Üsküdar’dan Ortaköy’e kaçta vapur var?

Üsküdar Ortaköy vapur kaç dakika?

KADIKÖY – ÜSKÜDARORTAKÖY (Şehir Hatları) Ek bilgi: KADIKÖY – ÜSKÜDARORTAKÖY hattında 3 durak bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 35 dakika.

Üsküdardan Ortaköye vapurla nasıl gidilir?

Üsküdar’dan Beşiktaş vapuruna binerek Beşiktaş’ta Ortaköy yönüne doğru giden vapurla Bahçeşehir Üniversitesi durağında inerek yine aynı numaralı otobüslerle Ortaköy durağında inerek Ortaköy’e ulaşmak mümkündür.

Kadıköy Ortaköy vapur kaç dk?

Günde 14 sefer yapılacak olan OrtaköyÜsküdarKadıköy hattında, sefer süresi 35 dakika olacak.

Üsküdar’dan Kadıköy’e vapur var mı?

Karşılıklı olarak hafta içi günlerde 14; hafta sonu ve resmi tatillerde ise 12 sefer gerçekleştirilecek. Kadıköy – Üsküdar bağlantısı 25 dakika, Üsküdar – Ortaköy 10 dakika ve toplum yolculuk süresi 35 dakika olacak.

Üsküdar Beşiktaş vapur Saatleri kaç dakika?

Üsküdar Beşiktaş arası Dentur vapur süresi yaklaşık olarak 15 ila 20 dakika kadar sürmektedir.

Üsküdar Beşiktaş motor ne kadar sürer?

ÜSKÜDARBEŞIKTAŞ vapur hattının ilk durağı Üsküdar (Dentur) olup son durağı Beşiktaş (Dentur) durağıdır. ÜSKÜDARBEŞIKTAŞ (Üsküdar (Dentur)‎→Beşiktaş (Dentur)), her gün çalışıyor. Ek bilgi: ÜSKÜDARBEŞIKTAŞ hattında 2 durak bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 10 dakika.

Üsküdar Ortaköy vapur var mı?

Türkiye’nin en büyük ve kalabalık kenti İstanbul’un iki yakasında yer alan ÜsküdarOrtaköy arasında İBB’ne ait şehir hatları vapur seferleri ile ulaşım sağlanabilmektedir.

Kadıköy Ortaköy vapur var mı?

Kadıköy Ortaköy vapur seferleri başladı İBB Şehir Hatları AŞ, OrtaköyÜsküdar arasında işleyen hattı Kadıköy‘e uzattı. Günde 14 sefer yapılacak olan OrtaköyKadıköy hattında, sefer süresi 35 dakika olacak.

Beşiktaş Kadıköy vapur ne kadar sürer?

Ek bilgi: KADIKÖYBEŞIKTAŞ hattında 2 durak bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 25 dakika.

Üsküdardan Kadıköye nasıl geçilir?

ÜsküdarKadıköy arası seyahat edecekseniz;

  1. Marmaray hattını kullanarak, önce Ayrılıkçeşmesi durağına gelebilir ve hemen oradan Kadıköy-Tavşantepe metrosunu kullanarak, 1 durak sonra Kadıköy’e ulaşım sağlayabilirsiniz.
  2. Otobüs ile ulaşım için 12 ve 12A otobüs seferlerini tercih edebilirsiniz.

Kadıköyden nerelere vapur var?

1990’lı yıllarda Karaköy, Bakırköy ve Yenikapı’ya karşılıklı seferler başlatılmıştır. Aynı yılın yaz sezonunda da Büyükada seferleri yapılmıştır. Şu anda Kadıköy İDO İskelesi’nden iç hatlarda Yenikapı, Bakırköy, Bostancı ile dış hatlarda Armutlu, Armutlu Tatil Köyü, Kumla ve Bursa seferleri düzenlenmektedir.

Üsküdar Kabataş vapur ile kaç dakika?

ÜSKÜDARKABATAŞ vapur hattının ilk durağı Kabataş (Dentur) olup son durağı Üsküdar (Dentur) durağıdır. ÜSKÜDARKABATAŞ (Kabataş (Dentur)‎→Üsküdar (Dentur)), her gün çalışıyor. Ek bilgi: ÜSKÜDARKABATAŞ hattında 2 durak bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 15 dakika.

Üsküdar Beşiktaş Vapur kaç dk da bir?

üsküdar beşiktaş vapur hattı her 15 dk da bir kalkan vapurlarıyla hemen yan tarafta bulunan motor iskelesiyle yıllarca rekabet etmişti. benim gibi sırf motor yerine vapura binmek isteyenlerin müdavimi olduğu bir yerdi.

Üsküdar Beşiktaş Vapur Saatleri kaç dakikada bir?

Not: 2021/6-14 UKOME kararıyla, 00:30 – 05:30 saatleri arasındaki geçişlerde, mevcut fiyat tarifesi üzerinden çift fiyat uygulanacaktır….ÜsküdarBeşiktaş

HAFTA İÇİ ve CUMARTESİ PAZAR ve RESMİ TATİLLER
ÜSKÜDAR 06:10 – 00:45 Sürekli Sefer 06:20 – 00:45 Sürekli Sefer
BEŞİKTAŞ 06:20 – 01:00 Sürekli Sefer 06:30 – 01:00 Sürekli Sefer

Üsküdar Beşiktaş vapur çalışıyor mu?

ÜSKÜDARBEŞIKTAŞ vapur hattının ilk durağı Beşiktaş (Dentur) olup son durağı Üsküdar (Dentur) durağıdır. ÜSKÜDARBEŞIKTAŞ (Beşiktaş (Dentur)‎→Üsküdar (Dentur)), her gün çalışıyor. Ek bilgi: ÜSKÜDARBEŞIKTAŞ hattında 2 durak bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 10 dakika.