PTT Turkish Post nedir?

Turkish Post nedir?

PTT, Posta ve Telgraf Teşkilatı’nın kısaltmasıdır ve Türkiye’nin ulusal posta ve telgraf teşkilatıdır. Daha çok uluslararası alanda PTT veya Türkiye ve çevre ülkelerde Turkish Post olarak bilinir.

Ship 24 nedir?

Ship24’ün evrensel takip sistemi, dünyanın neresinde olursa olsun, en son gönderilerinizi teslim etmek için binlerce mağazayı ve lojistik sağlayıcıyı aynı anda tarayan en hızlı takip hizmetidir. Web sitesine bir takip numarası girin ve anında tüm kolileriniz ve paketleriniz hakkında gerçek zamanlı takip bilgileri alın!

PTT nasıl bir kurum?

Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT Anonim Şirketi), genel müdürlük olarak hizmet veren, Türkiye’nin posta örgütüdür. 2013 yılı Mayıs ayında TBMM’de kabul edilen tasarı ile Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi haline gelmiştir.

PTT kargo takip sorgulama nasıl yapılır?

Bilgisayar ya da akıllı cihazlarınızdan PTT resmi internet sayfasına giriş yapın. kategorisinden “Gönderi Takibi” yazısına basın. güvenlik kodu bilgilerinin girilmesi beklenir. “sorgula” seçeneğine basın.

Aliexpress Turkey post nedir?

aliexpress‘te alım yaparken mutlaka seçilmesi gereken kargo firması. turkey post ptt’nin anlaşmalı olduğu bir airmail şeklidir. ptt ile anlaşmalı olunduğu için kontroller ürün teslim alınırken yapılır, bu yüzden gümrükte beklemez. ek olarak aktarmalı değil, doğrudan türkiye‘ye uçar.

Ship24 güvenilir mi?

Evet, güvenilir bir şirkettir; Bu web sitesinde istediğiniz her şeyi satın alabilirsiniz ve bir şeyler ters giderse müzakereye müdahale ederler.

Yanwen kargo takibi nasıl yapılır?

Yanwen paketinizin veya başka bir kurye ile bir paketin durumunu ve konumunu kontrol etmek için Ship24 web sitesine gidin ve kullanımı kolay, ücretsiz, evrensel takip sistemine takip numaranızı girin ve siparişinizle ilgili en son bilgileri alın.

PTT resmi bir kurum mudur?

1954 Yılında Kamu İktisadi Teşebbüsü (KİT) olan PTT Genel Müdürlüğü, 1984 yılında Kamu İktisadi Devlet Teşebbüslerinin yeniden düzenlenmesi ile ilgili olarak çıkarılan 233 sayılı KHK ile Kamu İktisadi Kuruluşu (KİK) statüsüne geçirilmiştir.

PTT çalışanları devlet memuru mu?

İHS çalışanları: PTT Memurları, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu ve diğer kanunların sözleşmeli personelle ilgili olarak belirlenmiş hükümlerine tabi tutulmadan; idari hizmet sözleşmesi ile “sözleşmeli çalışan” olarak PTT‘de çalışabilirler.

PTT Kargom nerede barkod numarası?

PTT yurtiçi barkod sorgulama, gonderitakip.ptt.gov.tr adresinden yapılır. PTT kargo gönderi sorgulama ekranına giriş yaptıktan sonra 13 haneli barkod numaranızı giriniz. Sonrasında ”Sorgula” butonuna tıklayarak yurtiçi gönderinizin nerede olduğunu öğreniniz.

PTT tebligat sorgulama nasıl yapılır?

PTT sitesi üzerinden kargo tebligat sorgulamak için; l İnternet üzerinden gonderitakip.ptt.gov.tr adresine gidin. l 13 haneli kargo barkod numarasını açılan pencerede gerekli boşluğa yazın. l Sağ tarafta mavi renkli kutuda yer alan “Sorgula” sekmesine tıklayın ve kargonuzla ilgili bilgileri görüntüleyin.

Turkeypost net nedir?

turkey post ptt’nin anlaşmalı olduğu bir airmail şeklidir. ptt ile anlaşmalı olunduğu için kontroller ürün teslim alınırken yapılır, bu yüzden gümrükte beklemez. ek olarak aktarmalı değil, doğrudan türkiye’ye uçar. yani bir nevi ptt’nin çin şubesi diyebiliriz.

Gmarket güvenilir mi?

Gmarket güvenilir mi? Evet, güvenilir bir şirkettir; Bu web sitesinde istediğiniz her şeyi satın alabilirsiniz ve bir şeyler ters giderse müzakereye müdahale ederler. PayPal ile ödeme yaparsanız, web sitelerinden bir ürün satın alırken kullandığınız parayı size iade edebilirler.

Yanwen kargo kaç günde gelir?

Yanwen, Çin menşeli ve uluslararası noktalara teslim edilen paketler için ortalama 14 ila 28 gün teslimat süresine sahiptir.

Yanwen takipli mi?

china post veya hong kong post ile takipli gönderilen kargolarınızı türkiye sınırları içerisinde de takip edebiliyorken, yanwen ile gönderilenleri türkiye sınırları içerisinde takip edememektesiniz. nihai olarak yanwen ile gönderilen kargoları takipsiz olarak değerlendirmelisiniz.