Bursa Teleferik ne kadar 2021?

Teleferik kaç TL?

BİLET FİYATLARI
Yetişkin 20 TL
Çocuk 7 – 12 Yaş 10 TL
Çocuk 0 – 6 Yaş Ücretsiz
GÜN DOĞUMU BİLET FİYATLARI (SATIŞA KAPALI)

Uludağ teleferik ücretleri ne kadar?

  • Aynı Gün Gidiş Dönüş Yetişkin. 75,00 TL.
  • Tek Yön. Yetişkin. 65,00 TL.

Uludağ teleferik nereye kadar gidiyor?

Bünyesinde 4 istasyon barındıran Bursa Teleferik ilk istasyon olarak Güney Bursa’da yer alan Yıldırım ilçesine yakın olan Teferrüç Mahallesi’ndeki Teferrüç istasyonundan kalkmakta ve Uludağ‘daki oteller bölgesine ulaşmaktadır. 2014’te İtalyan şirket Leitner Ropeways tarafından altyapısı yenilenen teleferik hattı …

Bursa teleferiği ne kadar?

Zira Uludağ’a bisikletinizle beraber teleferikle çıkmak istiyorsanız 12 – 17 saatleri arasında 35 TL teleferik ücreti + 60 TL bisiklet ücreti ödemek durumundasınız.

Eyüp Pierre Loti teleferik kaç para?

Pierre Loti Teleferik Ücretleri 2022 Tepeye akbil, mavikart, öğretmen ve öğrenci kartlarını kullanarak çıkabilirsiniz. Bu kartlardan hiçbirine sahip değilseniz, 2022 itibari ile 11 TL bilet ücreti ödeyerek tepeye çıkabilirsiniz. Çift yön teleferik ücreti ise 18 TL‘dir.

Eyüp Sultan teleferik ne kadar?

Teleferik ücretleri İstanbul Kart ile tek bilettir. Tam bilet fiyatı 2,60 TL’dir. Öğretmen bilet fiyatı 1,85 TL ve öğrenci bilet fiyatı ise 1,25 TL’dir. Otopark ücreti ise 10 TL’dir.

Bursa Teleferik kaç yaşa kadar ücretsiz?

*65 yaş üzeri misafirlerimiz ve T.C okullarında okumakta olan öğrenciler teleferikten yüzde 50 indirimli olarak faydalanabilirler. *0-6 yaş grubundaki çocuklar yanlarında bir ebeveynle Bursa teleferiğimizden ücretsiz yararlanabilirler.

Bursa Teleferik Halk Günü ne zaman?

Bursa‘da her cuma günü teleferikte halk günü!

Bursa Teleferik son durak neresi?

TELEFERIK (Bursa Teleferik) TELEFERIK hattının ilk durağı Teferrüç olup son durağı Kurbağa Kaya (Oteller) durağıdır.

Teleferik ne kadar güvenli?

Teleferik diğer ulaşım araçları ile kıyaslandığında en güvenli ulaşım aracı. Her iki ulaşım aracını da kullanan bir insanın trafik kazasında hayatını kaybetme olasılığı teleferik kazasına göre çok daha fazla” dedi.

Bursa Uludağ teleferik kaç metre?

Bursa ile Uludağ arasında 50 yıl yolcu taşıyan teleferiğin Teferrüç, Kadıyayla ve Sarıalan arasında toplamda 4 bin 980 metre uzunluğunda bir tesise sahip olduğunu hatırlatan Kıravatözen, yenilenen proje ile teleferiğin Uluda merkez oteller bölgesine kadar uzatılacağını ve ulaşım mesafesinin ise 8 bin 840 metre

Pierre Loti paralı mı?

Pierre Loti Tepesi Giriş Ücreti (Teleferik Ücreti) 2021 Pierre Loti Tepesine teleferik ile çıkmayı düşünüyorsanız; İstanbul kartı kullanabilirsiniz. Ücret ise: 3 TL. – Jeton alırsanız 3,5 TL. dir.

Denizli teleferik ücreti ne kadar olacak?

Fiyat Tarifesi – Denizli Teleferik. 1 adet tam bilet (15 TL) fiyatı alınmaktadır. Kredi kartı geçerli değildir. Hatalı biletler değiştirilir.

Pierre Loti teleferik ne kadar 2020?

Eyüp Piyer Loti teleferik hattında; Öğrenci kartı ile 1.25 lira, Sosyal kart ile 1.85 lira, Tam kart ile 2.60 lira.

Eyüp teleferik kaç kişilik?

İki istasyonu bulunan 0,42 km uzunluğundaki Eyüp-Piyer Loti Teleferik Hattı’nın sefer süresi 2 buçuk dakika. Her biri 8 yolcu kapasiteli 4 vagonu bulunan hatta İstanbulkart ile seyahat ediliyor. Her gün 200 sefer düzenleyen Eyüp-Piyer Loti Teleferik Hattı günde ortalama 4 bin yolcu taşıyor.