Tersane sahibi kim?

Süleyman Akın Tuzcuoğlu Kimdir?

Sefine Tersanesi Genel Müdürü Süleyman Akın Tuzcuoğlu, şu anda hizmette olan ve Kıyı Emniyeti filosunda bulunan Nene Hatun Acil Durum Kurtarma Gemisi’ni anımsatıp, bazı özelliklerini sıraladı: Saatte 10 bin ton su atarak yangına müdahale edebiliyor. 200 ton çekme gücü ile Türkiye’de türünün tek örneği.

Tersan Tersanesi nin sahibi kim?

Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı İsmail Gülle’nin takdim ettiği ödülü Tersan Tersanesi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Nurettin Paksu aldı.

Tuzla tersane kimin?

Tuzla Tersaneler bölgesindeki Türkiye’nin en büyük gemi onarım tersanesi olan Tuzla Tersanesi, Kıran Holding’e satıldı. Yıllık çelik işleme kapasitesi 11.577 ton olan Tuzla Tersanesi sahibi Kahraman Sadıkoğlu’nun adıyla da anılıyor.

Armador Denizcilik sahibi kimdir?

Buğra KAZMACI: Armador Gemi İşletmeciliği aslında bir senelik bir firma olmasına rağmen çalışanları itibari ile yılların çalışanlarını bünyesinde bulunduruyor. Sadece yeni kurulmuş bir firmayız ama ekip olarak çok tecrübeli bir ekibiz. Zaten aynı gemiler daha önce de bizim işletmemiz altındaydı.

Sefine Tersanesinde kaç kişi çalışıyor?

Yalova’da, 4 bine yakın çalışanıyla 140 bin metrekarelik alanda faaliyet gösteren Sefine Tersanesi‘ne düzenlenen basın gezisinde, şirketin yeni projeleri, yatırımları, pandemi sürecindeki çalışmaları ve sektörün mevcut durumu hakkında bilgi verildi.

Yalova tersanesi kimin?

Tersane, Hizmet verdiği yeni gemi inşası, gemi tamir, bakım ve onarımı, gemi işletmeciliği, gemi acente hizmetleri ve Kara tipi yenilenebilir enerji alanlardaki yatırımları ile çeşitli sektörlerde katma değeri yüksek hizmetler sunan Tersan şirketler grubuna aittir.

Tersan Tersanesi ne zaman kuruldu?

Tersan Tersanesi 1998 yılında Tuzla’da önce tamir tersanesi olarak kurulmuş ve 2001 yılında yeni inşa faaliyetlerine başlamış, 2008 yılında Yalova’da halen bulunduğu tesisine taşınarak, altyapı çalışmalarına hız vermiş, istihdama ve ihracata önemli katkılarda bulunan ülkemizin en büyük gemi inşa ve tamir bakım …

Ibrahim Nuh Paksu kimdir?

İTÜ Denizcilik Fakültesi 84 mezunlarından ve TERSAN TERSANECİLİK A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Nuh Paksu Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. İTÜ Denizcilik Fakültesi 84 mezunlarından ve TERSAN TERSANECİLİK A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Nuh Paksu Hak’kın rahmetine kavuşmuştur.

Gemak Group kimin?

Birol Uner – CEO – Gemak Group of Companies | LinkedIn.

Ismet Üner kimdir?

1939 yılında Çerkeş’te doğan İsmet Üner, 1963 yılında İ. T.Ü. Makina Fakültesi Gemi İnşaiye Bölümü’nden lisans derecesini 1964yılında ise yüksek lisans derecesini alarak mezun oldu. Askerlik görevini 1966 yılında Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Taşkızak Tersanesi, Plan-Keşif Büro’da tamamladı.

Boden Denizcilik kimin?

Boden Denizcilik‘in sahibi, ortakları ve yönetim kurulundaki isimler ise şöyle: Resmi belgelerde şirketin sahibi Osman Levent Karsan olarakg örünüyor. Borealis Maritime’ın kurucusu ve CEO’su. Daha önce Allocean Limited’de Genel Müdür, Toepfer & Co, Tufton Oceanic, Jacq.

Armador Denizcilik kaç gemisi var?

Armador Denizcilik, bugün sahip olduğu toplam 20 gemi ile kimyasal, maden, konteynır ve kuru yük taşımacılığında güvenin simgesi olmayı başarmıştır.

Sefine Tersanesi ne zaman kuruldu?

Yalova Altınova Tersaneler Bölgesi’nde, Osmangazi Köprüsü’nün hemen yanında yer alan Sefine Tersanesi, 2005 yılında kuruldu. İlk sac kesimini 2008 yılında yapan tersane 2009 yılında da kuru havuzunun inşaasına başladı. Çok ortaklı bir yapıya sahip Sefine Tersanesi 140 bin metrekare alanda faaliyet gösteriyor.

Yavuz Kalkavan Kimdir?

Yavuz kalkavan: 1978 doğumluyum. Ailemizin sektörümüzdeki 3. Jenerasyon temsilcisiyim. İlk denizcilik şirketimiz Dedem Kaptan Yusuf Kalkavan tarafından kuruldu. 60’lı yıllardan itibaren gemi işletmeciliği, tanker işletmeciliği yapan bir firmayız. Dedem 78 yılında vefat etti .

Aykın Tersanesi kimin?

BİROL AYKIN – OWNER – AYKIN TERSANESİ | LinkedIn.