Pendik banliyö tren durağı nerede?

Tuzla banliyö durağı nerede?

Tuzla Tren İstasyonu

Tuzla
Konum Sahil Blv, Aydıntepe Mah. 34947 Tuzla, İstanbul Türkiye
Koordinatlar 40°49′47.28″K 29°19′20.28″D
Sahip TCDD
İşletmeci TCDD Taşımacılık

Pendik tren istasyonundan metroya nasıl gidilir?

Kartal metrosu Pendik‘e kadar gitmese de Pendik‘in yakınına kadar hızlıca ve vakitlice yaklaşabilen tek toplu taşıma aracı. Kartal metrosu ile Pendik tren istasyonu arası yoluna göre 5-6km ve taksi ile yaklaşık 10 dakikada ulaşılabiliyor. Taksiye binmek istemeyenler metronun 4 numaralı çıkışından çıkmalılar.

Pendik tren nereye gidiyor?

Toplam 9 durak olacak YHT hattında yolcular, Ankara’dan İstanbul’a giderken sırasıyla Polatlı, Eskişehir, Bozüyük, Bilecik, Pamukova, Sapanca, İzmit ve Gebze’den geçerek Pendik‘e varacak.

Marmaray Pendik durağı var mı?

Pendik bölgesinde bulunan Pendik Marmaray İstasyonu, minibüs / dolmuş durağına ne kadar uzaklıktadır? Pendik bölgesinde bulunan Pendik Marmaray İstasyonu konumuna en yakın minibüs / dolmuş durağı, 2 dk yürüme mesafesindedir.

Tuzla tren istasyonu hangi mahallede?

Tuzla Tren İstasyonu 40.830128 enlem ve 29.322048 boylamda yer almaktadır. Semt/Mahalle olarak İstasyon Mh. ve Tuzla ilçesine bağlıdır.

Marmaray Bakirkoye gidiyor mu?

Marmaray ile Bakırköy’e doğrudan ulaşım sağlanmamaktadır. Ancak Marmaray kullanarak Bakırköy’e gitmek isterseniz, Yenikapı veya Kazlıçeşme duraklarında inmeniz gerekmektedir.

Pendik hızlı tren istasyonu nerede?

Pendik Tren İstasyonu

Pendik
TCDD Taşımacılık istasyonu Yüksek Hızlı Tren istasyonu Marmaray istasyonu
Pendik Tren İstasyonu
Wikimedia | © OpenStreetMap
Konum Yenimahalle Mahallesi / Batı Mahallesi, Hatboyu Caddesi, 34890 Pendik, İstanbul Türkiye

Pendik tren istasyonundan Kadıköye nasıl gidilir?

Kadıköy‘den 16, 16D, 17 ve 222 hat otobüsleri, Üsküdar’dan 16A otobüsleri de Pendik YHT garı durağından geçiyor. Avrupa Yakası Büyükçekmece, Beylikdüzü, Avcılar, Küçükçekmece, Bahçelievler, Merter tarafından gelenler önce Metrobüs ile Mecidiyeköy’e ulaşmalı.

Pendik tren istasyonu Hastanesi nerede?

Pendik Tren İstasyonu

Pendik
Konum Yenimahalle Mahallesi / Batı Mahallesi, Hatboyu Caddesi, 34890 Pendik, İstanbul Türkiye
Koordinatlar 40.88019°K 29.23161°D
Sahip Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları
İşletmeci TCDD Taşımacılık

Pendik Hızlı Tren nereden kalkıyor?

Çeşitli uygulamalar ve araçlar yoluyla istediğiniz adrese gitmek oldukça kolay. Bu yüzden ilk önce Pendik Yüksek Hızlı Tren Garı Nerede kısmına değinelim. Pendik Metro İstasyonu’na 2 km yürüme, İdo Pendik Terminali’ne de 1 km yürüme mesafesinde bulunuyor.

Marmaray Pendiğe gider mi?

MARMARAY (Marmaray) MARMARAY tren hattının ilk durağı Ataköy olup son durağı Pendik durağıdır. MARMARAY (Ataköy‎→Pendik), her gün çalışıyor. Ek bilgi: MARMARAY hattında 25 durak bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 70 dakika.

Pendik Marmaray nereye kadar gidiyor?

Bu aşamada Marmaray ile Anadolu Yakası’na geçen hat Üsküdar, Söğütlüçeşme, Feneryolu, Göztepe, Erenköy, Suadiye, Bostancı, Küçükyalı, İdealtepe, Süreyya Plajı, Maltepe, Cevizli, Atalar, Başak, Kartal, Yunus, Pendik, Kaynarca, Tersane, Güzelyalı, Aydıntepe, İçmeler, Tuzla, Çayırova, Fatih, Osmangazi, Darıca ve Gebze’de …

YHT Tuzlada duruyor mu?

Tuzla‘ya en yakın YHT İstasyonu nerededir? İstanbul’un Tuzla ilçesine en yakın YHT istasyonu Kocaeli ilindeki Gebze ilçesindeki “Gebze” durağında bulunan Gebze YHT İstasyonudur.

Gebze Halkalı Marmaray çalışıyor mu?

GebzeHalkalı arasında 15 dakika aralıklarla hizmet veren Marmaray‘da Ataköy-Pendik arasında ise 8 dakika aralıklarla ek tren seferleri yapılıyor. Gebze İstasyonu’ndan ilk tren saat 06:05’te son tren ise 22:50’de kalmaktadır. Halkalı İstasyonu’nda ise ilk tren 05:58 son tren ise 22:58’de hareket etmektedir.

Marmaray ile Bakırköy kaç dakika?

Marmaray ücreti ve süre hesaplama proğramı, AŞAĞIDA….Marmarayla Kaç Dakika Sürer?

En Yakın Marmaray Kaç km Kaç dakika
BakırköyAtaköy 2 km 2 dakika
Ataköy – Yeşilyurt 5 km 3 dakika
Yeşilyurt – Yeşilköy 1 km 2 dakika
Yeşilköy – Akvaryum 2 km 4 dakika

•8 Oca 2022