Sakarya sosyete pazarı hangi gün?

Sakarya sosyete pazarı hangi gün nereye kuruluyor?

İKİ PAZAR CUMARTESİ GÜNÜ KURULACAK Yapılan değişiklikle beraber Agora Avm önünde Cumaları kurulan semt pazarı Cumartesi günleri, yine ASEM yanında Cuma günleri kurulan Sosyete Pazarı da Cumartesi günleri hizmet verecek.

Sapanca sosyete pazarı ne zaman açılacak?

Sapanca İlçesi’nde, Sapanca Belediyesi’nin girişimleri ve kararlılığıyla açılan ve her hafta Salı günleri kurulan Salı Pazarı (Sosyete Pazarı) büyük ilgi gördü. Pazarda sergi açan esnafın işlerini daha verimli hale kavuşturmak için her mahalle merkezinden ücretsiz otobüslerle halkın pazara ulaşımı sağlanıyor.

Sapanca köylü pazarı hangi gün?

Sapanca İlçesi’nde Cuma günleri belediye Kapalı Pazaryeri’nde kurulan pazarda, belediye zabıta ekipleri yaptıkları denetimler ve tartılarla halkın gönlünü rahatlatıyor.

Sapanca Kırkpınar pazarı hangi gün?

Cumartesileri kurulan minicik bir pazar… Her şey tazecik ve el yapımıydı 🙂 Halkı kesinlikle sıcakkanlı ve ilgili !

Serdivan pazar hangi gün?

Serdivan Köprübaşı Mahallesi 4060. Sokak’ta kurulan yeni semt pazarı vatandaşlara hizmet vermeye başladı. Her hafta Pazartesi günü kurulacak semt pazarının Köprübaşı, Vatan ve Yazlık olmak üzere üç mahalleye hitap edebilecek şekilde planlandığı belirtildi.

Sapanca sebze pazarı hangi gün?

Sapanca İlçesi’nde Cuma günleri belediye Kapalı Pazaryeri’nde kurulan pazarda, belediye zabıta ekipleri yaptıkları denetimler ve tartılarla halkın gönlünü rahatlatıyor.

Sakarya Korucuk pazarı hangi gün?

Alınan yeni karar doğrultusunda, Şeker Mahallesi, Güneşler Mahallesi ve Ozanlar Mahallesi (ikinci el pazarı) Pazartesi günü, Maltepe Mahallesi Salı günü, Korucuk Mahallesi Çarşamba günü, Ozanlar ve Camili 1 Mahallesi Perşembe günü, Yağcılar, Hızırtepe ve Camili 2 Mahallesi Cuma günü, Karaman, Tepekum ve Mithatpaşa …

Pamukovanın pazarı hangi gün?

Pamukova‘da İlçe Pazarı Cumartesi günü kuruluyor…

Kocaali semt pazarı hangi gün?

Her hafta Pazartesi günü kurulacak semt pazarının Köprübaşı, Vatan ve Yazlık olmak üzere üç mahalleye hitap edebilecek şekilde planlandığı belirtildi. Pazarda; 22 adet yerel ürün tezgâhı, 75 adet giyim-sebze-gıda ve balık ürünlerinin sergileneceği toplam 97 tezgahtan vatandaşlar alışveriş yapabilecek.

Geyve nin pazarı ne zaman?

Geyve‘de Perşembe günleri kurulan pazara köyden birçok vatandaş kendi yaptıkları doğal ürünleri getiriyor. Civar illerden bile köy pazarına gelen binlerce vatandaş var. Geyve‘de her Perşembe kurulan Köy Pazarı, organik ve doğal ürünleri ile en çok tercih edilen pazar yeri oldu.

Geyvenin pazarı ne zaman?

Saat 10.00 ile 17.00 arası Geyve Pazarı vatandaşlara hizmet verecek.. Tam kapanma uygulaması nedeniyle kapatılan ilçe pazarı alınan yeni karar doğrultusunda 8 ve 15 Mayıs 2021 tarihlerine denk gelen Cumartesi günleri mevcut yerinde saat 10.00 ile 17.00 arasında vatandaşlara hizmet verecek.

Kocaeli bit pazarı hangi gün kuruluyor?

Çağdaş Kocaeli ekibi her Çarşamba günleri Başiskele Kullar Kapalı Pazar Yerinde kurulan bit pazarına gitti. Bit pazarın Başiskeleli vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görürken giyimden oyuncağa, elektronikten mobilyaya, çim biçme makinesinden matkabına birçok ürün bulunuyor.

Kandıra pazarı ne zaman?

Kandıra’nın çarşamba günleri kurulan kapalı pazar alanı.

Pamukova nın pazarı hangi gün?

Pamukova‘da İlçe Pazarı Cumartesi günü kuruluyor…

Taraklı pazarı ne zaman?

Pandemi tedbirleri nedeniyle Salı günleri kurulan Taraklı Halk Pazarı 11 Eylül 2021 den itibaren Cumartesi günleri kurulacağı açıklandı.