Yurtiçi kargom şuan nerede?

Yurtiçi kargom nerede kaldı?

Yurtiçi Kargo takip numarası ile yaptığınız sorgulamalarda bir sonuç alamıyorsanız yada numaranızın yanlış olduğunu düşünüyorsanız yurtiçi kargo müşteri hizmetleri (444 9999) yada en yakın kargo şubesini arayarak kargonuzun durumunu öğrenebilirsiniz.

Yurtiçi Kargo takibi nasıl yapılır?

Yurtiçin Kargo‘da kargonuz var ve gönderi takip numaranız bulunmuyor. Kargonuzu sorgulamak için çağrı merkezi ile iletişime geçebilirsiniz. Bunun için 444 99 99 numarayı tuşlayarak arama gerçekleştirmeniz yeterli. Müşteri temsilcisine gerekli bilgileri vererek gönderi sorgulamanızı yapabilirsiniz.

Kargo takibi nasıl yapılır?

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte kargo şirketlerinin kargoyu yollamanız ardından size verilen kağıtta kargo takip numarası yer almaktadır. Kargo takip numarasını bir yere kaydederek internet üzerinden hangi kargo şirketiyle gönderim yaptıysanız sitesine girerek takibini gerçekleştirebilirsiniz.

Yurtiçi kargo kaç günde gelir hesaplama?

Hata

Ürün ve Hizmetler Kapsam Hedeflenen Teslim Süresi*
Minimum
Şubeden Şubeye 600 km altı 1 İş Günü
600 – 1200 km arası 2 İş Günü
1200 km üstü 3 iş günü

Adıma bir kargo var mı?

Adınıza gönderilen bir kargonun olup olmadığını öğrenmenin bir diğer yolu ise bulunan tüm kargı firmalarını tek tek arayarak sorgulama yapabilirsiniz. Benim adıma kargo gönderilmiş PTT için şubeler üzerinden rahatlıkla öğrenebilir ve T.C. kimliğinizle birlikte sorgulamalarınızı rahatlıkla yapabilirsiniz.

Yurtiçi kargo gönderi kodu hangisi?

Gönderi kodu yerine AWB kodu olarak da geçen bu numarayı teslim ettiğiniz veya gönderi yaptığınız ürün için teslim aldığınız kağıdın sağ üst köşesinde görebilirsiniz. Gönderi kodu veya AWB kodu barkodun tam altındaki numaradır.

Yurtiçi Kargo mesaj atıyor mu?

Gönderinizi Yurtiçi Kargo‘ya teslim ettikten sonra faturanızın kesilmesiyle birlikte alıcının telefonuna gönderinin varış süresi, şubesi ve fatura süresi dahil gereken tüm bilgileri içeren SMS mesajı anında iletilir. Böylece kargo alıcısı tüm bilgileri edinerek gerekli düzenlemeleri önceden yapabilmektedir.

Kargonun nerede olduğunu nasıl öğrenebilirim?

Kargomun nerede olduğunu nasıl takip edebilirim?

  1. Web sitemizin “Gönderi Takibi”) modülü üzerinden. …
  2. Çağrı Merkezimizi (444 99 99 ) arayarak kargonuzun nerede olduğunu öğrenebilirsiniz.
  3. Mobil Servislerimiz ‘den faydalanarak kargonuzun nerede olduğunu öğrenebilirsiniz.

Aras kargomu nasıl takip edebilirim?

Bunun için yapılması gereken il şey Aras Kargo firmasının internet adresine girmektir. İnternet adresinde karşınıza çıkacak ekranda kargo sorgulama işlemleri yapılır. Kargonuzun takip numarası ilgili boşluğa girilmelidir. Daha sonra sorgula sekmesine tıklamanız yeterlidir.

10 kilo kargo kaç TL?

Kargo Fiyatı Hesaplama

KG/DS
2-5 17,90 TL 22,90 TL
6-10 29,90 TL 32,90 TL
11-15 36,90 TL 44,90 TL
16-20 44,90 TL 54,90 TL

Dağıtıma çıkan kargo ne zaman gelir?

Buna göre PTT Kargo dağıtım saatleri de öğlen arası vermeyen şubeler için 08:30 ile 17:00 arasında; öğlen arası veren şubelerde ise 08:30 ile 16:30 arasındadır.

Kargomun nerede olduğunu nasıl öğrenebilirim?

Kargomun nerede olduğunu nasıl takip edebilirim?

  1. Web sitemizin “Gönderi Takibi”) modülü üzerinden. …
  2. Çağrı Merkezimizi (444 99 99 ) arayarak kargonuzun nerede olduğunu öğrenebilirsiniz.
  3. Mobil Servislerimiz ‘den faydalanarak kargonuzun nerede olduğunu öğrenebilirsiniz.

Adıma posta olup olmadığını nasıl öğrenebilirim?

PTT resmi sitesine ya da E-devlet sistemi üzerinden mektup sorgulama sekmesine girilmesinin ardından arama butonuna barkot numarasının yazılması gerekmektedir. Numaranın yazılmasının ardından arama işareti olarak bilinen işarete tıklanarak mektubun hangi konumda bulunduğu görüntülenebilmektedir.

Gönderi kodu nedir?

Gönderi kaydı yapılan kargonun sistemde takibi için oluşturulan numaradır.

Kargo kodu ne demek?

Gönderisi yapılan kargonun sistemden takibi için oluşan 19 haneli gönderi takip numarasıdır.