Tamer oyguç ne yapıyor?

Tamer oyguç kaç yaşında?

56 yaşında (11 Ocak 1966)Tamer Oyguç / Yaş

Petar Naumoski şimdi ne yapıyor?

Efes Pilsen ve Ülkerspor formaları da giyen eski oyun kurucu Petar Naumoski, oy birliğiyle Makedonya Basketbol Federasyonu’nun yeni başkanı seçildi. … Türk vatandaşlığına geçerek Namık Polat ismini alan Makedonyalı eski basketbolcu, ülkesinin basketbol federasyonunun 8. başkanı oldu.

Koraç Kupası Efes Ne zaman?

Bugün Koraç Kupası‘nın 19. yılını kutlayan Anadolu Efes, resmi sitesinden bu zaferi şu sözleriyle hatırlattı; 13 Mart 1996… Türk Spor Tarihi’nin en önemli günlerinden biri…

Anadolu Efes Koraç Kupasını kaç yılında kazandı?

Lacivert-beyazlılar daha önce 1996 yılında da Koraç Kupası‘nı kazanmıştı. Euroleague’de İspanyol takımı Barcelona’yı yenerek şampiyonluğa ulaşan Anadolu Efes, bu kupayı tarihinde ilk kez kazandı. Bu lacivert-beyazlıların ikinci Avrupa kupası oldu.

Tamer oyguç aslen nereli?

Tamer Ali Oyguç, (d. 11 Ocak 1966, Malatya), Efes Pilsen ve Türkiye millî basketbol takımında uzun süre görev yapmış eski Türk basketbolcudur.

Pano Natof kimdir?

tam adi pandeli natof olup istanbul st. joseph lisesi mezunudur. efes pilsen efsanesini yaratan iki kisiden biri ancak her devrin bir sonu vardir ilkesi onun içinde uygulanmis zat. st. joseph’den tuncay özilhan’ın sınıf arkada$ıdır..

Koraç Kupası’nın adı nedir?

Oynandığı zamanda Avrupa Şampiyonlar Kupası (sonradan EuroLeague adını aldı) ve Kupa Galipleri Kupası‘ndan (sonradan Saporta Kupası adını aldı) sonra üçüncü önemli turnuva olarak kabul edilirdi. Kupa ismini 1969 yılında bir trafik kazasında ölen efsanevi Yugoslav basketbolcu Radivoj Korać‘tan almıştır.

Koraç Kupası kim kazandı?

finalde de istanbulda volkan aydın’ın son saniye turnikesiyle 8 sayıyla kazanmış, deplasmanda 7 sayıyla kaybederek bu önemli kupayı kazanmıştır efes pilsen..o zamanki kurallarda topu oyuna sokmasan da süre işlediği için ufuk sarıca son 3 saniyeyi topu oyuna sokmadan bitirmiş ve maçın bitmesiyle beraber topu havaya …

Anadolu Efes kaç kez EuroLeague kazandı?

EuroLeague

Kuruluş FIBA dönemi 1958 Euroleague Basketbol dönemi 2000-01
Takım sayısı 18
Son şampiyon Anadolu Efes (1. kez)
En başarılı takım Real Madrid (10 kez)
TV yayıncısı EuroLeague TV Yayıncı kanal listesi

Anadolu Efes en son ne zaman şampiyon oldu?

Lacivert-beyazlı takım, Süper Lig’de üst üste 2, toplamda ise 15. şampiyonluğunu elde etti. Ligde en fazla şampiyonluk yaşayan takım unvanını elinde bulunduran Anadolu Efes, 1979, 1983, 1984, 1992, 1993, 1994, 1996, 1997, 2002, 2003, 2004, 2005, 2009 ve 2019’un ardından 2021’de de kupayı müzesine götürdü.

Ufuk Sarıca kiminle evli?

Mısra SarıcaUfuk Sarıca / Eşi

Banu Karadağlı Kimdir?

Dünyanın en değerli kadın basketbolcusu Banu Karadağlı Dünya Basketbol Şampiyonası için Belgrad’a gitti. 48 yaşında profesyonel olarak basketbol oynayan ilk Türk kadın basketbolcu olan Banu Karadağlı turnuvada İngiliz takımında oynayacak.

Efes Pilsen kime ait?

Efes Pilsen, Türkiye’de üretilen bir bira markası. Efes Pilsen 1969 yılında İstanbul ve İzmir’de üretilmeye başlamış ve kısa sürede dünyaya açılmıştır.

Efes Pilsen ismi neden değişti?

1976 yılında kurulan Efes Pilsen Spor Kulübü, Tütün Ve Alkol Piyasası Düzenleme Kurumu’nun (TAPDK) alkollü içecek markalarının spor kulüplerine isim vermemesine ilişkin kararı sonrasında adını Anadolu Efes olarak değiştirdi.

Koraç Kupası EuroLeague mi?

Oynandığı zamanda Avrupa Şampiyonlar Kupası (sonradan EuroLeague adını aldı) ve Kupa Galipleri Kupası‘ndan (sonradan Saporta Kupası adını aldı) sonra üçüncü önemli turnuva olarak kabul edilirdi. Kupa ismini 1969 yılında bir trafik kazasında ölen efsanevi Yugoslav basketbolcu Radivoj Korać‘tan almıştır.