Üsküdar Beykoz nasıl gidilir?

Üsküdar’dan Beykoz’a hangi Otobüs gider?

Bu Otobüs hatları Üsküdar-beykoz Vapuru yakınından geçiyor: 22, 22RE, 25E, 30D, 40T, 42T, 57UL, DT2.

Üsküdar’dan Beykoz’a vapur var mı?

Aynı şekilde akşam saat 18.35’de Üsküdardan hareket edecek bir vapur da 1 saat 15 dakika gibi bir sürenin ardından Beykoz’a ulaşacak. Günde iki kez sefer yapacak olan vapur, Beykoz’un yanı sıra Paşabahçe, Kanlıca, Anadoluhisarı ve Küçüksu İskeleleri’ne de uğrayarak, yolcu toplayacak.

Üsküdar Beykoz vapur kaç saat?

ANADOLU KAVAĞI – ÜSKÜDAR vapur hattının ilk durağı Beykoz olup son durağı Üsküdar (Şehir Hatları) durağıdır. ANADOLU KAVAĞI – ÜSKÜDAR (Beykoz‎→Üsküdar (Şehir Hatları)), her gün çalışıyor. Ek bilgi: ANADOLU KAVAĞI – ÜSKÜDAR hattında 8 durak bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 75 dakika.

Marmaray ile Beykoz’a Nasıl Gidilir?

İstanbul’da Anadolu ve Avrupa yakası arası ulaşımda tercih edebileceğiniz Marmaray hattı ile Beykoz’a doğrudan ulaşım seçeneği bulunmamaktadır. Marmaray ile Beykoz’a gidecekseniz; Marmaray Üsküdar istasyonunda inmeniz ve buradan Beykoz otobüs ve minibüslerine aktarma yapmanız gerekmektedir.

Üsküdar’dan Beykoz’a Nasıl Gidilir vapur?

İstanbul Avrupa yakasından geliyorsanız; Marmaray Üsküdar istasyonunda inmeniz ve ardından Beykoz otobüs hatlarına aktarma yapmanız gerekmektedir. Üsküdar durağında indikten sonra, vapur iskelesinin olduğu bölgeden kalkan Üsküdar – Beykoz dolmuş hatlarına aktarma yaparak da Beykoz’a ulaşım sağlayabilirsiniz.

121A nereden geçer?

İşte 121A otobüs hattı geçtiği güzergah -…

  • MECİDİYEKÖY MEZARLIK. Şişli.
  • MECİDİYEKÖY VİYADÜK. Şişli.
  • ALİ SAMİ YEN. Şişli.
  • ZİNCİRLİKUYU. Beşiktaş
  • LEVENT. Beşiktaş
  • FABRİKALAR. Beşiktaş
  • KAVACIK KÖPRÜSÜ Beykoz.
  • KAVACIK SAPAĞI. Beykoz.

Beykoz’dan Kadıköy’e vapur var mı?

Alınan bilgiye göre, karşılıklı olarak gerçekleştirilecek seferlerde, Beykozdan saat 07.15’te kalkacak vapur Paşabahçe, Kanlıca, Anadoluhisarı, Çengelköy ve Üsküdar’a uğrayarak saat 08.30’da Kadıköy’e ulaşacak.

Vapurlar saat kaça kadar çalışıyor?

Buna göre, saat 21.00’e kadar yapılan tarifeli seferler söz konusu hatlarda uzatıldı. Her iki hatta da karşılıklı uzatılan seferler kapsamında, Eminönü’den saat 00.50’de, Kadıköy’den saat 01.00’de en son sefer yapılacak. Eminönü’den kalkan vapurlar, Karaköy’e uğrayarak seferlerini Kadıköy’de sonlandıracak.

Beykoz Sarıyer vapur kaç dakika?

SARIYERBEYKOZ vapur hattının ilk durağı Beykoz olup son durağı Sarıyer durağıdır. SARIYERBEYKOZ (Beykoz‎→Sarıyer), hafta içi çalışıyor. Ek bilgi: SARIYERBEYKOZ hattında 2 durak bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 20 dakika.

Metroyla Beykoza nasıl gidilir?

Beykoz’a metro ile doğrudan ulaşım seçeneği bulunmamaktadır. Altunizade, Ümraniye gibi bölgelerdeyseniz, Üsküdar-Çekmeköy metro bağlantısını kullanabilirsiniz. Bunun için, metroya bindikten sonra Üsküdar durağında inmeniz ve Beykoz otobüs ve minibüslerine aktarma yapmanız gerekmektedir.

Beykoza vapur var mı?

SARIYER – BEYKOZ vapur hattının ilk durağı Beykoz olup son durağı Sarıyer durağıdır. SARIYER – BEYKOZ (Beykoz‎→Sarıyer), hafta içi çalışıyor. Ek bilgi: SARIYER – BEYKOZ hattında 2 durak bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 20 dakika.

121A nereden kalkıyor?

121BS otobüs hattı (Mecidiyeköy Mezarlık / Peron Yönü‎→Sultaniye / Merkez Yönü), Mecidiyeköy Mezarlık / Peron Yönü durağından başlayıp Sultaniye / Merkez Yönü durağına gidene kadar 23 duraktan geçiyor. 121BS otobüs hattının bu haftaki hareket saatleri: Günde bir kez 21:45’da çalışır.

121A nerede?

121A (İETT) 121A otobüs hattının ilk durağı Mecidiyeköy Mezarlık olup son durağı Çifteçınarlar durağıdır. 121A (Mecidiyeköy Mezarlık‎→Çifteçınarlar), her gün çalışıyor. Ek bilgi: 121A hattında 37 durak bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 59 dakika.

Eminönü Beykoz vapur var mı?

Beşiktaş bölgesinde bulunan EminönüBeykoz Vapuru konumundan ilk Vapur saat kaçta geçer? ÜSKÜDAR – BEŞIKTAŞ, Beşiktaş bölgesinde bulunan EminönüBeykoz Vapuru konumundan geçen ilk Vapur aracıdır. 06:30 civarında geçer.

Beykoz’a vapur var mı?

SARIYER – BEYKOZ vapur hattının ilk durağı Beykoz olup son durağı Sarıyer durağıdır. SARIYER – BEYKOZ (Beykoz‎→Sarıyer), hafta içi çalışıyor. Ek bilgi: SARIYER – BEYKOZ hattında 2 durak bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 20 dakika.