Yurtiçi Kargo kuryeye nasıl ulaşabilirim?

Yurtiçi Kargo şubeye nasıl bağlanırım?

444 99 99’u arayın. 1’i tuşlayın. 8’i tuşlayın. ve bağlanmak için bekleyin.

Yurtiçi Kargo Dağıtım günleri ne zaman?

Hata

Ürün ve Hizmetler Kapsam Teslimat Hizmet Günleri (gün x saat)
Şubeden Şubeye 600 – 1200 km arası Pazartesi – Cuma // 09:00 – 18:00 Cumartesi // 09:00 – 17:00
1200 km üstü
Kapıdan Şubeye 600 km altı Pazartesi – Cuma // 09:00 – 18:00 Cumartesi // 09:00 – 17:00

Yurtiçi Kargo cumartesi dağıtım yapıyor mu?

Cumartesi günleri 09.00-13.00 saatleri arasında standart işleyişimiz devam etmekte olup, 13.00-17.00 saatleri arasında müşterilerimizin gönderilerinin kabulü ve teslimi sadece şubelerimizde yapılmaktadır.

Yurtiçi Kargo şubede kaç gün bekler?

Alıcıya ulaşamadığımız durumlarda, kargolarınız; teslimat şubesine geliş tarihinden itibaren 3 gün süreyle şubede bekletilmektedir. Alıcının talebi olmadığı takdirde göndericiye kargosu, 3 gün sonunda iade edilmektedir.

444 9 99 neden arar?

Bireyler kargo şirketlerine ulaşmak ve bilgi almak için çağrı merkezi numaralarını arayabiliyor. 444 9 999 numarası da, Yurtiçi Kargo firmasına ait olan çağrı merkezi numarasıdır.

Yurtiçi Kargo aramak ücretli mi?

Yurtiçi Kargo Müşteri Hizmetlerini Aramak Ücretli Mi? Yurtiçi Kargo şirketinin müşteri hizmetlerini aramak çeşitli operatörlerde değişmekte olan ücretlendirmelere tabii olmaktadır. Buna göre kullanılan hat üzerinde tarife ya da paket bulunuyor ise ücretlendirme bu tarife ya da paket üzerinden yapılmaktadır.

Dağıtıma çıkan kargo ne zaman gelir?

Buna göre PTT Kargo dağıtım saatleri de öğlen arası vermeyen şubeler için 08:30 ile 17:00 arasında; öğlen arası veren şubelerde ise 08:30 ile 16:30 arasındadır.

Kargonuz dağıtım gününü beklemektedir ne demek?

Aldığınız bildirim, bölgenize dağıtım günü geldiğinde ulaştırılacağı anlamına gelir, yarın muhtemelen gelecektir, ortada bir yanlışlık yok.

Cumartesi günü kargo gelir mi?

KARGOLAR HAFTA SONU ÇALIŞIYOR MU? Kargoların cumartesi günleri 09.00-13.00 saatleri arasında standart işleyişi devam etmekte olup, 13.00-17.00 saatleri arasında gönderilerinin kabulü ve teslimi sadece şubelerde yapılmaktadır. Pazar günü ise kargo dağıtımları ve alımları yapılmamaktadır.

Kargo cumartesi günü dağıtıma çıkıyor mu?

Yurtiçi Kargo 09:00/18:00 saatleri arasında hizmet vermektedir. Hafta sonu cumartesi günleri 09.00’dan 13.00’a kadar hizmet vermeye devam eden Yurtiçi Kargo‘nun 13:00-17:00 saatleri arasında gönderi ve teslimatı yalnızca şubelerinde yapılmaktadır. Yurtiçi Kargo pazar günleri hizmet vermemektedir.

Alınmayan kargo kaç gün bekler?

Eğer görevlimiz, alıcının adresinde kimseyi bulamazsa, “Kargo İhbar Notu” bırakır ve gönderiyi şubeye geri getirir. Bu durumda gönderinin alıcı ya da alıcının yetkili kıldığı kişi tarafından 3 gün içerisinde söz konusu şubeden alınması gerekmektedir.

Kargodan ürün alınmazsa ne olur?

Kargo alınmadığı takdirde gönderene iade edilir. İnternetten alışverişlerde tüketicinin siparişten sonra teslim anına kadar vazgeçme hakkı olduğu gibi teslim alsa bile teslimden itibaren 14 gün zarfında koşulsuz, cezasız ve herhangi bir masrafa katlanmadan iade hakkı vardır.

AWB kodu nedir?

Genellikle AWB takip numarası olarak adlandırılan bir Hava Konşimentosu numarası, uluslararası bir hava kuryesi ile gönderilen tüm mallarla seyahat edecek bir belgede görüntülenen benzersiz bir koddur. AWB numarasının amacı, gönderi ile ilgili tüm bilgileri vermek ve en önemlisi takip edilmesini sağlamaktır.

Kargo geldiğinde aramak zorunda mı?

Kargo firmaları telefonla bildirim yapmak zorunda değiller Kargo firmalarının, alıcıya önceden ulaşarak, siparişin ne zaman teslim edileceğine dair bilgi verme zorunluluğu yok.

Yurtiçi Kargo müşteri temsilcisine nasıl ulaşırım?

Çağrı Merkezi (444 99 99) | Yurtiçi Kargo.