Tamer Karadağlı kimdir ve nerelidir?

Tamer Karadağlı’nın memleketi nere?

Tamer Karadağlı, 24 Mayıs 1967 Ankara doğumlu Türk oyuncu, yönetmen ve seslendirme sanatçısıdır. Tamer Karadağlı, İlkokula başlamadan ailesi ile birlikte ABD’ye yerleşti. Lise yıllarında onun için bir tutku olduğunu belirttiği seslendirme sanatına başladı.

Tamer Karadağlı annesi kimdir?

Bingül KaradağlıTamer Karadağlı / Annesi

Tamer Karadağlı ya ne olmuş?

‘Yağan kardan nasibimizi aldık’Yoğun kar yağışına Ankara’da yakalanan ünlü oyuncu Tamer Karadağlı, dün akşam saatlerinde kayan aracını kontrol edemeyerek kaza yaptı. Çarptığı aracın şoförünü bulamayan oyuncu, sosyal medya hesabından çağrıda bulunarak; otomobilin sahibini aradığını duyurdu. Tamer Karadağlı kaza yaptı!

Tamer Karadağlı kimin oğlu?

Turgay Karadağlı
Bingül Karadağlı
Tamer Karadağlı/Ebeveynleri

Tamer Karadağ Alevi mi?

Azeri kökenli olan ailesi Kars’ın Sarıkamış ilçesindendir İlkokula başlamadan ailesi ile birlikte ABD’ye yerleşen Karadağlı, Türkiye’ye dönmüş sonra tekrar Amerika’ya gitmiştir.

Tamer Karadağlı kaç dil biliyor?

Tamer Karadağlı, 8 farklı İngilizce lehçesini konuşmaktadır. Reklam filmlerinde de yer alan Karadağlı, oyunculuk dışında bir çok ünlü oyuncunun seslendirmesini de yaptı. 2012 yılının başında Yönetmen koltuğuna da oturan Tamer Karadağlı, “Süpertürk” adlı bir film çevirdi.

Tamer Karadağlı’nın kızı kim?

Zeyno KaradağlıTamer Karadağlı / Kızı

Nihal Yalçın aslen nereli?

Yaşamı 1981 yılında İstanbul’da doğdu. Alevi ve Zaza asıllı bir aileden gelen Nihal Yalçın‘ın üç kız, bir erkek kardeşi vardır. Çocukluğu Kartal ilçesinde geçti.

Tamer Karadağlı babası kim?

Turgay KaradağlıTamer Karadağlı / Babası

Nihal Yalçın kimdir nerelidir?

Nihal Yalçın, 29 Mart 1981 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Üç kız, bir erkek kardeşi vardır. Aslen Dersimlidir. Ailesi o doğmadan Tunceli’nin Dersim ilçesinden İstanbul’a göç etmişlerdir. 2004 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Oyunculuk bölümünden mezun oldu.

Tamer Karadağlı nereli Alevimi Sünni mi?

Tamer Karadağlı; 24 Mayıs 1967 tarihinde genç bir anne babanın ilk evladı olarak Ankara’da doğdu. Aslen Azeri kökenli Kars Sarıkamışlıdır.

Tamer Karadağ evli mi?

Arzu BalkanTamer Karadağlı / Eşi (e. 2002–2007)

Tamer Karadağlı Kürt mü?

Azeri kökenli olan ailesi Kars’ın Sarıkamış ilçesindendir. İlkokula başlamadan ailesi ile birlikte ABD’ye yerleşen Karadağlı, Türkiye’ye dönmüş sonra tekrar ABD’ye gitmiştir.

Tamer Karadağlı kiminle birlikte?

Arzu BalkanTamer Karadağlı / Eşi (e. 2002–2007)

Tamer Karadağlı’nın çocuğu var mı?

Zeyno KaradağlıTamer Karadağlı / Çocukları