Yurtiçi Kargo şubeye nasıl bağlanırım?

Yurtiçi Kargo sorgulama nasıl yapılır?

Yurtiçin Kargo‘da kargonuz var ve gönderi takip numaranız bulunmuyor. Kargonuzu sorgulamak için çağrı merkezi ile iletişime geçebilirsiniz. Bunun için 444 99 99 numarayı tuşlayarak arama gerçekleştirmeniz yeterli. Müşteri temsilcisine gerekli bilgileri vererek gönderi sorgulamanızı yapabilirsiniz.

Yurtiçi Kargo şubede kaç gün bekler?

Alıcıya ulaşamadığımız durumlarda, kargolarınız; teslimat şubesine geliş tarihinden itibaren 3 gün süreyle şubede bekletilmektedir. Alıcının talebi olmadığı takdirde göndericiye kargosu, 3 gün sonunda iade edilmektedir.

Yurtiçi Kargo aramak ücretli mi?

Yurtiçi Kargo Müşteri Hizmetlerini Aramak Ücretli Mi? Yurtiçi Kargo şirketinin müşteri hizmetlerini aramak çeşitli operatörlerde değişmekte olan ücretlendirmelere tabii olmaktadır. Buna göre kullanılan hat üzerinde tarife ya da paket bulunuyor ise ücretlendirme bu tarife ya da paket üzerinden yapılmaktadır.

Yurtiçi Kargo nerede olduğunu öğrenme?

Yurtiçi Kargo takip numarası ile yaptığınız sorgulamalarda bir sonuç alamıyorsanız yada numaranızın yanlış olduğunu düşünüyorsanız yurtiçi kargo müşteri hizmetleri (444 9999) yada en yakın kargo şubesini arayarak kargonuzun durumunu öğrenebilirsiniz.

Kargom nerede nasıl bakabilirim?

Kargomun nerede olduğunu nasıl takip edebilirim?

  1. Web sitemizin “Gönderi Takibi”) modülü üzerinden. …
  2. Çağrı Merkezimizi (444 99 99 ) arayarak kargonuzun nerede olduğunu öğrenebilirsiniz.
  3. Mobil Servislerimiz ‘den faydalanarak kargonuzun nerede olduğunu öğrenebilirsiniz.

Kargo Takibine nasıl bakılır?

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte kargo şirketlerinin kargoyu yollamanız ardından size verilen kağıtta kargo takip numarası yer almaktadır. Kargo takip numarasını bir yere kaydederek internet üzerinden hangi kargo şirketiyle gönderim yaptıysanız sitesine girerek takibini gerçekleştirebilirsiniz.

Alınmayan kargo kaç gün bekler?

Eğer görevlimiz, alıcının adresinde kimseyi bulamazsa, “Kargo İhbar Notu” bırakır ve gönderiyi şubeye geri getirir. Bu durumda gönderinin alıcı ya da alıcının yetkili kıldığı kişi tarafından 3 gün içerisinde söz konusu şubeden alınması gerekmektedir.

Kargodan ürün alınmazsa ne olur?

Kargo alınmadığı takdirde gönderene iade edilir. İnternetten alışverişlerde tüketicinin siparişten sonra teslim anına kadar vazgeçme hakkı olduğu gibi teslim alsa bile teslimden itibaren 14 gün zarfında koşulsuz, cezasız ve herhangi bir masrafa katlanmadan iade hakkı vardır.

Kargo geldiğinde aramak zorunda mı?

Kargo firmaları telefonla bildirim yapmak zorunda değiller Kargo firmalarının, alıcıya önceden ulaşarak, siparişin ne zaman teslim edileceğine dair bilgi verme zorunluluğu yok.

Yurtiçi Kargo müşteri temsilcisine nasıl ulaşırım?

Çağrı Merkezi (444 99 99) | Yurtiçi Kargo.

Yurtiçi kargo kaç günde gelir hesaplama?

Hata

Ürün ve Hizmetler Kapsam Hedeflenen Teslim Süresi*
Minimum
Şubeden Şubeye 600 km altı 1 İş Günü
600 – 1200 km arası 2 İş Günü
1200 km üstü 3 iş günü

Adıma bir kargo var mı?

Adınıza gönderilen bir kargonun olup olmadığını öğrenmenin bir diğer yolu ise bulunan tüm kargı firmalarını tek tek arayarak sorgulama yapabilirsiniz. Benim adıma kargo gönderilmiş PTT için şubeler üzerinden rahatlıkla öğrenebilir ve T.C. kimliğinizle birlikte sorgulamalarınızı rahatlıkla yapabilirsiniz.

Kargodan mesaj ne zaman gelir?

Gönderinizi Yurtiçi Kargo‘ya teslim ettikten sonra faturanızın kesilmesiyle birlikte alıcının telefonuna gönderinin varış süresi, şubesi ve fatura süresi dahil gereken tüm bilgileri içeren SMS mesajı anında iletilir.

Trendyol kargo takibi nasıl yapılır?

Sipariş dağıtıma çıktığında kargo firması tarafından SMS ile bilgilendirilirsiniz. Kargoya verildikten sonra siparişinizin kargo aşamalarını “Hesabım” bölümünde sekmesinde bulunan “Kargom Nerede?” linkinden takip edebilirsiniz.

Kargo takip numarası ne zaman gelir?

Kargo firmalarının takip numarası oluşturması bir kaç saat sürmektedir. Gün içinde 15:00’e kadar verilen siparişlerin kargo takip numaraları çoğunlukla ertesi sabah görülebilmektedir.