Denizli teleferik ücreti ne kadar olacak?

Teleferik kişi başı kaç TL?

Uygulama sayesinde; halen 75 TL olan tam bilet fiyatı ‘cuma günleri kampanya kapsamında’ 37,5 TL, 45 TL olan öğrenci bilet fiyatı da 22,5 TL bedel ile satın alınabilecek.

Teleferik kaç TL?

BİLET FİYATLARI
Yetişkin 20 TL
Çocuk 7 – 12 Yaş 10 TL
Çocuk 0 – 6 Yaş Ücretsiz
GÜN DOĞUMU BİLET FİYATLARI (SATIŞA KAPALI)

Teleferik Denizli kaç TL?

Fiyat Tarifesi – Denizli Teleferik. 1 adet tam bilet (15 TL) fiyatı alınmaktadır. Kredi kartı geçerli değildir. Hatalı biletler değiştirilir.

Denizli teleferik güvenli mi?

Kabinlerimiz kötü hava şartlarında rüzgardan en az etkilenecek şekilde tasarlanmıştır. Yolcuğu riske atabilecek şekilde sallanmaz. Şiddetli rüzgar ve yıldırım durumunda güvenlik açısından teleferik geçici süreyle durdurulmaktadır.

Bursa Yeni teleferik kaç kişilik?

Kabinler 8 kişilik ama çok kabin olduğundan 4 – 6 kişi biniliyor. Arkadaşlarınızla ayrı binmek istediğinizde sıkıntı yaşatmıyorlar .

Bursa Teleferik kaç yaşa kadar ücretsiz?

*65 yaş üzeri misafirlerimiz ve T.C okullarında okumakta olan öğrenciler teleferikten yüzde 50 indirimli olarak faydalanabilirler. *0-6 yaş grubundaki çocuklar yanlarında bir ebeveynle Bursa teleferiğimizden ücretsiz yararlanabilirler.

Denizli teleferik kaç TL 2021?

Denizli teleferikte Öğrenci ve Tam için Gidiş – Dönüş 15 TL ücret ödenmektedir. 0-5 yaş arası ücretsiz. Biletlerinizi alt istasyonda nakit bir şekilde alabilirsiniz. Dönüş için ise hiçbir ücret ödemeden alt istasyona inebilirsiniz.

Eyüp Pierre Loti teleferik kaç para?

Pierre Loti Teleferik Ücretleri 2022 Tepeye akbil, mavikart, öğretmen ve öğrenci kartlarını kullanarak çıkabilirsiniz. Bu kartlardan hiçbirine sahip değilseniz, 2022 itibari ile 11 TL bilet ücreti ödeyerek tepeye çıkabilirsiniz. Çift yön teleferik ücreti ise 18 TL‘dir.

Denizli teleferik saat kaçta kapanıyor?

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin hizmete açtığı Teleferik ve Bağbaşı Yaylası yaz saatine geçti. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Teleferik bugünden itibaren hafta içi 10.00-21.00, hafta sonu ise 09.00-21.00 saatleri arasında açık olacak.

Teleferik acık mı?

Teleferik Çalışma Saatleri Teleferik‘in pazartesi günleri hariç her gün saat 12.00 ile 20.00 arasında hizmet veriyor.

Denizli teleferik neden kapalı?

Denizli‘de olumsuz hava şartlarından dolayı teleferik bugün kapatıldı. Denizlililerin sosyal yaşantılarını daha da zenginleştirip, doğa ile iç içe ortamlarda vakit geçirmelerini sağlamak amacı ile hayata geçirilen teleferik, tüm gün yaşanacak aşırı rüzgar nedeniyle bir günlüğüne hizmete kapatıldı.

Teleferik kaç kişi alıyor?

Bursa Teleferik
Durak sayısı 3
Yolculuk süresi 32 dakika 12 saniye
Araç sayısı 140
Yolcu kapasitesi 1500 kişi/saat

Uludağ teleferik kaç kişi?

144 kabinle saatte 1500 kişilik yolcu kapasitesine sahip teleferik, sekizer kişilik kabinleriyle kışın beyaz örtüyle kaplanan doğa, yazın ise yeşilin her tonuna sahip ormanların sunduğu eşsiz manzara eşliğinde 22 dakika süren yolculukla vatandaşları Uludağ‘a ulaştırıyor.

Bursa Teleferik yaş sınırı var mı?

*0-6 yaş grubundaki çocuklar yanlarında bir ebeveynle Bursa teleferiğimizden ücretsiz yararlanabilirler. … *Bisikletler için fiyat tarifemiz sabah 08:00 – 10:00 saatleri arası tek yön 10TL ,10:00-17:00 saatleri arası tek yön 50TL , 17:00-22:00 saatleri arası tek yön 10TL olarak güncellenmiştir.

Bursa Teleferik nereye kadar gidiyor?

Bünyesinde 4 istasyon barındıran Bursa Teleferik ilk istasyon olarak Güney Bursa‘da yer alan Yıldırım ilçesine yakın olan Teferrüç Mahallesi’ndeki Teferrüç istasyonundan kalkmakta ve Uludağ’daki oteller bölgesine ulaşmaktadır. 2014’te İtalyan şirket Leitner Ropeways tarafından altyapısı yenilenen teleferik hattı …