Yurtiçi Kargo iade isteği ne demek?

Yurtiçi Kargo iade isteği nedir?

Alıcıya ulaşamadığımız durumlarda, kargolarınız; teslimat şubesine geliş tarihinden itibaren 3 gün süreyle şubede bekletilmektedir. Alıcının talebi olmadığı takdirde göndericiye kargosu, 3 gün sonunda iade edilmektedir.

Kargo geri geliyor ne demek?

Adreste alıcının olmaması durumunda, adrese kargoyu getirdiğimize dair ihbar notu bırakılır ve kargo şubeye geri getirilir. Şubeye geri getirilen kargolar 3 iş günü içerisinde alıcı tarafından şubemize gidilerek teslim alınmalıdır. Aksi takdirde göndericinin bilgisi dahilinde kargo çıkış şubesine iade edilir.

Kargo nasıl iade edilir yurtiçi?

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim? İade edeceğiniz ürünü, faturanızın “İade Formu” nu doldurup, mutlaka imzalayıp, ürünün kullanılmamış hali ve tüm aksesuarlarıyla birlikte, paketi hasar görmemiş olarak “ Yurtiçi Kargo” (444 99 99 nolu telefondan kurye çağırabilirsiniz.)

Yurtiçi Kargo varış biriminde iade ne demek?

Varış biriminde demek, kargoyu size ulaştıracak şubeye gelmiş demek. Yani sadece kargonun araca veya kişiye verilip size getirilmesi kalmış.

Kargoda iade isteği ne demek?

Kargo geri gönderileceği anlamına geliyor. Şubeye gitmeden önce aramanı tavsiye ederim. Çünkü iade için şubeden çıkmış olabilir.

Kargoda iade süreci nedir?

Kargonuz elinize ulaştığı tarihten itibaren 14 gün içerisinde iade, 30 gün içerisinde değişim yapabilirsiniz.

Teslim alınmayan kargo ne olur?

Alıcıya ulaşamadığımız durumlarda, kargolarınız; teslimat şubesine geliş tarihinden itibaren 3 gün süreyle şubede bekletilmektedir. Alıcının talebi olmadığı takdirde göndericiye kargosu, 3 gün sonunda iade edilmektedir.

Gelen kargo geri giderse ne olur?

Size gönderilen kargoyu teslim almazsanız kargo alıcısına iade olur. Buradan size hiçbir borç çıkmaz, kargo ücreti böyle durumlarda göndericiden tahsil edilir ve gönderi göndericiye teslim edilir.

Gelen kargo nasıl iade edilir?

Kargo firması teslimata geldiğinde ürünü teslim almayarak kapıda iade edilmesini sağlayabilirsiniz. İadenin gerçekleşebilmesi için ürünü açmamalı ve ürün ile birlikte gelen irsaliyeyi imzalamamış olmalısınız. Ürünü teslim aldıysanız iade etmek için Siparişlerim sayfasından ilgili ürünü seçerek talep oluşturmalısınız.

Internetten aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?

Bu bildirim internet sitesindeki cayma hakkı formu ile yapılabileceği gibi yazılı olmak koşuluyla mail, mektup vb. yollarla da yapılabilir. Cayma hakkının kullanılacağı bildirildikten sonra 10 gün içerisinde ürünü satıcıya iade etmeniz gerekir. İade için gönderim masrafı satıcıya aittir.

Varış birimi iade isteği ne demek?

Kargoyu ulaştıramadıkları için iade etmiş sanırım kargo şirketi.

Yurtiçi Kargo varış biriminde ne zaman gelir?

Hata

Ürün ve Hizmetler Kapsam Teslimat Hizmet Günleri (gün x saat)
Şubeden Şubeye 600 – 1200 km arası Pazartesi – Cuma // 09:00 – 18:00 Cumartesi // 09:00 – 17:00
1200 km üstü
Kapıdan Şubeye 600 km altı Pazartesi – Cuma // 09:00 – 18:00 Cumartesi // 09:00 – 17:00

Kargo Durum iade ne demek?

Kargo gönderisinin iletilmesi gereken adreste alıcının olmaması ve ulaşılamadığı durumlarda kargo gönderisi şubeye geri götürülmektedir. … Alıcı şubeye gelip kargo gönderisini teslim almadığında ve herhangi bir dönüş sağlamadığı takdirde kargo gönderisi göndericiye geri iade işlemi yapılmaktadır.

Kargo iade süresi kaç gün?

Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanun gereğince, ürünün teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde cayma hakkınızı kullanarak sebep göstermeden ve iade kargo ücreti ödemeden ürünü iade edebilirsiniz.

Kargoda geri iade nasıl yapılır?

Ürünü teslim aldıysanız iade etmek için Siparişlerim sayfasından ilgili ürünü seçerek talep oluşturmalısınız. Ürününüz, kargo firması tarafından satıcıya teslim edildikten sonra geri ödemeniz bankanıza yapılır. Geri ödemenin hesabınıza yansıma süresi bankanızın belirlediği süreye göre değişiklik gösterebilir.