Beşiktaş Vida kaç gol?

Vida Beşiktaş bu sezon kaç gol attı?

BU SEZONKİ İLK GOLÜ Süper Lig’de bu sezon 22 maçta forma giyen 32 yaşındaki stoper, ilk golünü attı. Daha önce siyah-beyazlı formayla 158 maça çıkan Vida, 15 gol kaydetmişti.

BJK vida nereli?

Našice, HırvatistanDomagoj Vida / Doğum yeriNašice, Hırvatistan’ın Osijek-Baranya ilinde yer alan bir kasaba. 200 km²’lik yüzölçümüne sahip olup, 2011 sayımına göre nüfusu 16.224’tür.
Kasabanın Macarca adı Nekcse’dir. Vikipedi

Vida kaç yıldır Beşiktaşta?

32 yaşında (29 Nisan 1989)Domagoj Vida / Yaş

Vidanın fenere kaç golü var?

Vida‘yla ilgili en çarpıcı istatistik ise Süper Lig ‘de Fenerbahçe ‘ye rakip olduğu 6 maçta 3 gol atması. Türkiye kariyerinde en çok golü Kanarya’nın ağlarına gönderen Vida’nın kupayla birlikte bu sezon toplam 5 golü bulunuyor.

BJK Altay golü kim attı?

Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında Altay‘ı konuk eden Beşiktaş, ilk yarısı golsüz eşitlikle sona eren karşılaşmanın 64. dakikasında Domagoj Vida’nın attığı golle 1-0 öne geçti. Golün ardından stadyumda ilginç anlar yaşandı. Stat hoparlöründen golü atan isim olarak Necip Uysal anons edildi.

Beşiktaş Altay maçı golü kim attı?

Beşiktaş‘a Altay karşısında galibiyeti getiren golü ise 64. dakikada Domagoj Vida kaydetti.

Vidanın maaşı ne kadar?

Bu isimlerin başında ise Domagoj Vida geliyor. Türkiye Gazetesi’nde yer alan habere göre, 2017-18 sezonu devre arasında transfer edilen ve sözleşmesi 2022’de sona erecek olan Hırvat stoper, yıllık 3 milyon avro garanti ücretle Beşiktaş’ta en fazla kazanan oyuncu durumunda.

Vida nereden geldi?

Domagoj Vida 29 Nisan 1989 yılında Hırvatistan’ın Osijek kentinden dünyaya geldi. 1, 84 metre boyunda olan Domagoj Vida stoper mevkiinde oynuyor. Hırvat milli futbolcu Domagoj Vida Süper Lig takımlarından Beşiktaş ‘ta oynuyor.

Vida Beşiktaş’a hangi tarihte geldi?

2018 Ocak ayında geldiği Beşiktaş’ta 15 gole imza atan Domagoj Vida, bunların 10’unu kafayla kaydetti.

Vidanın sözleşmesi ne zaman bitiyor?

Vida’nın performansı da her geçen hafta yükseliyor. Sözleşmesi Mayıs 31’de bitiyor.

Vidanın boyu kaç?

1,84 mDomagoj Vida / Boy

Vida Beşiktaş’a ne zaman geldi?

Domagoj Vida, 2017-18 sezonunun devre arasında Beşiktaşımız ile sözleşme imzaladı.

Beşiktaş Sivasspor maçı kaç kaç bitti?

Türkiye Gazetesi Foto Galeri – Özet İzle: Beşiktaş 1-2 Sivasspor özeti ve golleri izle | BJK, Sivas maçı skoru geniş özeti VİDEO.

Beşiktaş Sivasspor maçı hangi kanalda?

Sivasspor – Beşiktaş maçı 26 Şubat Cumartesi günü saat 19:00’da beIN SPORTS 1’de canlı yayınlanacak.

Beşiktaş Altay maçını kim kazandı?

Süper Lig’in 26. haftasında Beşiktaş, sahasında Altay‘ı konuk etti. Müsabaka, Beşiktaş‘ın 1-0’lık galibiyetiyle sona erdi. Maçın ve Beşiktaş‘ın tek golü, 64. dakikada Domagoj Vida’dan geldi.