Türkiye Sigorta Hasar Müdürü kim?

Türkiye Sigorta’nın Genel Müdürü kim?

31 Mart 2021 tarihinden bu yana Türkiye Sigorta ve Türkiye Hayat Emeklilik Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdürü görevlerini yürütmektedir. Atilla Benli aynı zamanda Türkiye Sigorta ve Reasürans Şirketleri Birliği Başkanı, Güvence Hesabı Yönetim Komitesi Başkanı, TARSİM Tarım Sigortaları Havuz İşletmesi A.Ş.

Türkiye Sigorta ortakları kimler?

Türkiye Sigorta A.Ş….Ortaklık yapısı

ORTAKLAR PAY ORANI (%) PAY TUTARI (TL)
TVF Finansal Yatırımlar Anonim Şirketi 81,10 942.015.417
Diğer (Borsa İstanbul‘da işlem gören hisseler) 18,90 219.507.946
Toplam 100,00 1.161.523.363

Türkiye Sigorta hangi şirketler birleşti?

Hazine ve Maliye Bakanlığı’mızın yürütmüş olduğu Yeni Ekonomi Programı kapsamında, Güneş Sigorta, Ziraat Sigorta ve Halk Sigorta aynı çatı altında birleşerek Türkiye Sigorta, Vakıf Emeklilik, Ziraat Emeklilik ve Halk Emeklilik aynı çatı altında birleşerek Türkiye Hayat Emeklilik olarak hizmet vermeye başlamıştır.

Doğukan Karakaya Kimdir?

Karakaya; son olarak Sompo Sigorta’da Pazarlama Direktörü olarak görev aldı. Kendisi; Ürün ve Kampanya Yönetimi, Dağıtım Kanalı Yönetimi, Dijital Pazarlama, Müşteri Deneyimi, PR ve Kurumsal İletişim alanlarında uzmanlığa sahiptir. Ayrıca, bu alanlarda birçok yurt içi ve yurt dışı eğitim ve projelerde yer almıştır.

Hakan Muştu kimdir?

Arex Sigorta’nın kurucu Genel Müdürü ve sigorta sektörünün deneyimli ismi Hakan Muştu, en son Türkiye Sigorta Acente ve Broker Kanalı Satış Genel Müdür Yardımcısı görevini sürdürüyordu.

Mahmut Emre Bayram Kimdir?

Mahmut Emre Bayram, eğitimini İstanbul Erkek Lisesi ve Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nde tamamladı. Aviva Sigorta, Aksigorta, Sompo Sigorta ve Güneş Sigorta şirketlerinin yönetimlerinde görev alan Bayram, son olarak Türkiye Sigorta’da Sağlık Sigortalarından sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevinde bulundu.

Türkiye Sigorta hangi bankaya ait?

Türkiye Sigorta Kampanyası | Kampanyalar | Ziraat Bankası

Türk Nippon Sigorta kime ait?

2000 yılında %96.24 hissesi Tasarrufu Mevduat Sigorta Fonu’na geçen Türk Nippon Sigorta, 2001 yılının Ekim ayında HNS grup tarafından satın alınmış ve Kasım 2008 tarihine kadar HNS Grup bünyesinde kaldıktan sonra, çoğunluk hissesi Harel Grup tarafından satın alınmıştır.

Türkiye Sigorta hangi bankanın?

Türkiye Sigorta Kampanyası | Kampanyalar | Ziraat Bankası

Hakan Muştu Genel müdür?

Arex Sigorta, 2021 yılında SEDDK’nın faaliyet ruhsatı yeterliliklerini de tamamlayan ilk sigorta şirketlerinden biri oldu. Arex Sigorta’nın kurucu Genel Müdürü ve sigorta sektörünün deneyimli ismi Hakan Muştu, en son Türkiye Sigorta Acente ve Broker Kanalı Satış Genel Müdür Yardımcısı görevini sürdürüyordu.

Güneş Sigorta sahibi kim?

Bugün Türkiye’nin en büyük kamu ve özel kuruluşları ile bunların uzmanlık gerektiren projelerinin de güvencesi olan Güneş Sigorta‘nın ana hissedarları, ülkemizin en saygın bankalarından biri olan Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. ve Fransa’nın lider sigorta kuruluşlarından Groupama S.A.’dır.

Ersin Özoğuz kimdir?

Ersin Özoğuz, 6 Temmuz 2020 tarihinde Şirkefimize Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmıştır. 8 Aralık 2020 tarihi ifibariyle de Şirkefimize Genel Müdür Vekili olarak atanan Özoğuz, iyi derecede İngilizce bilmektedir. (08.12.2020 – …)

Sertem Demir kimdir?

Boğaziçi Üniversitesi İktisat Bölümü’nü 2002 yılında bitiren Sertem Demir, mezuniyetinin ardından sigortacılığa başladı. İş yaşamı boyuncateknik pozisyonlarda görev alarak sigortacılık ve brokerlik alanında deneyim kazanan Demir, en son Unico Sigorta’da genel müdürlük görevini üstlenmişti.

Cevdet Altuğ Kimdir?

Groupama Sigorta Satıştan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevine Cevdet Altuğ getirildi. Dokuz Eylül Üniversitesi Ekonomi Bölümü mezunu olan Cevdet Altuğ, 1996 yılında Yönetici Yetiştirme Programı kapsamında dahil olduğu Garanti BBVA bünyesinde bireysel ve ticari bankacılık alanlarında çeşitli görevler aldı.

Ziraat Bankasi hangi sigorta?

Tüketici Kredileri Hayat Sigortası tarafından sunulmakta olup, Ziraat Bankası Şubeleri Türkiye Hayat ve Emeklilik A.Ş. acentesidir.