürekli Sefer

Vapurla Beşiktaş’a nasıl gidilir?

Vapur ile Beşiktaş’a Nasıl Gidilir? Beşiktaş’a gitmenin belki de en keyifli yolu, Üsküdar ve Kadıköy’den kalkan vapur seferlerini kullanmaktır. Kadıköy – Beşiktaş arası vapur seferleri; 06:45 ile 23:15 saatleri arasında gerçekleştirilmektedir. Yolculuk, ortalama 20 dakika sürmektedir.

Eminönü Beşiktaş vapur var mı?

İstanbul bölgesinde bulunan Eminönü – Beşiktaş Vapuru konumundan ilk Vapur saat kaçta geçer? KADIKÖY – KARAKÖYEMINÖNÜ, İstanbul bölgesinde bulunan Eminönü – Beşiktaş Vapuru konumundan geçen ilk Vapur aracıdır. 04:05 civarında geçer.

Üsküdar’dan Beşiktaş’a vapur var mı?

ÜSKÜDAR – BEŞIKTAŞ vapur hattının ilk durağı Beşiktaş (Dentur) olup son durağı Üsküdar (Dentur) durağıdır. ÜSKÜDAR – BEŞIKTAŞ (Beşiktaş (Dentur)‎→Üsküdar (Dentur)), her gün çalışıyor. Ek bilgi: ÜSKÜDAR – BEŞIKTAŞ hattında 2 durak bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 10 dakika.

Marmarayla Beşiktaşa nasıl gidilir?

Kadıköy, Üsküdar, Yenikapı ve Kazlıçeşme’de durakları bulunan Marmaray hattını kullanacaksanız; Yenikapı durağında inebilir ve ardından 30D İETT hattını kullanarak Beşiktaş’a ulaşım sağlayabilirsiniz. Marmaray ile ulaşım ücreti, ortalama 2.5 TL’dir ve ulaşım için İstanbul Kart’ınızın olması gerekmektedir.

Beşiktaş Üsküdar Vapur kaç dk sürüyor?

ÜSKÜDARBEŞIKTAŞ (Dentur Avrasya) Ek bilgi: ÜSKÜDARBEŞIKTAŞ hattında 2 durak bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 10 dakika.

Beşiktaş Kadıköy vapur ne kadar sürer?

Ek bilgi: KADIKÖYBEŞIKTAŞ hattında 2 durak bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 25 dakika.

Beşiktaş Üsküdar vapur seferleri saat kaça kadar?

ÜSKÜDARBEŞIKTAŞ vapur hattının bu haftaki saatlerine genel bakış: 00:00’da çalışmaya başlıyor ve 23:45’da bitiyor.

Üsküdar Beşiktaş arası kaç saat?

ÜSKÜDARBEŞIKTAŞ (Dentur Avrasya) Ek bilgi: ÜSKÜDARBEŞIKTAŞ hattında 2 durak bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 10 dakika.

Kadıköy Beşiktaş vapur Seferleri kaça kadar?

Besiktas Kadikoy vapur saatleri çizelgesinde ilk vapur 06:45’te kalkıp 07:05’te Beşiktaş iskelesine varmaktadır. Her 10 dakikada bir sefer devam etmektedir ve en son sefer 20:45’te sona ermektedir. Sadece cuma ve cumartesi günleri son vapur akşam 21:15’te kalkmaktadır.

Beşiktaştan vapurla nereye gidilir?

Eminönü’nden başlayarak Anadolu Kavağı’nda sona eren güzergâhta Boğaz Hattı Vapuru, Kabataş, Beşiktaş, Ortaköy, Üsküdar, Kuzguncuk, Beylerbeyi, Çengelköy, Arnavutköy, Bebek, Kandilli, Küçüksu, Anadolu Hisarı, Kanlıca, Emirgan, İstinye, Çubuklu, Paşabahçe, Beykoz, Büyükdere, Sarıyer, Rumeli Kavağı, Anadolu Kavağı olmak …

Beşiktaş’tan nerelere vapur var?

Beşiktaş İskelesi

  • Büyükdere İskelesi.
  • Barbaros Hayrettin Paşa İskelesi.
  • Kabataş İskelesi.
  • Sarıyer İskelesi.
  • Rumeli Kavağı İskelesi.
  • Ortaköy İskelesi.
  • Kasımpaşa İskelesi.
  • İstinye (Arabalı) İskelesi.