Yurtiçi Kargo nerede olduğunu öğrenme?

Yurtiçi kargomun nerede olduğunu nasıl öğrenirim?

Kargomun nerede olduğunu nasıl takip edebilirim?

  1. Web sitemizin “Gönderi Takibi”) modülü üzerinden. …
  2. Çağrı Merkezimizi (444 99 99 ) arayarak kargonuzun nerede olduğunu öğrenebilirsiniz.
  3. Mobil Servislerimiz ‘den faydalanarak kargonuzun nerede olduğunu öğrenebilirsiniz.

Yurtiçi kargo kaç günde gelir hesaplama?

Hata

Ürün ve Hizmetler Kapsam Hedeflenen Teslim Süresi*
Minimum
Şubeden Şubeye 600 km altı 1 İş Günü
600 – 1200 km arası 2 İş Günü
1200 km üstü 3 iş günü

Yurtiçi Kargo Takip nasıl yapılıyor?

Yurtiçi Kargo Takibi yaparken Yurtiçi Kargonun 444 99 99 numaralı çağrı merkezini arayarak kargonuzun nerede olduğu bilgisine ulaşabilirsiniz.

Kargoyu nasıl takip edebilirim?

Bilgisayar ya da akıllı cihazlarınızdan PTT resmi internet sayfasına giriş yapın. kategorisinden “Gönderi Takibi” yazısına basın. güvenlik kodu bilgilerinin girilmesi beklenir. “sorgula” seçeneğine basın.

Yurtiçi Kargo bana gelen kargom nerede?

Yurtiçi Kargo takip numarası ile yaptığınız sorgulamalarda bir sonuç alamıyorsanız yada numaranızın yanlış olduğunu düşünüyorsanız yurtiçi kargo müşteri hizmetleri (444 9999) yada en yakın kargo şubesini arayarak kargonuzun durumunu öğrenebilirsiniz.

Benim adıma bir kargo var mı?

Adıma kargo var mı Aras öğrenmek için eğer bir takip numaranız varsa Aras kargonun resmi internet sitesine girerek kargo sorgulaması yapabilirsiniz. Eğer kargo numaranız yoksa sizlere en yakın Aras kargo şubelerine giderek adınıza bulunan kargo işlemlerini öğrenebilirsiniz.

10 kilo kargo kaç TL?

Kargo Fiyatı Hesaplama

KG/DS
2-5 17,90 TL 22,90 TL
6-10 29,90 TL 32,90 TL
11-15 36,90 TL 44,90 TL
16-20 44,90 TL 54,90 TL

Dağıtıma çıkan kargo ne zaman gelir?

Buna göre PTT Kargo dağıtım saatleri de öğlen arası vermeyen şubeler için 08:30 ile 17:00 arasında; öğlen arası veren şubelerde ise 08:30 ile 16:30 arasındadır.

Yurtiçi kargo gönderi kodu hangisi?

Gönderi kodu yerine AWB kodu olarak da geçen bu numarayı teslim ettiğiniz veya gönderi yaptığınız ürün için teslim aldığınız kağıdın sağ üst köşesinde görebilirsiniz. Gönderi kodu veya AWB kodu barkodun tam altındaki numaradır.

Yurtiçi Kargo mesaj atıyor mu?

Gönderinizi Yurtiçi Kargo‘ya teslim ettikten sonra faturanızın kesilmesiyle birlikte alıcının telefonuna gönderinin varış süresi, şubesi ve fatura süresi dahil gereken tüm bilgileri içeren SMS mesajı anında iletilir. Böylece kargo alıcısı tüm bilgileri edinerek gerekli düzenlemeleri önceden yapabilmektedir.

Kargo takip numarasıyla nasıl takip edilir?

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte kargo şirketlerinin kargoyu yollamanız ardından size verilen kağıtta kargo takip numarası yer almaktadır. Kargo takip numarasını bir yere kaydederek internet üzerinden hangi kargo şirketiyle gönderim yaptıysanız sitesine girerek takibini gerçekleştirebilirsiniz.

Kargonun nerede olduğunu nasıl öğrenirim?

İnternetten http://gonderitakip.ptt.gov.tr/ adresine giriş yapın. Açılan sayfada kargo takip bölümü gelerek PTT takip numarasını (barkod numarası) yazarak kargo takibi yapabilirsiniz.

Adıma bir kargo var mı?

Adınıza gönderilen bir kargonun olup olmadığını öğrenmenin bir diğer yolu ise bulunan tüm kargı firmalarını tek tek arayarak sorgulama yapabilirsiniz. Benim adıma kargo gönderilmiş PTT için şubeler üzerinden rahatlıkla öğrenebilir ve T.C. kimliğinizle birlikte sorgulamalarınızı rahatlıkla yapabilirsiniz.

Yurt içi kargo kime aittir?

Yurtiçi Kargo, “Söz Verdiğimiz Gibi” sloganından hareketle 1982 yılında, Dr. İbrahim Arıkan liderliğinde ve Arıkanlı Holding çatısı altında, Türkiye’deki ilk Türk kargo markası olarak kurulmuştur.

Adınıza posta var mı?

PTT mektup sorgulama yapabilmek için www.gonderitakip.ptt.gov.tr adresi üzerinde 13 haneli barkod numarasının yazılması gerekmektedir. Yazılan numara ile arama yapıldığında tıpkı kargo takibi gibi mektup takibi de yapılabilmektedir.