Soner Dikmen hangi takımı tutuyor?

Soner Aydoğdu hangi takımlarda oynadı?

Göztepe SKSoner Aydoğdu / Şu andaki takımı (#8 / Orta saha)Göztepe Spor Kulübü, İzmir merkezli Süper Lig’de mücadele eden Türk spor kulübü.
14 Haziran 1925 Yılında Altay’ın Aydın’da katıldığı spor müsabakasında yönetimde bulunan Ferit Bey’e söz hakkı verilmemesi sonucu, dönüş yolunda trende çıkan anlaşmazlıkların ardından Altay’da futbol oynayan Nebil ile Vedat kardeşler, … Vikipedi

Konyasporlu Soner Dikmen nereli?

Altındağ, TürkiyeSoner Dikmen / Doğum yeriAltındağ, Ankara’nın metropol ilçelerinden biridir. İlçenin nüfusu, TÜİK verilerine göre,4 Şubat 2022 tarihi itibarıyla 407.675’tir. Vikipedi

Soner Dikmen kac yasinda?

28 yaşında (1 Eylül 1993)Soner Dikmen / Yaş

Soner Aydoğdu hangi mevkide oynuyor?

Orta sahaSoner Aydoğdu / Pozisyon

Soner Aydoğdu aslen nereli?

Soner Aydoğdu

Kişisel bilgileri
Doğum tarihi 5 Ocak 1991
Doğum yeri Mamak, Ankara, Türkiye
Boyu 1,81 m (5 ft 11 1⁄2 in)
Mevkii Orta saha

Soner Dikmen kaç numara?

14Soner Dikmen / Numara (Konyaspor / Orta saha)

Ahmet Çalık hangi ayak?

184 cm boyunda ve 77 kilo olan Ahmet Çalık, Sağ ayağını kullanmaktadır.

Soner Dikmen hangi altyapı?

Futbola henüz 12 yaşındayken Gençlerbirliği SK altyapısında başladı. 4 yıl Gençlerbirliği’nde oynadıktan sonra 2007’de Hacettepe SK altyapısına girdi. 2011’de yeniden Gençlerbirliği SK altyapısına döndü.

Soner Aydoğdu evli mi?

Kezban AydoğduSoner Aydoğdu / Eşi (e. 2013)

Ahmet Çalık hangi Takimlarda oynadı?

Futbol kariyerine başkent ekibi Gençlerbirliği altyapısında başlayan 1994 doğumlu Ahmet Çalık, 2017 yılında 2.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Galatasaray’a transfer olmuştu. Son olarak Konyaspor’da top koşturan Çalık, 8 kez de A Milli Takım forması giymişti.

Ahmet Çalık hangi takımda oynadı?

Futbola Gençlerbirliği altyapısında başlayan Ahmet Çalık, 2017 yılında 2.5 milyon Euro bedelle Galatasaray’a transfer olmuştu. 27 yaşındaki tecrübeli stoper Ekim 2020’de ise Konyaspor’a geçmişti.

Musa Çağıran hangi takımda oynuyor?

KonyasporMusa Çağıran / Şu andaki takımı (#28 / Orta saha)

Profesyonel kariyerine Altay’da başlamış Altay’dan Galatasaray’a transfer olmuş, Galatasaray’dan kiralık olarak Konyaspor‘a gitmiştir. 2011-12 sezonunda Galatasaray’a dönmüş fakat transfer sezonun son gününde Bursaspor’a transfer olmuştur. 2013-14 ara transfer döneminde ise Karabükspor’un yolunu tutmuştur.

Soner Aydoğdu kaç yaşında?

31 yaşında (5 Ocak 1991)Soner Aydoğdu / Yaş

Ahmet Çalık Galatasaray’da oynadı mı?

Futbol kariyerine başkent ekibi Gençlerbirliği altyapısında başlayan 1994 doğumlu Ahmet Çalık, 2017 yılında 2.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Galatasaray‘a transfer olmuştu. Son olarak Konyaspor’da top koşturan Çalık, 8 kez de A Milli Takım forması giymişti.

Ahmet Çalık Konyaspor a ne zaman geldi?

Ankara doğumlu olan ve Gençlerbirliği alt yapısında yetişen Ahmet Çalık, bugüne kadar Gençlerbirliği ve Galatasaray’da forma giydi. Ardından 5 Ekim 2020 tarihinde de Konyaspor‘a transfer oldu.