Telefon PopSocket ne işe yarar?

Telefon aparatı ne işe yarar?

Telefon Tutucu Ne İşe Yarar? Araç içerisinde telefonlara ulaşmak her zaman zor olmuştur. Sürücülere dikkat dağınıklığı yaratmaması için üretilen telefon tutucular sürücülerin yakın yerlerine konumlandırılır. Bu sayede sürücülerin araç içerisinde telefonlara kolaylıkla ulaşmasını sağlamaktadır.

Telefonun arkasına yapıştırılan şey nasıl çıkar?

ütüyle ısıttıktan sonra metal levhayı çıkar telefonla birlikte geri dönüşüme gönder. bi tane ince sağlam ip bul, kenarına geçir, testere ile keser gibi sürterek hareket ettir. pürmüz ile biraz ısıtılarak çıkabilecek levhadır. alternatif olarak çekiçle vurulabilir.

PopSocket tekrar kullanılır mı?

PopSocket‘ı Temizleyip Tekrar Takmak. PopSocket‘ın tabanını 3 saniyeliğine soğuk suya tut. PopSocket‘ın küçüktür ve çok yapışkandır; bu yüzden temizleyip tekrar yapışmasına yardımcı olmak için çok fazla suya ihtiyacın olmaz.

Telefon kılıfı arkası tutmalı ne işe yarar?

Yüzüklü telefon kılıfı olarak üretilen modellerin pek çok konuda avantajlı yanları bulunuyor. Telefonun arkasında aynı bir kapı tokmağı gibi yer alan bu ürün, insanların cep telefonlarını daha iyi tutmalarını sağlayabiliyor. Bunun yanı sıra, herhangi bir zemine dik olacak şekilde telefonu koymak için de ideal.

Telefon arkasına yapıştırılan tutucu ne işe yarar?

Bu, kullanıcıların bir çağrıyı kolayca yapmalarına ve tek elle metinleri kolayca düzenlemelerine de olanak tanıyor. Akordeon stili sapının bir bölümü telefonun daha iyi kavranmasını sağlıyor, bir bölümü akıllı telefon standı olarak kullanılıyor.

Telefon Kılıfı ne işe yarar?

Çizilmeye Karşı Koruma Eğer cep telefonumuz yeni değilse, nereye nasıl koyduğumuzun pek de önemi kalmıyor, bu da yüzeyinde çizikler oluşması için yeterli oluyor. Eğer cep telefonumuzu bir kılıf ile koruyorsak, bu onu gün içerisinde maruz kalacağı darbelerden koruyacak ve oluşacak çizilmeleri engelleyecektir.

Telefondan yapışkan nasıl çıkar?

Telefonundaki ya da telefon kılıfındaki yapıştırma kalıntısı, tırnak cilası çıkarıcısına batırdığın pamukla sildiğinde kolayca çıkar. Daha sonra tırnak cilası çıkarıcıyı sürdüğün yeri temizlemeyi ihmal etme. Her şeyi beş dakikadan kısa bir sürede çıkarmak için spreyli ya da normal güneş kremi kullanabilirsin.

Manyetik tutucu telefona zarar verir mi?

Cep telefonlarının karşılaşabileceği darbelere karşı önleyici bazı mıknatıs özellikli kılıflar ise, akıllı telefon ekranlarında sorun teşkil ediyor. Kılıflara yerleştirilen mıknatıs, akıllı telefonların ekranında renk bozukluğuna ve dokunmatik hassasiyetinin kaybolmasına neden oluyor.

Pop soket nedir?

Yeni nesil telefon aksesuarı olarak adlandırılan Popsocket, kullanıcılarına hareket özgürlüğü kazandırıyor. Popsocket ürünleri, telefonlar kadar farklı ebatlarda tabletlerde de kullanılabiliyor. Popsocket tasarımları, sahip olduğu körüklü yapı sayesinde pratik bir kullanım sunuyor.

Telefon Kılıfı yüzüğü ne işe yarar?

Akıllı telefonunuzu düşürmekten korkuyorsanız iRing ile bir yüzük gibi parmağınızda taşıyabilirsiniz. … Aauxx tarafından geliştirilen iRing, akıllı telefonların arkasında takılan bir aksesuar. Kapı tokmağını andıran iRing, telefonu tutarken parmağınızı içinden geçirebildiğiniz bir emniyet eklentisi haline geliyor.

Telefon parmak tutucu ne işe yarar?

Katlanabilir, akordeon tarzı sap, tek parçalı tutma yeri, tek parçalı telefon kulpu ve tek parçalı kulaklık kaydırma işlevi görüyor. Bu, kullanıcıların bir çağrıyı kolayca yapmalarına ve tek elle metinleri kolayca düzenlemelerine de olanak tanıyor.

Telefon yüzüğü ne işe yarar?

Akıllı telefonunuzu düşürmekten korkuyorsanız iRing ile bir yüzük gibi parmağınızda taşıyabilirsiniz. … Aauxx tarafından geliştirilen iRing, akıllı telefonların arkasında takılan bir aksesuar. Kapı tokmağını andıran iRing, telefonu tutarken parmağınızı içinden geçirebildiğiniz bir emniyet eklentisi haline geliyor.

Silikon kılıf telefonu korur mu?

Kauçuk kılıflar, katmanlı yapıları sayesinde en fazla korumayı sağlarken, silikon kılıflar daha kısa mesafeler için etkili bir koruma oluyor. Plastik kılıflar ise silikon ve kauçuk kılıflara kıyasla darbeyi daha az emecektir, bu nedenle koruma sağlayacağı düşme mesafesi daha da azalacaktır.

Telefon Kılıfı şebekeyi etkiler mi?

Telefonunuzu korumak için elbette kılıf ve kapak kullanmak etkili bir yöntem. Bununla birlikte kapakların ve kılıfların içerisinde bulunan bazı materyaller sinyal gücünün azalmasına neden olabilir.

Kurumuş yapıştırıcı nasıl çıkar?

Yapıştırıcı kurumuş ise bunun için birkaç basit yöntemle elden çıkması sağlanabilir. Öncelikle bir parça pamuğa veya beze aseton döküp yapıştırıcının bulaştığı bölgeye bastırarak silin. İkinci yöntem, asetonla yapılan yukarıdaki işlemin kolonya kullanılarak yapılması işlemidir.