Yurtiçi Kargo alıcıya mesaj atıyor mu?

Yurtiçi Kargo SMS ihbarlı ne demek?

Gönderinizi nasıl teslim ederseniz edin, alıcının gönderisini teslim alması için telefonla bilgilendirilmesini ve bu şekilde kendisine en yakın Yurtiçi Kargo şubesine veya acentesine gelmesini isteyebilirsiniz. Gönderi ilgili şubeye ulaşır ulaşmaz, alıcıyı arayıp bilgilendiririz.

PTT kargoya verilince mesaj gelir mi?

Şubat ayında hayata geçirilen uygulama, kayıtlı gönderi takibinde vatandaşlara büyük kolaylık sağlıyor. Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT A.Ş.), yeni bir uygulamaya imza attı. PTT A.Ş., postaya verilen kayıtlı tüm gönderiler için ücretsiz SMS ile bilgilendirme hizmeti sunmaya başladı.

Tercihli teslimat nedir?

Yurtiçi Kargo’nun yeni ürünü “Yurtiçi Gün Tercihli” ile gönderiler alıcının müsait olduğu zamanda teslim ediliyor, istenmesi durumunda SMS yolu ile alıcıya uygun olduğu zaman sorulabiliyor.

Yurtiçi Kargo Hafta Sonu kargo alınır mı?

Cumartesi günleri 09.00-13.00 saatleri arasında standart işleyişimiz devam etmekte olup, 13.00-17.00 saatleri arasında müşterilerimizin gönderilerinin kabulü ve teslimi sadece şubelerimizde yapılmaktadır.

SMS ihbarlı ne demek?

“155 SMS ihbar servisinin kullanımının engelli ve diğer vatandaşlarımıza sağlayacağı en önemli yararlardan biri, zor bir durumla karşılaştıkları zaman telefondan SMS (kısa mesaj) göndermek suretiyle ihbar veya şikayette bulunabilecek olmalarıdır.

Telefon ihbarlı teslim ne demek?

Telefon ile Bildiriyoruz. Gönderinizin alıcınız tarafından şubeden alınmasını tercih ediyorsanız, Telefon İhbarlı Teslim hizmetimizden faydalanarak, gönderiniz şubeye ulaştığında, alıcıya haber verilmesini ve zaman kaybetmeden alıcının gönderinizi şubeden teslim almasını sağlayabilirsiniz.

PTT dağıtıcı ne zaman gelir?

PTT KARGO DAĞITICIYA VERİLDİKTEN SONRA NE ZAMAN GELİR? PTT kargo takip sayfasında “Dağıtıcıya Verildi-Cihet No:” şeklinde açıklama görüyorsanız kargonuz gün içerisinde PTT kargo görevlisi tarafından adresinize teslim edilecektir.

PTT Kargoya gelen ürün kaç günde gelir?

PTT kargoyla gönderilen gönderiler kişilerin göndereceği adrese bağlı olarak teslimat süresini etkileyebiliyor. Genellikle 2 ile 3 iş günü arasında kargoların teslimatı yapılıyor. Kargoların kurumlara veriliş süresi de, teslimatı etkileyen durumlardan biridir.

Aras Kargo evde bulamazsa ne olur?

Değerli evraklarınızın imzalatılarak size geri dönmesini istiyorsanız Aras Geri Dönüşlü hizmetimizi tercih edebilirsiniz. Sadece evraklarınız için değil, geri dönmesini istediğiniz 2 kg/ds’yi aşmayan paketleriniz için de bu hizmetimiz geçerlidir.

Şubeden teslim ne demek?

Gönderinizin doğrudan alıcının adresine teslim edilmesini istemişseniz, kargo görevlimiz kimlik ibrazı karşılığında gönderiyi alıcıya teslim eder. Eğer görevlimiz, alıcının adresinde kimseyi bulamazsa, “Kargo İhbar Notu” bırakır ve gönderiyi şubeye geri getirir.

Cumartesi Yurtiçi Kargo çalışıyor mu?

Yurtiçi Kargo çalışma saatleri hafta içi 09.00 – 18.00 arası hizmet veriyor. Yurtiçi Kargo şirketi, hafta sonu cumartesi günleri 09.00 – 17.00 arası hizmet verirken, Pazar günleri hizmet vermemektedir.

Hafta sonu kargo olur mu?

KARGOLAR HAFTA SONU ÇALIŞIYOR MU? Kargoların cumartesi günleri 09.00-13.00 saatleri arasında standart işleyişi devam etmekte olup, 13.00-17.00 saatleri arasında gönderilerinin kabulü ve teslimi sadece şubelerde yapılmaktadır. Pazar günü ise kargo dağıtımları ve alımları yapılmamaktadır.

Ihbarli kargo ne demek?

Telefon ile Bildiriyoruz. Gönderinizin alıcınız tarafından şubeden alınmasını tercih ediyorsanız, Telefon İhbarlı Teslim hizmetimizden faydalanarak, gönderiniz şubeye ulaştığında, alıcıya haber verilmesini ve zaman kaybetmeden alıcının gönderinizi şubeden teslim almasını sağlayabilirsiniz.

Alici Ihbarli ne demek?

ALICI HABERLİ (AH) Alıcıya herhangi bir ihbara gerek kalmaksızın,alıcının geleceğini bildiği ve şubeden gelerek teslim aldığı kargodur.

Dağıtıcıya verildi-cihet ne zaman gelir?

Sadece sonraki gün programına alındığı anlamına gelir. Genellikle cihet hazırlama listesine eklendi ifadesi göründükten bir sonraki iş gününde kargo dağıtıma çıkarılmaktır. “Dağıtıcıya VerildiCihet No:xxxx” ifadesi göründüğü gün kargo teslim edilmek üzere dağıtıma çıkmış anlamına gelir.